Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Ethandia.pl

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udostępni ktoś gotową maszynę?

Ale po co? Sam potrafisz to zrobić. Pobierasz gotową maszynę od terenzo i podmieniasz pliki nic trudnego.

Opublikowano

Ale po co? Sam potrafisz to zrobić. Pobierasz gotową maszynę od terenzo i podmieniasz pliki nic trudnego.

No dobra pliki wrzucilem do /usr/home/mt2/  a mysql do var/db/mysql .

Zmieniłem root spakowalem serwer zrebootowalem podmienilem roota i wspialem /start i serwer tak nie dziala ..

{SF Terenzo}

Opublikowano

No dobra pliki wrzucilem do /usr/home/mt2/  a mysql do var/db/mysql .

Zmieniłem root spakowalem serwer zrebootowalem podmienilem roota i wspialem /start i serwer tak nie dziala ..

{SF Terenzo}

Wpisz w konsoli "ps" i daj ss.

Opublikowano

Mi działa :)
Tylko na plikach terenzo padła mi rejka na stronie i tylko ja mogę się łączyć ze serwerem i stroną (porty odblokowane).
Zaraz wrzucę na VPS'a i popróbuję :D

;-) ;-)

Opublikowano

@lol45d

Przecież ty tam tylko config masz... Plików nie wgrałeś całych, to nie ma prawa działać. Jeśli się nie wypakowuje do końca sprawdź czy nie jest archiwum uszkodzone, pobierz jeszcze raz na swój komputer i wrzuć na maszynę.

Opublikowano

Czy naprawdę w 2015 roku osoby robiące serwery Metina nie mają nawet zielonego pojęcia jak dodać gotowe pliki na gotową maszynę?

No kuźwa ludzie.. to jest podstawa.. mam Wam zrobić gotową maszynę pod moje pliki..?

Opublikowano

@lol45d

Przecież ty tam tylko config masz... Plików nie wgrałeś całych, to nie ma prawa działać. Jeśli się nie wypakowuje do końca sprawdź czy nie jest archiwum uszkodzone, pobierz jeszcze raz na swój komputer i wrzuć na maszynę.

No faktycznie archiwum uszkodzone pobrałem od nowa i git zaraz wgram na pliki terenza i zobaczymy

Serwer działa jak należy ;333

Opublikowano

Mam pytanie, działa wam na tych plikach m2? Jak się teleportuje przez pierścień to wywala postać ;_; do logowania...

;-) ;-)

Opublikowano

Mam pytanie, działa wam na tych plikach m2? Jak się teleportuje przez pierścień to wywala postać ;_; do logowania...

Pokaż mi syserr z klienta oraz ch na którym byłeś.

Opublikowano

Pokaż syssery :) Zaraz rozwiążemy ten problem :P

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Na gg ci podesłałem :D

CH1 - http://pastebin.com/Qq7GWwMp

Może ktoś wie o co chodzi :P

Klient wywala aby brak plików muzyki i to tyle więc raczej to po stronie serwera :)

Jak widzisz pokazuje Ci się log z indeksem M1, ale on jest ok. 

Dopiero później masz chyba przyczynę.

W pliku motlist.txt 

ID : 3901

ID : 3902

Sprawdz to :)

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Jak widzisz pokazuje Ci się log z indeksem M1, ale on jest ok. 

Dopiero później masz chyba przyczynę.

W pliku motlist.txt 

ID : 3901

ID : 3902

Sprawdz to :)

Ten syserr który dałeś nie przyczynia się do wywalania kanału gry..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...