Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz - nie przesadzacie?

Niki1995

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłam w brązie :) Dokładniej to w V. Po pół roku znalazłam się w gold V. Powiem tak - nawet jak masz super mechaniki, ciężko wygrać grę solo (szczególnie, że tak jak ja - grasz na supporcie :P )

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

No ja przyznam że mnie też nie sprawiedliwie wrzuciło na początku sezonu do BV ale aktualnie mam rozegranych 80+- soloQ i mam SilverIII więc to nie problem wyjść z tego gówna wystarczy opanować po 1 champie na każdej lini i nimi grać... Wielka mi problem ten brąz oczywiście nie wszystko da radę wygrać przez afki i trole oraz słabych graczy ale ja jakoś dałem samemu wyjść bez DUO...

Opublikowano

Niech ktoś to zamknie błagam... Jakiś brąz V płacze,że gra na poziomie diamentu a wymówką b5 jest nie granie  gier rankingowych. Umiesz grać to wyjdź i nie płacz.

Opublikowano

Wyzywają mnie od słabych, oraz flajmią, jednak ich opinia mnie nie obchodzi. Siedzę w brązie V i mi to przeszkadza ale nie gram rankedów.

Gram jak Diament ale płaczę bo jestem w brązie. Dywizja mnie nie interesuje, ale jestem w brązie i mnie nie lubią. Mam 2k gier ale jestem brąz.

Tak mniej więcej bez sensu się to czyta.

Podaję diagnozę: życiowy troll

Porada: Usuń lola

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

No ja przyznam że mnie też nie sprawiedliwie wrzuciło na początku sezonu do BV ale aktualnie mam rozegranych 80+- soloQ i mam SilverIII więc to nie problem wyjść z tego gówna wystarczy opanować po 1 champie na każdej lini i nimi grać... Wielka mi problem ten brąz oczywiście nie wszystko da radę wygrać przez afki i trole oraz słabych graczy ale ja jakoś dałem samemu wyjść bez DUO...

80 gier to juz jest d1 ....

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

80 gier to juz jest d1 ....

Chwalisz sie ze na skrypcie po 80 meczu wbiles d1 :D.Nie kazdy gra dla rankedow gra dla zabawy ja jak bym gral caly czas rankedy to izi platyna :D no ale po drodze można sie wkurwic: )  przez ludzi co troluja a na normalu masz wyjebane grasz swoje nie spina sie nikt bo to normal.

Wyzywają mnie od słabych, oraz flajmią, jednak ich opinia mnie nie obchodzi. Siedzę w brązie V i mi to przeszkadza ale nie gram rankedów.

Gram jak Diament ale płaczę bo jestem w brązie. Dywizja mnie nie interesuje, ale jestem w brązie i mnie nie lubią. Mam 2k gier ale jestem brąz.

Tak mniej więcej bez sensu się to czyta.

Podaję diagnozę: życiowy troll

Porada: Usuń lola

Hehehe a to dziwne :D jakos moj ziomek byl w D4 a gra sobie na koncie w brazie :)i co tez jest gownem czy jest slaby bo jest w tym brazie :D?.

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Kiedyś zagrałem pierwsze rankedy od razu po wbiciu 30 poziomu. Wtedy nie miałem żadnych (żadnych 3 kręgu) run, nie wiedziałem kto idzie na jaką linię (np. mag na mida) oraz jak te linie się nazywają. Po rozegraniu tych 10 gier (szczęśliwie, bo 6 na 10 wygrałem chyba) trafiłem do brązu IV. Byłem trochę rozczarowany i zacząłem grać jeszcze więcej rankedów z umiejętnościami gracza 20 poziomu. Konto było założone na początku przed sezonu 3. Teraz jestem w brązie 3 ale zagrałem przez cały piąty sezon tylko około 17 rankingowych gier. Znaczną większość wygrywałem i dostawałem nawet +34 pkt. (tak jest po dłuższej przerwie) a odejmowało mi 14. Kiedy miałem serię wtedy zaczęło mi dobierać jak na złość graczy którzy może nie byli tacy źli ale przez swoją wściekłość pogrzebali mi grę. I zamiast dostać się do brązu II, wyzerowało mi punkty. Wtedy ponownie skończyłem (w poprzednim sezonie podobnie) grać rankedy. Od tego czasu zagrałem przynajmniej kilkaset normalnych gier. Teraz po prostu nie chce mi się grać rankedów. (m.in. przez to że zawsze ktoś musi zabrać ci ulubioną linię (umiem grać na wszystkich ale na topie i w jungli najlepiej), atakują cię słownie i traktują tą grę tak poważnie i tak się denerwują że o wiele gorzej grają) Teraz kiedy ktoś pyta o ligę po prostu nie odpowiadam bo chatu nie starczy na wyjaśnienia.

Opublikowano

Sorry ale jesteś gównem i wood 69. Nie wiem jak w bronze 5 być nie jestem jakimś pro elo graczem ale tego golda 5 wbilem od bronze 1 teraz specjalnie spadłem do bronze 1 i trollując urgotem doszedłem solo do serii... Także kto nie może wyjść z bronze 5 jest największym gównem nad gównami i powinien odinstalować lola.

Opublikowano

Sorry ale jesteś gównem i wood 69. Nie wiem jak w bronze 5 być nie jestem jakimś pro elo graczem ale tego golda 5 wbilem od bronze 1 teraz specjalnie spadłem do bronze 1 i trollując urgotem doszedłem solo do serii... Także kto nie może wyjść z bronze 5 jest największym gównem nad gównami i powinien odinstalować lola.

A kto napisał że ona albo ja nie możemy wyjść z brązu? Ona gra dla zabawy (nie wiesz jeśli nie przeczytałeś tematu), mi rankedy się znudziły. (co również było wcześniej napisane) Chcesz dowodów? Zagrałem rankeda po przeczytaniu tego tematu i od razu seria po wyccarowanej grze. A liga? Brąz III. To że siedzę w brązie nie oznacza że nim jestem. Plusem brązu jest też nie spadanie po nieaktywności. A rankedów prawie wcale nie gram. W tym sezonie (jak już wspominałem + powyższa gra) zagrałem około 18 rankedów. 17 na początku i jeden dzisiaj.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie to jest smutne. Ludzie nakręcili straszną nagonkę na ludzi z niskiej dywizji. Osobiście uważam, że nie ma co wszystkich do jednego wora wkładać.Najsmutniejsze jest to, że w silverze spotkałam osobę, która jako adc wyprawiała takie akcje niczym diament, a nie była ani smurfem, ani doświadczonym graczem. 

Niestety człowiek ma to do siebie, że generalizuje. Najlepiej po prostu to ignorować. :)

Opublikowano

Po pierwsze, nie grasz rankedów ale te 10 rankedów już zagrałaś ? I jeśli byś grała na poziomie tego diamentu to na pewno nie wrzuciłoby cię do bronza V.

Opublikowano

napisze to jeszcze raz , ja nawet nie chce byc gdzies wyzej w rankingu bo mnie to wogóle nie interesuje gdzie jestem, ranking mnie wogóle nie interesuje bo gram aby sobie spedzic czas i nawet nie chce wyzszej dywizji , bo po co? pisze tylko o nastawieniu graczy ...

Skoro ranking i gra dla zwycięstwa Cię nie interesuje, to dlaczego chciałaś dostać się do poważnego klanu (z tego wynika). Nie graj rankedów, dostaniesz na nowy sezon unranked i tego się trzymaj, nikt nie będzie wiedział, że byłaś w B V. A kretynów olewaj, co innego możesz im zrobić, nie pójdziesz z każdym z osobna do sądu.

Taka dygresja, mój kolega w ciągu miesiąca z Diamentu V spadł do brązu V - bo miał taką zachciankę, ale będąc już w brązie śmiał się, że niejednokrotnie trollpickując i feedując wygrywał mecze, bo wystarcyło, że grał :P Sam kiedyś miałem o sobie takie wysokie mniemanie, że byłem w śliverze a twierdziłem, że gram jak platyna, ale to tylko czcze przechwałki ;) Wylądowałaś w B V - grasz jak B V, koledzy którzy twierdzili, że grasz jak Diament tylko prawili Ci komplementy. Z drugiej strony to, że jesteś w B V nikogo nie upoważnia do obrazania Ciebie.

Ty natomiast jesteś gównem intelektualnym. Szczere wyrazy współczucia.

sygna.png

Opublikowano

Otóż, nie wiem z kąd, są takie odpady ziemskie grające w lola. Zanim nie wbiłem wyższej dywizji, wyzywano mnie tak samo. Czasami miałem nawet momenty załamania dlaczego oni mnie tak oczerniają. Najgorsze wulgarne teksty typu "u suck my dick" lub "i f**k your mother". Najgorszy tekst po przeczytaniu go, wyszedłem z gry i wyłączyłem komputer: "i hope ur mother die" i "i kill your mother beacouse she is whore". Pewna osoba powiedziała "zanim nie miałem internetu, nie wiedziałem że na świecie jak aż tylu debili i chamów" nie zwracaj uwagi na te ścierwa. Najlepiej mutuj odrazu tego kto napisze choćby jedno oczerniające Cie słowo. A co do tych z teamu.. mam nadzieje że surowo oberwą. Aha i zazdroszczę Ci podejścia do gry.. dla mnie liczy sie tylko dywizja.

Opublikowano

Ujme to tak. Mój referat na egzaminie licealnym był krótszy... Ale z tematu moge powiedzieć tylko jedno 

Bronze = zero teamwork = no skill.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Troll 5 na 10. Całą magię twojej wypowiedzi zepsuło to, że napisałaś iż jesteś w B5. Gdybyś na przykład napiasała, że jesteś silver III byłoby nawet 8 na 10

Diss_Stream.png

Opublikowano

Niestety jest sporo takich debili i nic z tym nie zrobimy

Ale nie rospaczaj baw sie i graj dalej

Powodzenia ;)

Opublikowano

Luudzie czytajcie uważnie... Ona rankedów nie gra tylko normale same. Ale z drugiej str. Gdybyś wzięła się za rankedy, to by raczej twoje problemy się rozwiązały :/

Opublikowano

Luudzie czytajcie uważnie... Ona rankedów nie gra tylko normale same. Ale z drugiej str. Gdybyś wzięła się za rankedy, to by raczej twoje problemy się rozwiązały :/

TO po cholere placze ze siedzi w tym brazie ludzie beda pisac ze noob itd bo w tej grze to najmniejsza dywizja tak samo jest w innych gracz jak nie masz eQ lvla i placzesz jestes nooob no do cholery albo walony troll albo ona ma cos wełbie nie to co trzeba.

Opublikowano

A ja tam jestem w bronzie i jestem z tego bardzo zadowolony. Tyle ciekawych rzeczy, akcji, taktyk można zobaczyć:D Kiedyś przejmowałem się dywizją, ale teraz gram tylko dla zabawy, a ta największa jest w bronzie;) Można się pośmiać, spotkać fajnych graczy z innych państw i potem na Skype razem carrować giery:d sam mam już kilku znajomych z bałkanów, Grecji czy Czech i nie narzekam.

Poza tym, nie ma ŻADNEJ różnicy pomiędzy bronzem a goldem. Powtarzam- ŻADNEJ. No może poza jedną- gracze z golda uważają się za Bóg wie kogo- pycha poziom max. "Wbiłem golda więc jestem lepszy od ciebie, jeb*ny bronzie". I to właśnie jest najlepsze- jak taki bronzik zmiażdży golda i potem czytam czat "report my jungler/support no help retard":)

Podsumowując- gra ma cieszyć. Po długiej przerwie wróciłem i tę frajdę odnalazłem. Od momentu, kiedy ślepo ne wbijam dywizji gra jest przyjemna. A jeżeli wam trafia się w każdej grze noob/feeder/afker... to może Wy nim jesteście? Bo ja tam często tego nie spotykam;)

Opublikowano

Nie rozumiem. Wszyscy uważają Cię za diamenta, masz ponad 2000 gier i siedzisz w brązie, tłumacząc się grą dla zabawy.

Skoro jesteś taka świetna, masz niesamowite skillsy i plejsy, to weź zagraj kilka rankedów, wbij tego silvera i po problemie? 

Nigdy nie spotkałem osób, które wyzywały B5.

Opublikowano

@MisterMatiek

To jeszcze mało widziałeś.Z kumplem jak boostowaliśmy acc akurat z B5 grając duo( jeszcze przed wprowadzeniem ograniczeń co do duo), gdzie konto kumpla było w D5 i trafialiśmy na G1/P5 najczęściej ,to flame był niesamowity, a jeszcze jak oddałem FB ze zwykłego greedu to reszta teamu afk chciała iść :D. Ale zła opinnia o B5 nie jest bezpodstawna-w tej dywizji siedzą tylko 2 typy ludzi-albo totalne raki które nie wiedzą że trinket nie służy jedynie do ozdoby w eq, albo smurfy ludzi którzy grają na takim elo dla beki(dzięki nim można obejrzeć na youtube plejsy bogów gry)." Jestem brąz V ale skill diamentu"-chyba jedynie w w porównaniu do  innych brązów które kupiły konto z diaxu.

Generalnie nie chcesz słyszeć tej paplaniny w grze? 2 wyjścia: albo mute all albo pograj te kilka rankedów w duo z typami którzy twierdzą ze masz takiego skilla i wybij się do golda( moim zdaniem najbardziej neutralna liga-po niej nie jeżdżą tak bardzo jak po niższych, a w placie to za dużo nadętych typów gdzie  diax 5 to już w ogóle masakra-powyżej d5 przeciętniakowi ciężko wyjść, bo serio poza używaniem mózgu czasem trzeba mieć skilla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...