Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby do stworzenia projektu nowego serwera.

sul94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję osoby do stworzenia serwera medium takiego jak były kiedyś + kilka ciekawych nowości tyle słowem wstępu.

Teraz wypadałoby się przedstawić i tak też robię. Tomek, lat 21, student/pracownik/student - nie wiem co będę robił za miesiąc dwa...

Metina znam od kilku lat. Grałem na pierwszych privach hamachi jak i późniejszych serwerach no-hamachi itp

Najlepszym z najlepszych serwerów okazał się serwer pod nazwą "Ahrimania" - może ktoś to pamięta, świetny projekt.

Nie jestem osobą która tylko wymaga ale także daje wiele od siebie i tak też jest w tym wypadku.

Oferuję vps'a pod prowadzenie prac to po pierwsze

Po drugie i resztę pomagam przy tworzeniu serwera. Ogarniam podstawy.

Poszukuję osoby która potrafi zająć się poprawnym wgraniem plików, source, edycją clienta.

W ostatnim czasie nie ma nic ciekawego co przykuwa moją uwagę. Ekipy robiące obecne serwery w większości dosłownie oszukują graczy i nie chce mi się już zmieniać serwera z miesiąca na tydzień i tym samym chcę stworzyć coś swojego, dobrego, stabilnego, ciekawego.

Jeżeli jest ktoś zainteresowany współpracą zapraszam do kontaktu przez PW tu na forum lub gg: 6638779.

Co jakiś czas będę starał się odpowiedzieć na wiadomości osób zainteresowanych.

Tak, nie stosuję przecinków. Mało kiedy.

Opublikowano

Poszukuję osoby do stworzenia serwera medium takiego jak były kiedyś + kilka ciekawych nowości tyle słowem wstępu.

Nie jestem osobą która tylko wymaga ale także daje wiele od siebie i tak też jest w tym wypadku.

Oferuję vps'a pod prowadzenie prac to po pierwsze

Po drugie i resztę pomagam przy tworzeniu serwera. Ogarniam podstawy.

Możesz opisać jakie nowości masz na myśli konkretnie?

Oferujesz VPS'a pod prace - będziesz sponsorował całkowicie serwer? Bo jeśli nie i ogarniasz tylko podstawy (ogarniając tylko podstawy niewiele będziesz w stanie zrobić), to nikt się nie zgłosi by zostać Twoim jeleniem i przygotować Ci pliki wraz z klientem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...