Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz - nie przesadzacie?

Niki1995

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chce przemówic do razsadku graczy , aby przestali sie zachowywac tak jak sie zachowuja i nie mówie tylko o wyzywaniu z powodu rangi ale tez w grach jest pelno graczy którzy potrafią sie wyzywac cała gre z powodu 1 ukradnietego killa albo 1 smierci...

i nie rozumie dlaczego ktoś ma mi współczuć , czy ja sie na cos żale ? nie , chce tylko przemówic do rozsadku graczy

Jestes wrecz przypadkiem typowego Brazu 5. Ty najlepsza kazdy slaby no i oczywiscie mechaniki challengera, tylko ten team taki slaby.  

Mowisz ze ci nie zalezy ze masz to gdzies czyli wychodze z zalozenia ze w trakcie gry sie nie starasz= grasz slabo = jestes brazem = nie masz skilla diamenta = pogodz sie z tym.

Opublikowano

>2k15

>miej brONZ V
>czuj sie jak bUg brONZu

>ludzie mowio mi ze gram na poziomie diamentu
>nie moge wyjsc z bronzu V

>jestem po 2k gier
>wyzywajo mnie ludzie, ze bronz V, gram jak diament, wyzywajo
>umarlem
#thug_life

201dzc.png

Opublikowano

Zachowania ludzi nie zmienisz, może kilku tutaj przymówisz do rozsądku, bo przeczytają to wszystko. Jednak pamiętaj, że takie osoby zwykle nie czytają całości i piszą coś w stylu pisania @xDaimond

Dodatkowo pisząc tutaj nie zmienisz dużo, może jest to największe forum w Polsce, ale i tak nie dotrze to do dużej liczebności graczy. 

Ja na twoim miejscu po prostu bym ignorował.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Co chwile zostaje obrażona / powyzywana przez innych graczy za bycie w Bronzie V ...

i tu nie chodzi o to ze gram słabo bo wiele osób które znam mówi ze gram na poziomie diamentu , sama dochodzę już do prawie 2 tys gier , ale chodzi o to ze już za samo bycie w jakiejś słabej lidze wiele osób ze mną nie gra , tylko dzisiaj spotkałam się z prawie 20 przypadkami wyrzucenia mnie z drużyny oraz z coraz większa liczba sytuacji gdzie juz na początku gry gracze mnie wyzywali albo wychodzili z gry z powodu ze gra z nimi Bronz V . 

to zdanie samo w sobie jest sprzeczne beka xD

jak umiesz grać to czemu jesteś w b5? Inaczej byłabyś wtedy postrzegana, jak myślisz dlaczego na youtube jest kanał bronzowe myśli albo filmy typu bronze V plays? Bo grają śmiesznie,a właściwie nie umią grać. Im wyższa dywizja tym lepsze spojrzenie na Cb jest tak samo w realu. 

Opublikowano

to zdanie samo w sobie jest sprzeczne beka xD

jak umiesz grać to czemu jesteś w b5? Inaczej byłabyś wtedy postrzegana, jak myślisz dlaczego na youtube jest kanał bronzowe myśli albo filmy typu bronze V plays? Bo grają śmiesznie,a właściwie nie umią grać. Im wyższa dywizja tym lepsze spojrzenie na Cb jest tak samo w realu.

Tak samo w realu? xD

Im wyższa dywizja to lepiej Cię postrzegają? A jak wyglądają dywizje w życiu? xD

201dzc.png

Opublikowano

Jak mozna grac kilka lat i miec braz V??? XDDDD co z tego ze grasz dla funu? W tej lidze graja ludzie chorzy umyslowo bez rąk, a placamenty musialas na nich przegrac zeby tu wyladowac... Jakbys grala na poziomie diamentu to bys po 10 meczach miala tego golda...

#bzbk

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Przecież brąz to najlepsza liga w galaktyce pffu to znaczy we wszechswiecie ku#wa jego twoja za#ebana mać xD

Dobra a tak na powaznie nie oszukujmy sie ale lepiej byc unranked niz w brazie

Innym przypadkiem jest to ze sie spadnie do brazu z wyzszej ligi przez trolli czy wrzuci po pierwszych 10 meczach np. Moj kolega byl poprzedni sezon gold3 a teraz jest braz 4 i nie moze wyjsc bo w kazdym trolle i to widac poniewaz w kazdym meczu mial dobre staty ale team ssie

95% graczy z brazu to kompletne warzywa

@topic jaka dywizje mialas poprzedniego sezonu ? Skoro piszesz ze niby grasz na wysokim poziomie

Polecam grac rankedy tylko w duo bo inaczej nie wyjdziesz z brazu

Opublikowano

Up jesli gra na poziomie diamentu to powinna miec win ratio 85-90% grajac solo, jak sie gra dobrze to zadne duo nie jest potrzebne.

Co do tematu, w bronzie graja kompletne bezmozgi (jesli chodzi o gre) a usprawiedliwianie ze gra sie bardzo dobrze tylko ma sie noob teamy, slabe mmr, trooli, afkow itp jest glupie.

Wiec to normalne ze ktos nie chce z tobą grac lub miec cie w teamie ale jakies wieksze wyzywanie jest przesadą.

Opublikowano

Ja też byłem w bronzie V praktycznie cały sezon i nigdy mnie nie wyzywali bo nie mieli do tego powodu. 
przecież z bronzu można wyjść grając katariną na jungli

Opublikowano

2000 meczy i wciąż w drewnie? Dziwisz się takim zachowaniem? Sam bym się z Ciebie pośmiał.

...................\/...................

Opublikowano

Chciało wam to się czytać ?

Zrób nowe konto i miej unranked ja tak zrobiłem z bronzu 5 nie da się wyjść taka jest prawda tam grają chyba same 5 latki :P

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

"i tu nie chodzi o to ze gram słabo bo wiele osób które znam mówi ze gram na poziomie diamentu"

Wystarczy iż przeczytałem do tego miejsca (dalej nie musiałem czytać),gdybyś grała na tym twoim "wymanigowanym" diameńcie ,to byś tam po prostu była....(p.s różnica między diaxem ,a bronzem dla mnie jest zerowa ;x) ,wejdziesz tam gdzie powinnaś jak będziesz grać na tym poziomie...założę się iż spectując ciebie zauważył bym miliony błędów na poziomie tego "twojego" bronza....,nie mam zamiaru czytać "dalej" przepraszam ,ale mi wystarczyło tylko to co doczytałem do tego momentu ...ilu ja już takich graczy wyboostowałem ,nawet samymi supportami xD,więc nie miej mi za złe że mogę 90% nie wiedzieć o co ci chodzi... ;),a co do community i tych "debili" nie przejmuj się nimi oni kierują się dywizją... ,mój kolega gra np na acc z bronzu 5 specjalnie ,a jest w chall;u i kpią z niego

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Hej . zakładam ten temat bo mam już dosyć sytuacji jaka się dzieje w grze . W League of legends gram od wielu lat . Ale ostatnio dotknęła mnie bardzo poważna sytuacja . Co chwile zostaje obrażona / powyzywana przez innych graczy za bycie w Bronzie V ...

i tu nie chodzi o to ze gram słabo bo wiele osób które znam mówi ze gram na poziomie diamentu , sama dochodzę już do prawie 2 tys gier , ale chodzi o to ze już za samo bycie w jakiejś słabej lidze wiele osób ze mną nie gra , tylko dzisiaj spotkałam się z prawie 20 przypadkami wyrzucenia mnie z drużyny oraz z coraz większa liczba sytuacji gdzie juz na początku gry gracze mnie wyzywali albo wychodzili z gry z powodu ze gra z nimi Bronz V .  przykładowo chodzę do gry , jest 0:30 gry , 2 graczy wyzywa mnie już na czacie , 1 gracz odchodzi wlasnie z tego powodu ze gra Bronz V. Nie przesadzacie czasem? To ze ktoś jest w Bronzie to nie powod do wyzywania. Pewnie teraz czesc graczy powie do mnie to skoro gram dobrze bo napisałam ze gracze co mnie znają mówią ze gram jak gold czasem diament to czemu nie wejdę i nie bede walczyla w lidze o miejsce? Odpowiedz jest prosta . Jest to gra przy której chce odpocząć i nie zależy mi na jakimś miejscu w jakiejś lidze tylko na dobrze spędzonym czasie . od około 2 lat zagrałam tylko 7 rankedów i więcej nie chce , jestem dziewczyna i dla mnie walka o pozycje jest bezsensu i to ze ktos jest na jakiejś lidzie  mało mnie interesuje ... a wole gre normalna od rankingowych z tych powodów ze nie muszę czekac 6-10 minut na zablokowanie i wybór bohaterów.  Ale wkurza mnie to ze wszyscy gracze patrzą własnie przez pryzmat rankingu . Przykładowo ktoś mnie zaprasza do gry 5 vs 5 , wchodzę i zaraz mnie wyrzucają , wyzywają i pisza abym usunęła grę bo grac nie umie... To tylko gra a większość graczy przezywa gre jak by to bylo zycie . A ja naprawdę nie mam zamiaru grac rankedow tylko dla jakiejś pozycji bo dla mnie jest to bezsens...

Dodam jeszcze to ze w grudniu 2014r. spotkała mnie dość przykra sytuacja z strony pewnego klanu w grze która skończyła sie sprawa w sądzie. o toż w grudniu zgłosiłam sie  do pewnego klanu w league of legends , przeszłam rekrutacje pomyślnie itd. az do czasu kiedy  podałam nazwę konta , osoby w klanie zobaczyły ze jestem w bronzie i zaczęło sie wyzywanie mnie itd. malo tego w celu rekrutacji musiałam tam podac skype ( jako podstawowa formę kontaktu ) i telefon ( na wypadek informacji o jakiś turniejach )  i jak sie dowiedzieli ze jestem w bronzie V mimo ze wcześniej mówiłam ze wiele osób ocenia moja gre na gold/diament to poza tym ze mnie powyzywali na ts3 to zaczęły na mój telefon dochodzić sms przykładowo " skasuj gre bo nie umiesz grac" oraz inne nieprzyzwoite treści . te wiadomości dochodziły do mnie juz jakis czas w koncu zgłosiłam sprawę do sadu ,  odbyła sie juz 1 rozprawa w sądzie, 2 rozprawa  będzie w ciagu 2-3 miesiecy. Wydawać by sie mogło ze klan jest fajny bo ma nawet własna stronę internetowa , własny ts3 itd. wiec 100% profesjonalizm ale to ze traktują gre jak zycie i wszystko wyzywają skończyło sie tak jak sie skończyło.

Ale do czego zmierzam? a do tego aby pokazać ze sa tu osoby które dobrze graja ale sa w bronzie gdyz tak jak mi nie zalezy na rankingu , League of Legends jest to gra , a gra ma za zadanie rozluźnić atmosfere , uspokoic , a przede wszystkim zagwarantować dobra zabawe . ale patrzac na zachowanie 99% graczy którym zależy tylko by wygrać jakis mecz  i wszystkich na około powyzywać to się az odechciewa grac.

Nie przesadzacie czasem?

Skoro dobrze grasz to czemu nie wyjdziesz z tego bronzu? Mówisz, że nie zależy Ci na rankingach to po co grasz mecze rankingowe? F*uck logic. Majac 2k gier i bronz 5 trzeba sie urodzic rakiem.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

dzieci i dziewczynko żaląca się tu, rozumiem ulżyłaś sobie, ale teraz racz przeczytać moją opinie, 2k normali no przyznam niezły wynik,tylko po co? poświęć troche czasu na rankedziki, zamiast tych normali, a Twój problem sam sie magicznie rozwiaże, dziewczynko biedna, blondyneczko, rozwiązanie jest takie proste, że ciężko mi uwierzyć w to, że nie jesteś trollem :) a skoro już doszliśmy do tego, że jednak nim jesteś to proszę nie troluj tak samo gier swoim skillem b5 i usun lola, grajac cale zycie na silverki goldy brazy gwarantuje ci, ze duzych umiejetnosci nie posiadasz- mowi jak jest- diament 5

Opublikowano

Taka prawda... Granie w lola bez rankedów to jak granie w pasjansa na kompie bez sensu... Chyba po to są rankedy aby coś osiągnąć ta gra na tym polega grasz i grasz coraz lepiej w nagrode masz dywizje... Nie rozumiem po co Ci normale... Dla mnie normal to testowanie postaci ale granie bez celu to serio nuda gra... Zaryzykuj.. Skoro taka dobra jesteś powinnaś być już minimum w goldzie.

LG

Logitech

Opublikowano

pisałam juz po co mam wbijac? ja nie rozumie tego po co byc na wyzszej pozycji w jakims rankingu? po co?   gra to gra , mi nie zalezy na zadnym rankingu.

Wiem ze wy mezczyzni potrzebujecie rywalizacji ale dla mnie taka rywalizacja o lepszy ranking obchodzi mnie tyle co nic.  i nawet nie mam zamiaru w blizszej przyszlosci grac rankedów

To nie wiem dlaczeego wbijałaś te placementy.. ,nie lepiewj mieć czyste konto i żeby gracze oceniali samymi w/l? .... bezsens

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Temat stworzony do płaczu. Utrwaliło się, że niskie dywizje to niski poziom gry. SORRY, ale tak się przyjęło. Oczywiście, nie zawsze tak jest. Czasem tak brONz, czy ŚilWer zaora z placem w nosie diamencika. 

Osobiście jak sama widzę, że w lobby jestem ja i silwery, brązy czy nawet goldy, to wychodzę. Nie mam nic do tych dywizji, ale robię to dla siebie, żeby się nie denerwować, tryhardującymi enemy, albo bezmózgimi sojusznikami.

Graj duo, wyjdziesz i płacz się skończy. Nie która sytuacje trzeba przemilczeć i tyle. 

Opublikowano

Meh, poziom tej gry i tak zmienia się dopiero w d5  :rolleyes:

W bronze nie byłem, nie wiem. Ale konto kiedyś expiłem i wiem że ludzie graja różnie. Bronze - Gold, ten sam syf. A w platynie jeszcze gorszy. 

Bo przecież hyper ego platynowców nie pozwala im przegrać linii i się przy tym nie wypłakać na chacie  :rolleyes:  Przecież to bogowie tej gry xD

#topic:

Chcesz mieć spokój - wbij g5 i miej wyjebane. Bez spiny, wygrasz to wygrasz, przegrasz to przegrasz - przecież niżej niż w b5 już nie będziesz. Wbijesz golda, dostaniesz skina i pozostają normale. W s4 miałem parcie na wbicie platyny,  ostatecznie się udało i co? Poziom się nie zmienił, dałem sobie spokój, ramka jest i wyjebane ;d Teraz po placementach g1, aktualnie g3 bo spadam przez nieaktywność.

Poza tym, jeżeli masz takie "diamentowe" umiejętności to załóż team i na 5v5 wbij diamond - bo czemu nie ?:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...