Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administratorka Twojego Forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ze względu na dojrzałośc emocjonalną, szeroką wiedzę na temat modułu społecznościowego IP.Board oraz wysoką kulturę słowa. #Sarkazm

Opublikowano

Przepraszam, że się wtrącę. O jakich czołowych osobach mówisz? 

Miedzy innymi o tobie, podobno robisz jak to ona mowiła "ch.. zabezpieczania" i wiele innych. Z reszta przeczytaj jej posty, widac ze ma cięty jezyk i wysokie mniemanie o sobie.

Opublikowano

To ja też się chętnie wypowiem. Nie polecam. Dlaczego? Jak widać po tym temacie jak i załączonych ss'ach żadnego panowania nad emocjami nie widzę. Wątpię, aby ktokolwiek chciał mieć taką osobę w teamie. Jeszcze raz nie polecam. (nie, nie jest to hejt.)

xyz.

Opublikowano

Miedzy innymi o tobie, podobno robisz jak to ona mowiła "ch.. zabezpieczania" i wiele innych. Z reszta przeczytaj jej posty, widac ze ma cięty jezyk i wysokie mniemanie o sobie.

Wytłumaczę to tak. Właśnie otrzymałem od jej własnych znajomych pełne dane osobowe + link do fejsa. Widać że wiedzą iż takie zabawy zwykle się źle kończą. Koleżanko do naszego prawnika dane wysłaliśmy i będziemy dochodzić naszych roszczeń na drodze cywilno prawnej. Pozdrawiam bardzo serdecznie i cieplutko. Możesz przekazać rodzicom cudowną nowinę że dom będą musieli sprzedać bo i o ovh się zaczepimy bo też lubią takich ludzi udupiać : )

Opublikowano

Dobra a teraz słuchajcie wszyscy, jeżeli napisaliście to co mieliście serdecznie wypierd***jcie. Wystarczy już tych żalów bo aktualnie zachowujecie się jak dzieci. Sami lepsi nie jesteście. Jeden co nie potrafi zebrać dojrzałego teamu. Drugi co potrafi wykorzystać i powiedzieć że nie wyszło. Pi3rdolicie głupoty a gowno umiecie ;)

Opublikowano

Wytłumaczę to tak. Właśnie otrzymałem od jej własnych znajomych pełne dane osobowe + link do fejsa. Widać że wiedzą iż takie zabawy zwykle się źle kończą. Koleżanko do naszego prawnika dane wysłaliśmy i będziemy dochodzić naszych roszczeń na drodze cywilno prawnej. Pozdrawiam bardzo serdecznie i cieplutko. Możesz przekazać rodzicom cudowną nowinę że dom będą musieli sprzedać bo i o ovh się zaczepimy bo też lubią takich ludzi udupiać : )

o naprawdę ? Wyjaw proszę jak się nazywam :D Hmm prawnik, skąd ja to znam a na jakiej podstawie? Zrobienia forum i wyjebania ? No przykro mi bardzo xD .. Sponsora znaleźć cieżko ? Przykro mi 

Ps. Moi znajomi z gg itp niestety nie znajda mojego nazwiska jak i nie mają fb :(

Niestety mój drogi masz marzenia jak dzidzia spod lasu xDD 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

o naprawdę ? Wyjaw proszę jak się nazywam :D Hmm prawnik, skąd ja to znam a na jakiej podstawie? Zrobienia forum i wyjebania ? No przykro mi bardzo xD .. Sponsora znaleźć cieżko ? Przykro mi 

Ps. Moi znajomi z gg itp niestety nie znajda mojego nazwiska jak i nie mają fb :(

A liveneta kojarzysz? Ups zapomniałaś że prawdziwe dane mu podałaś a z nim się dobrze znam. Pozdrawiam Magdaleno. A prawnik na podstawia ataków w strony które należą do mojego klienta. Mam czarno na białym udokumentowane jak grozisz atakami. W krótkich odstępach czasowych od twoich wiadomości pojawiały się ataki w strony. Bardzo łatwo Cię z tym powiązaliśmy i chyba nie bez powodu Droga Madziu napisał ktoś do Ciebie i zapytał czy czasem z forpeople nie jesteś.

Opublikowano

A liveneta kojarzysz? Ups zapomniałaś że prawdziwe dane mu podałaś a z nim się dobrze znam. Pozdrawiam Magdaleno. A prawnik na podstawia ataków w strony które należą do mojego klienta. Mam czarno na białym udokumentowane jak grozisz atakami. W krótkich odstępach czasowych od twoich wiadomości pojawiały się ataki w strony. Bardzo łatwo Cię z tym powiązaliśmy i chyba nie bez powodu Droga Madziu napisał ktoś do Ciebie i zapytał czy czasem z forpeople nie jesteś.

A znasz sędzie anne marie wesołowską ? hahaha problem w tym dziubasku że ja nikomu nie podaje danych :) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Arcymistrz
Opublikowano

Nie mam ochoty na bawienie się w kolejnym temacie z Metina gdzie "poważni" założyciele serwerów i ich technicy rzucają w siebie jakimś gównem, kłócą się i nawet nie potrafią dobrze wypowiedzieć się negatywnie, ująć wszystkiego w zjadliwe słowa. Zachowujecie się jak dzieci mieszając się w jakieś dziwne akcje, a później z wielkim oburzeniem obrażacie kogoś, kto was jakoś zawiódł. 

Albo się ogarniecie albo będzie tak jak w poprzednim temacie z banami. 

Gość Lajk™
Opublikowano

Uprzejmie zwracam się z prośbą o nie mieszanie w tą aferę... Ja oficjalnie daję sobie spokój na jakiś czas z forami. Są wakacje i zamiast tracić ten czas na kłócenie się w internecie na forum wielotematycznym zachęcam, aby przejść się na spacer, bo przecież jest świetna pogoda na wypad ze znajomymi ;). Te kłótnie nic wam nie dadzą. Weźcie się "ogarnijcie" i porozmawiajcie na TS3/GG. Nie robić dramy na forum, bo tracicie swój i nasz (zespołu moderacyjnego) czas na te wszystkie kłótnie.

Co do Pani Magdy to polecam. Widziałem parę razy ją w tej roli nikt nie narzekał. Współczuję Ci tej akcji.

Bo kret pozbawił cię pracy? :D

Swój na swego widzę popadł..

PRZYWRÓĆ TEN TEMAT BO DO MAKINA NAPISZE.

Dobra a teraz słuchajcie wszyscy, jeżeli napisaliście to co mieliście serdecznie wypierd***jcie. Wystarczy już tych żalów bo aktualnie zachowujecie się jak dzieci. Sami lepsi nie jesteście. Jeden co nie potrafi zebrać dojrzałego teamu. Drugi co potrafi wykorzystać i powiedzieć że nie wyszło. Pi3rdolicie głupoty a gowno umiecie ;)

Kolejna osóbka która ma ego zawyżone? :D

Zresztą mój team to moja sprawa i gówno komu do tego.

#Topic. nie polecam :D

@Why tylko nie banuj, napisałem po czasie ;c

Opublikowano

Ale jajca. Wchodzę na mpc a tutaj kabaret normalnie.

Dziewczyno, nie wiem kto ci w kuchni komputer zamontował, ale to chyba był błąd. A teraz lepiej wracaj do garów.

Robienie for to nie zabawa dla osoby, która nie potrafi poprawnie po polsku pisać.

Mam nadzieję, że ten temat to zwykły żart, bo nie wierzę, że ludzie mogą być aż takimi idiotami.

Dorosła dziewczyna, a taka niepoważna.

Dziękuję za uwagę, Writen

gamedevmania.com

Opublikowano

Niestety nie polecam, po tych wypowiedziach innych osób. Osoba wybucha łatwo złością jak moja mama kiedy nie wyniosę śmieci. Groźby DDoS itp. są karalne, ale chyba twórca tematu o tym nie wie.

Opublikowano

Polecam dobrze ciągnie jak za licke z neta. oraz asfen pro elo technik wlamuje się na forum ;. poćwicz trochę nad zabezpieczeniami i skill rosnie

Opublikowano

Polecam dobrze ciągnie jak za licke z neta. oraz asfen pro elo technik wlamuje się na forum ;. poćwicz trochę nad zabezpieczeniami i skill rosnie

Asfen jest na "wakacjiach" teraz wiec jak sie wlamal:(?

OQqSOv4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...