Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lykania

LykaniaTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I zaczynają się okresy tworzenia serwerów z wilkołakiem, co dla mnie jest kompletnym bez sensem... Jeszcze może dodacie tą 6 co ma jakoś za miesiąc wychodzić? Beczka jak dla mnie, powodzenia... ­

Opublikowano

Prezentacja to nie wszystko, zazwyczaj ładne "prezentacje" padają po paru dniach a na starcie mają w okolicach 150-200+/- osób.

Opublikowano

Mnie osobiście Lykan przyciąga bo doś już mam monotonii a chciałbym wypróbować sobie tą postać na większych lvl które wbije w krótki czas ( nie będe zapierdalal na PL'u :v )

Zagram.
Pet pod pvp królik ma na moby a nie ludzi :v

2i6eukk.jpg

Opublikowano

boże pogódźcie się z tym że nie jesteście pierwsi z działającymi sklepami i lykanem, serwer nie polecam padnie jak każdy inny a co najlepsze nie mają nawet reklamy

Opublikowano

I zaczynają się okresy tworzenia serwerów z wilkołakiem, co dla mnie jest kompletnym bez sensem... Jeszcze może dodacie tą 6 co ma jakoś za miesiąc wychodzić? Beczka jak dla mnie, powodzenia... ­

Wszystko fajnie ale jak już zaczynasz siać plotki to zapoznaj się z nimi, 6klasa będzie ale na żadnym globalnym serwerze, stworzył ją sobie prywatny serwer i będzie tylko tam...

Na Lykani z chęcią zagram :D Tak więc czekamy na start :P

Opublikowano

Zgaduje, ze zbroja i helm azraela z ISu?

Generalnie patrzac na te bonusy to server strasznie pod IS. Bedzie jak na Morie*ie, ze na 20 lvlu lajtem bedzie mozna expic na BO a na 45 na glownym spocie w v2...

Bezsensu :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zgaduje, ze zbroja i helm azraela z ISu?

Generalnie patrzac na te bonusy to server strasznie pod IS. Bedzie jak na Morie*ie, ze na 20 lvlu lajtem bedzie mozna expic na BO a na 45 na glownym spocie w v2...

Bezsensu :)

z ISu oraz do zdobycia z Azraela

Opublikowano

z ISu oraz do zdobycia z Azraela

Zbroje na 45 do zdobycia z Azraela, ktorego sie da ubic pewnie dopiero w okolicach 75-85 lvla. Logika :) Ale ale! Przeciez sa w IS.. Tak jak cala reszta przesadzonych dopalaczy.. Czyli tak jak pisalem - 20 lvl z ISem expi na BO, 45 lvl z ISem cisnie full spot szponow w v2.

Nie ma sensu tu grac, kolejny syf z przesadzonym itemshopem.

Pozdrawiam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

nie reklamujcie mi tego gówna w grupie 

tutaj nawet reklama w TVP nic nie da bo tu nic nie ma kurwaaaa! :)

serwer oceniam na piątkę!

w skali do 10 huehue..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż:

- Jest wilkołak

- Brak ciekawych nowości

- serwer medium/hard - was poyebało ? - robicie serwery medium a ludzie oczekują dobrych serwerów easy z ciekawymi nowościami.

- Serwer przetrwa max 3 miesiące - padnie z braku graczy.

Ps. Zauważcie na jakich serwerach gra najwięcej osób!

Sa to serwery Easy z odrobinką medium'a

minecraft.jpg
Opublikowano

Mam nadzieję że nasz ostatni wpis na FB rozwieje wszelkie wątpliwości :)

https://www.facebook.com/lykaniamt2/photos/a.470953183082252.1073741828.470249903152580/476906185820285/?type=1

Bedac szczerym NIE WYJASNILO to nic, nie rozwialo zadnych watpliwosci. Nadal IS daje zbyt duzego kopa. I nie tylko o zbroje i helm azraela tu chodzi, ale o cala reszte dopalaczy :)

Nie warto tu grac..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bedac szczerym NIE WYJASNILO to nic, nie rozwialo zadnych watpliwosci. Nadal IS daje zbyt duzego kopa. I nie tylko o zbroje i helm azraela tu chodzi, ale o cala reszte dopalaczy :)

Nie warto tu grac..

Mi też właśnie o to chodziło, serwer nastawiony tylko pod $$$

minecraft.jpg
Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż:

- Jest wilkołak

- Brak ciekawych nowości

- serwer medium/hard - was poyebało ? - robicie serwery medium a ludzie oczekują dobrych serwerów easy z ciekawymi nowościami.

- Serwer przetrwa max 3 miesiące - padnie z braku graczy.

Ps. Zauważcie na jakich serwerach gra najwięcej osób!

Sa to serwery Easy z odrobinką medium'a

Są również ludzie którzy oczekują medium/hard, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Każdy ma inne preferencje, jeśli dany poziom Cię/Kogoś nie interesuje to po prostu nie powinien zabierać niepotrzebnego głosu.

Peace out

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...