Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lykania

LykaniaTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż:

- Jest wilkołak

- Brak ciekawych nowości

- serwer medium/hard - was poyebało ? - robicie serwery medium a ludzie oczekują dobrych serwerów easy z ciekawymi nowościami.

- Serwer przetrwa max 3 miesiące - padnie z braku graczy.

Ps. Zauważcie na jakich serwerach gra najwięcej osób!

Sa to serwery Easy z odrobinką medium'a

A który serwer nie jest nastawiony pod ISa? Przecież twórcy metina projektowali tą grę, tak żeby była ona na zasadzie "pay to win". Wilkołak to nie minus, nie możesz opcji uznawać za minus. Nawet jeżeli ta postać się komuś nie podoba to komuś innemu może, większa różnorodność to plus. Każdy serwer easy/medium szybko pada, w 2 tygodnie osiągasz wszystko, jedynie dobre hardy mogą się długo utrzymywać (od dłuższego czasu takiego nie ma).

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A który serwer nie jest nastawiony pod ISa? Przecież twórcy metina projektowali tą grę, tak żeby była ona na zasadzie "pay to win". Wilkołak to nie minus, nie możesz opcji uznawać za minus. Nawet jeżeli ta postać się komuś nie podoba to komuś innemu może, większa różnorodność to plus. Każdy serwer easy/medium szybko pada, w 2 tygodnie osiągasz wszystko, jedynie dobre hardy mogą się długo utrzymywać (od dłuższego czasu takiego nie ma).

Tworcy metina tak tego nie nastawili, nastawilo go tak GF (bo np. na .sg czy starym amerykanskim wcale nie trzeba bylo wydawac hajsu, zeby osiagnac wiele). Privy to tez odskocznia od tego. Wiele jest takich serverow, na ktorych IS to dodatek, a nie przedmiot niezbedny...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tworcy metina tak tego nie nastawili, nastawilo go tak GF (bo np. na .sg czy starym amerykanskim wcale nie trzeba bylo wydawac hajsu, zeby osiagnac wiele). Privy to tez odskocznia od tego. Wiele jest takich serverow, na ktorych IS to dodatek, a nie przedmiot niezbedny...

Na privach można handlować prawie wszystkim za yangi, więc IS jest dodatkiem bo teoretycznie wszystko możesz kupić od innych graczy za walutę w grze. Nie powiesz mi, że te wszystkie mediumy albo easy powstają dlatego, że ktoś ma pasje i wizje, bo jakby tak było to każdy priv miałby własne mapy, profesje i misje, a nie sama edycja czegoś co wcześniej było edytowane. Prawdziwym dodatkiem do gry są np. skiny tak jak w innych grach, tylko, że MMORPG a MOBA to całkowicie co innego.

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Na privach można handlować prawie wszystkim za yangi, więc IS jest dodatkiem bo teoretycznie wszystko możesz kupić od innych graczy za walutę w grze. Nie powiesz mi, że te wszystkie mediumy albo easy powstają dlatego, że ktoś ma pasje i wizje, bo jakby tak było to każdy priv miałby własne mapy, profesje i misje, a nie sama edycja czegoś co wcześniej było edytowane. Prawdziwym dodatkiem do gry są np. skiny tak jak w innych grach, tylko, że MMORPG a MOBA to całkowicie co innego.

Wiadomo, ze jesli ktos cos robi i wklada w to pieniadze - to robi to po to, zeby zarobic. Nie da sie tego ukryc. Z tym ze faktycznie, metiny od GF sa metinami pay2win. Grajac na privkach gram po to, zeby byc w miare na rowni z graczami uzywajacymi ISu. I daltego fajnie, jak sa tam rzeczy pokroju skinow (tutaj: kostiumy, fryzury - o ile nie maja bonow lub jakies male bony <500pz, 5-10 moby, 5-10 kryta itd>), wierzchowcow (rowniez male bony, typu np dzik 10 / 20 moby, czy tam lew 30 expa..). Tutaj jest to strasznie przesadzone i bony w itemach z ISu sa stanowczo zbyt wysokie, dzieki czemu majac IS jestesmy o wiele wiele do przodu przed tymi, ktorzy ISu nie maja.. Gdyby bonusy byly male to tez dawalyby sporego kopa, ale nie AZ TAKIEGO.

To moje zdanie, wiecej tu juz sie nie wypowiadam, powodzenia.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja właśnie się ciesze ze bonusy są tak duże. Jeśli do tego będą Kupony SM, no to gra będzie piękna. Kto będzie chciał to będzie walił w ISa, kto nie to za yang kupi :p

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie. W sumie jest na nim praktycznie to samo co na wielu innych serwerach ale są to właśnie te rzeczy które mi sie podobają. Poza tym ten Lykan, ciągle czekam na dobrego priva z nim bo podoba mi sie ta postać.

Na serwerze na pewno zagram, mam tylko nadzieje że nie padnie w ciągu kilku dni (maks miesiąc) bo na większości innych serwerów które startowały ostatnio ciągle tak się działo a ja mam już tego dość...

Może kiedyś się doczekamy konkretnego priva z ogarniętą administracją który postoi przynajmniej rok.

A tak w ogóle na kiedy mniej więcej planujecie start? Bo nie widze żadnej informacji na ten temat. Już nieważne, znalazłem :)

Opublikowano

Prezentacja bardzo dobra podoba mi sie duzo nowosci na serwerze pety, likan te dungeony. Moze ze zawitam na serwerze polecam i zapraszam.

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwerek mi się podoba aczkolwiek...
- Dropienie KU / Kamoli itd.. Czy to naprawdę potrzebne? Czy potrzebny jest jeszcze jeden taki priv? ;p
- Lykan.. Zwykle gracze robią dwie bronie (przykładowo sura wp.. 1broń: KD woja/ninja/szycia 2broń: KD szaman/sura/szycie) 2x KD klasowe + jakieś wspomagające szycie/kryt/szybk. zakl... A co gdy się pojawił Lykan? ;p Oddzielna broń tylko na niego?
- Powiększone spoty z metków - no to już naprawdę będzie ciężko metka znaleźć :D
- Jutro start, a tu jakoś strony nie widać po otworzeniu zapowiedzi... Poza tym, radziłbym wrzucić to na dział "prezentacje", bo na "zapowiedzi" zagląda o wiele mniej osób (w dział prezentacje można wrzucać prezentacje serwerów startujących za nie więcej niż 24 godziny - licząc od momentu wrzucenia prezentacji - choć i tak Moderatorzy kładą na to lache jak widać.. Niektóre prezki były 2/3 dni przed startem i nic) - radziłbym to zrobić, zapewni większą ilość graczy.

Opublikowano

sklepy off-line sa zjebane ... w c**j tego jest w m1 a prawie w ogole nie widac graczy .. pozostal bym przy starym dobrym wystawianiu tobolka ... + jak cale m1 jest tym zawalone sa mega lagi .. 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Sracie się, że nic nowego... Czy na każdym serwerze jaki startuje musi być coś nowego czego nie ma na innych serwerach? Jeśli tak to niedługo będziemy kur*a strzelać karabinami i jeździć czołgami... Tutaj jest połączenie kilku dobrych rzeczy i na taki serwer czekałem, do tego piąta klasa - super sprawa. Mam pytanie co do shopów offline - jedną postacią możemy wystawić jeden sklep czy kilka? I na jaki czas maksymalnie można je wystawić?

Widzimy się wieczorem panowie :)

Opublikowano

Ej kurw* ja mam pytanie, skoro panel boczny, sklepy offline, serwer medium, nowa postać itd. to nie jest nowość to co kurw* teraz jest nowością? Wytłumaczcie mi to proszę, bo aż jestem ciekaw co trzeba dodać, aby być zaje*istym.

9pn889.png

Opublikowano

Ej kurw* ja mam pytanie, skoro panel boczny, sklepy offline, serwer medium, nowa postać itd. to nie jest nowość to co kurw* teraz jest nowością? Wytłumaczcie mi to proszę, bo aż jestem ciekaw co trzeba dodać, aby być zaje*istym.

Chyba coś czego nie widzieliśmy na innych serwerach, ale mogę się mylić :D

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Chyba coś czego nie widzieliśmy na innych serwerach, ale mogę się mylić :D

Czyli czego? Sami nie wiecie czego chcecie, w********a* na globala, tam macie dużo "fajnych" nowości :)

Śmieszne jest wasza zachowanie.

PS/ Znalazłem Yang buga na tym serwerze.

9pn889.png

Opublikowano

Czyli czego? Sami nie wiecie czego chcecie, w********a* na globala, tam macie dużo "fajnych" nowości :)

Śmieszne jest wasza zachowanie.

PS/ Znalazłem Yang buga na tym serwerze.

Ja nie powiedziałem, że chce nowości. Zapytałeś czym według nas one są.

P.S Ty chyba tez stawiasz serwery, więc jak chcesz zarobić to polecam dostosować się do wymagań graczy, a nie p******** że ich zachowanie jest śmieszne :) 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Ja nie powiedziałem, że chce nowości. Zapytałeś czym według nas one są.

P.S Ty chyba tez stawiasz serwery, więc jak chcesz zarobić to polecam dostosować się do wymagań graczy, a nie p******** że ich zachowanie jest śmieszne :)

Nie stawiam już serwerów, bo metin to gówno :/ Miałem jeszcze z czymś startować, dostałem zakaz na prezentacje bo Makin dostał w $$$$ w łapę i nie raczy nawet odpisać i podać powodu.

Podaj mi co chciałbyś zobaczyć na serwerze, a nie pierdolisz farmazony, że czegoś brakuje.

9pn889.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...