Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [Hard/Medium] Mortia.pl

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

1.png

Mortia.pl jest serwerem Medium/Hard.

Na start otrzymujemy :

200 grzybów

0 złota

Mortia jest serwerem na którym liczą się tylko gracze i to na nich nam najbardziej zależy.

Serwer od graczy dla graczy.

3.png

Na serwerze znajdziecie takie rzeczy jak :

- Wojny gildii,

- Lustro,

- Pomocnicy w wieży,

- Portal,

- Portal gildijny

I wiele wiele więcej !

4.png

Start dzisiaj o godzinie 21:00 !

[2.07.2015]

5.png

Aktualnie pracujemy nad ItemShopem który powinien pojawić się na dniach.

Oczywiście nie będziemy spoczywać na laurach i w każdą sobotę będzie Wam dostarczać nowe update !

6.png

Aktualnie w administracji znajduje się 1 osoba.

Grucha[Weeker]

dla tego też jestem otwarty na Wasze propozycje.

Opublikowano

Nie polecam administracja z alexandrine.... zlodzieje

Nie administracja tylko administrator.

Na Alexandrine zajmowałem się tylko i wyłącznie maszyną. 

Zamknięcie tego serwera nie było moją decyzją.

Opublikowano

Nie ładnie tak kraść pliki przy których nic się nie robiło, co nie?

Nie polecam serwera. Już lepiej Norbertsa serwer, niż ten i to pod hajs.

Opublikowano

Nie ładnie tak kraść pliki przy których nic się nie robiło, co nie?

Nie polecam serwera. Już lepiej Norbertsa serwer, niż ten i to pod hajs.

Dużo lepiej, Norberts ma porządny fajny serwer, widać to po tym, ile stoi
Opublikowano

Niby te serwery prywatne polskie (waleczni, norberta, on-game i wg) serwery nie mają 100% gry, ale zdecydowanie jest 10000% więcej zabawy. Popatrzcie ile stoi taki on-game.pl czy norbisf.pl albo waleczni.net...

Nie polecam serwera, autor serwera, bo tylko autorem go mogę nazwać przywłaszcza sobie cudze pliki, przy czym nawet najprostszych rzeczy nie umie zrobić. Dodatkowo chyba jest dyslektykiem, bo nie stawia się pomiędzy słowem a znakiem interpunkcyjnym tzw. spacji. Pzdr. Koniec, nie odświeżam tematu.

Opublikowano

Krytykować może każdy, ale na każdym serwerze warto zagościć przynajmniej godzinke :3

Fajnie lecą epiki w misjach, fajnie zbilansowany gold do expa, troszke mało grzybków na start, za długo się czeka na lochy, staty 1 kliknięcie=1 to trochę mało :D

Strasznie mało expa z lochów :D

Opublikowano

Spoko ale nie mam zamiaru po raz enty zaczynać i po  raz enty ładować kasę w serwer. Mimo wszystko powodzenia bo wiem że jest potencjał.

2sbu2dv.png

Opublikowano

wstyd server tylko 2-3 dni i zostal zamkniety... ... ktos jeszcze ma watpliwosci ze administracja z alexandrine gilu i weeker(grucha) nie sa zlodziejami?

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

wstyd server tylko 2-3 dni i zostal zamkniety... ... ktos jeszcze ma watpliwosci ze administracja z alexandrine gilu i weeker(grucha) nie sa zlodziejami?

Na serwerze nikt nic nie kupił, a płatności były wyłączone, więc nie gadaj głupot. Najpierw zmądrzej, później pisz posty. 

Opublikowano

Gilu ale ty bronisz . . . Ja mam zmadrzec? Chyba ty masz nie rowno pod sufitem. Zakladasz servery a po chwili zamykasz. Gadasz ze norbert jest zlodziejem a jego serv jest dluzej niz twoje wszystkie. . Wez tutaj usun swoj zlodziejski profil bo ludzie maja ciebie Gilku i gruche dosc..

aaaa i jeszcze gralam na tym scierwie chwilke i platnosci byly np reset piw za kase :) wiec nie wciskaj mi ze nie

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Gilu ale ty bronisz . . . Ja mam zmadrzec? Chyba ty masz nie rowno pod sufitem. Zakladasz servery a po chwili zamykasz. Gadasz ze norbert jest zlodziejem a jego serv jest dluzej niz twoje wszystkie. . Wez tutaj usun swoj zlodziejski profil bo ludzie maja ciebie Gilku i gruche dosc..

aaaa i jeszcze gralam na tym scierwie chwilke i platnosci byly np reset piw za kase :) wiec nie wciskaj mi ze nie

Napisałem, że były wyłączone. Sztuka czytania, sztuką trudną.

GILUxDILU

Serio?

Z tego co wiem, to były włączone.

Nawet nie byłeś na tym serwerze.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...