Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lykania

LykaniaTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

System shopów jest w pełni sprawny i znakomicie rozwinięty na vesteris więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

W shopach chodziło mi tylko o kod i łamanie założeń (programerski stuff), ale fakt, że Endymion w miarę okej to rozwiązał. Źle zrozumiałeś. jedynie o Lykanie pisałem, że nie widziałem jeszcze w pełni sprawnego na polskim serwerze (albo rozedrzeć atakuje raz, albo krwawienie nie działa tak jak powinno). Jeżeli się mylę to mnie popraw, ostatnio nie śledzę za bardzo polskiej sceny metina.

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

W shopach chodziło mi tylko o kod i łamanie założeń (programerski stuff), ale fakt, że Endymion w miarę okej to rozwiązał. Źle zrozumiałeś. jedynie o Lykanie pisałem, że nie widziałem jeszcze w pełni sprawnego na polskim serwerze (albo rozedrzeć atakuje raz, albo krwawienie nie działa tak jak powinno). Jeżeli się mylę to mnie popraw, ostatnio nie śledzę za bardzo polskiej sceny metina.

Prawda jest taka, że polskie serwery z Lykanem to jest "Ken, I'll buy wolfman, 150€ right?". Myślę, że jedynie u was i na Tradicii możemy się spodziewać jak na razie dobrze zrobionego wilka. A co do shopów to ogólnie mega hejt się na nie zrobił chyba po alucardzie, a szkoda bo ludzie serio nie doceniają tego systemu jeżeli jest dobrze zrobiony czy to na cache czy direct query. :P

Opublikowano

Wyczytałem ze jest to "jedyny serwer z działajacymi sklepami offline" i już kłamstwo na v3sterisie wszystko smiga na 100% powiedziałbym ze na 110% nawet ;)

Opublikowano

­

Wyczytałem ze jest to "jedyny serwer z działajacymi sklepami offline" i już kłamstwo na v3sterisie wszystko smiga na 100% powiedziałbym ze na 110% nawet ;)

Czemu od razu kłamstwo?  Może po prostu niewiedza? Nie mieszaj ich od razu z błotem :s

Opublikowano

5. W każdej publikacji musi znaleźć się weryfikacyjny zrzut ekranu, na którym znajdzie się napisany za pomocą komendy /b lub /n tekst "<nazwa serwera> dla MPCforum.pl".

Proszę o ich dodanie.

Opublikowano

Prawda jest taka, że polskie serwery z Lykanem to jest "Ken, I'll buy wolfman, 150€ right?". Myślę, że jedynie u was i na Tradicii możemy się spodziewać jak na razie dobrze zrobionego wilka. A co do shopów to ogólnie mega hejt się na nie zrobił chyba po alucardzie, a szkoda bo ludzie serio nie doceniają tego systemu jeżeli jest dobrze zrobiony czy to na cache czy direct query. :P

Prawda jest taka, że jest parę osób ma umiejętności i pomysły, reszta tak jak mówisz - edycja proto to max. Shopy offline są super rozwiązaniem, ogólnie wszystkie nowości to dobry pomysł, bo liczy się różnorodność. Sklepy offline są jak najbardziej praktyczne i nie zabijają klimatu RPG - jeżeli ktoś mówi, że to nie metin to niech gra przez 10 lat na tych samych mapach, z tymi samymi misjami i 4 klasami.

W reklamach też do końca prawdy nie mówią, na tym polega reklama :D

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Do zapowiedzi zostały dodane dwie dodatkowe informacje, o których zapomnieliśmy za co baardzo przepraszamy.
Możecie zobaczyć je tutaj badź w pierwszym poście prezentacji.

umkipng_waranqn.png
umki2png_waraswh.png

skrzynka1_waranqx.png
szkatapng_waraeph.png
skrzynka2_waranqe.png
przyklad-_warawpr.png

Dodany również został screen weryfikacyjny. 

Opublikowano

­

Czemu od razu kłamstwo?  Może po prostu niewiedza? Nie mieszaj ich od razu z błotem :s

Bo do tej listy dochodzi jeszcze np. Virtual, WOM2 itp.

vlRm1nY.png

Opublikowano

Kolejny server z MASĄ NOWOŚCI, ktory jebnie po tygodniu. I ta 5 postac lel, po co ja wprowadzac skoro nikt jej nie chce? 

Nie zagram, szkoda mi czasu na takie serwery.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Wy sobie tak nawzajem dupę liżecie, bo chcecie zbrązowieć na wakacje czy tylko Ty im? Ja pieprzę, rozumiem.. gdybyście samodzielnie jeszcze odpierdolili pracę i nie mieli nic wspólnego z włochem.. #hipokryzja. Wasze gówno pachnie, innych śmierdzi - hyhytki.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Wy sobie tak nawzajem dupę liżecie, bo chcecie zbrązowieć na wakacje czy tylko Ty im? Ja pieprzę, rozumiem.. gdybyście samodzielnie jeszcze odpierdolili pracę i nie mieli nic wspólnego z włochem.. #hipokryzja. Wasze gówno pachnie, innych śmierdzi - hyhytki.

usiądź, weź krzesło.

Opublikowano

KIM JEST KUR*A SENSUAL?!

.

a no tak to ten co misji dodać nie potrafi :<

Powiem tak, jeżeli Ty sam nie potrafisz niczego sam zrobić no to dobrze, rozumiem że każdy może być życiowym kaleką ale noo nie wciągaj w ten swój świat również nas, bo nam tutaj gdzie jesteśmy jest bardzo dobrze, 5!

Opublikowano

KIM JEST KUR*A SENSUAL?!

.

a no tak to ten co misji dodać nie potrafi :<

Powiem tak, jeżeli Ty sam nie potrafisz niczego sam zrobić no to dobrze, rozumiem że każdy może być życiowym kaleką ale noo nie wciągaj w ten swój świat również nas, bo nam tutaj gdzie jesteśmy jest bardzo dobrze, 5!

oki, sorka

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Powiem wam że tak ładnej prezentacji nie widziałem. Polecam oby bez bugów! 

To w c**j mało prezentacji widziałeś, skoro ta jest "ładna".

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Wbiję sprawdzić nową klasę, gdyż nie miałam okazji jeszcze jej przetestować (nie licząc global bety).

Niemniej jednak.. Wydaje mi się, że na serwerze jest za dużo tak zwanych "pierdółek" jak mówimy o hard/medium.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...