Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administratorka Twojego Forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się twoje podanie, myślę że można Ci zaufać po tym co tutaj przeczytałem :)

Polecam. 

Twoja logika mnie powala.

Opublikowano

Bardzo gorąco polecam,

Jest to osoba na której można polegać,dziewczyna zna się na rzeczy i za to trzeba ją pochwalić. Jest to osoba uczciwa, szczera, angażuje się w to co robi.

Opublikowano

Znam tą osobę z tych FOR od jedynie złej strony, nie polecę.

Bodajże koleżaneczka Argina xD

Nie przypominam sobie abym miała aż tak dobry kontakt z nim, bzdury wyssane z palca. Pokaż mi dowód że kiedyś się z nim "kolegowałam", nie wiem czy obdarowanie go nienawiścią nazywamy w dzisiejszych czasach koleżeństwem/przyjaźnią? Mam o nim Swoją opinie, której nie będę publicznie ogłaszać bo to nie ten temat ani nie ten czas. Czasem Warto się zastanowić nad tym co piszemy. A co do złej strony, zazwyczaj to wynika od administracji, skoro byłeś zemną na forach, gdzie akurat miałam administratora to chyba sam dobrze wiesz. Pozdrawiam.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

­Ja także polecam. Po temacie mogę stwierdzić, że znasz się na "fachu" ;)

Pozdrawiam, i życzę wielu sukcesów.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Madzia nie jest najgorsza, ale polecić mogę :D

I tak nie ma w dziale prócz Matzara innych znanych mi i dobrych osób :D

Zawsze tam się pomoże koleżance gdyby potrzebowała, nie jest jedyna z tego działu :D

Ale co do oferty to nie wiem czy wszystko robi perfekcyjnie :D

Opublikowano

"USUNANIE"? Literówka chyba :(

Wiem wiem, aż 2 znalazłam :P

Madzia nie jest najgorsza, ale polecić mogę :D

I tak nie ma w dziale prócz Matzara innych znanych mi i dobrych osób :D

Zawsze tam się pomoże koleżance gdyby potrzebowała, nie jest jedyna z tego działu :D

Ale co do oferty to nie wiem czy wszystko robi perfekcyjnie :D

Oj Ty mendo xD Dzięki dzieki :D

Opublikowano

Jak chcecie mieć syf i gówno, a nie forum - to zapraszamy do niej :)

Co jak co, ale dupe to umie porządnie wylizać za dostęp do ACP.

Nie polecam, jest tutaj wiele lepszych osób (jak nie wszyscy), mn. Algade, omom, Argin itd...

Gość Lajk™
Opublikowano

Ja mam mieszane uczucia.. tu się pcha mi między jajka, chce być adminką a tu hejtuje mi serwer na którego forum chciała być adminem ;|

Opublikowano

nie polecam administratorka nie zna się na niczym umie tylko i wyłącznie wgrać skin oraz dodać dodatki nic więcej, Jest strasznie nerwowa po zrezygnowaniu z jej usług straszy atakami. 

Opublikowano

Jak chcecie mieć syf i gówno, a nie forum - to zapraszamy do niej :)

Co jak co, ale dupe to umie porządnie wylizać za dostęp do ACP.

Nie polecam, jest tutaj wiele lepszych osób (jak nie wszyscy), mn. Algade, omom, Argin itd...

hahahah odezwał się co dał styl zbugowany gdzie nawet zgłoszenia nie działają, gdzie jest bug na bugu :)

Ja nie musiałam lizać dupy, zaproponowałam i tyle. Z Ciebie też taki admin jak zemnie sędzina. Skoro nie wiesz to nie wiem po co pier głupoty ^^ . Kto lizał ten lizał, bo to nie ja co 5 min pisałam do Lajka o to aby mieć prawa i być jedynym adminem na forum. Pozdrawiam. 

Ja mam mieszane uczucia.. tu się pcha mi między jajka, chce być adminką a tu hejtuje mi serwer na którego forum chciała być adminem ;|

Ty dobrze moje zdanie znasz, ile ludziom zapłaciłeś aby dawali hejty ? hahahah :D Ja powiedziałam Ci że z 2 d3bilami na forum pracować nie będe i tyle mam do powiedzenia. Między jajka człowieku, nie możesz przeżyć że wyrażam Swoje zdanie na temat Twojego serwer-a który nie pociągnie 2 miesięcy ? :D Nie powiedziałeś jeszcze graczom że robisz nowy ? :D

nie polecam administratorka nie zna się na niczym umie tylko i wyłącznie wgrać skin oraz dodać dodatki nic więcej, Jest strasznie nerwowa po zrezygnowaniu z jej usług straszy atakami. 

:) Powiem Ci jedno wszystko co zostało zrobione przeze mnie było w ciągu 2 dni dziś mijał drugi dzień, nie dość że nie miałam dostępu do folderu to jeszcze w dupie źle hahaha :D taki PS złotko, nikt w 2 dni forum Ci nie zrobi perfekcyjnie nawet SmauG. Znawcy wielcy hahaha

Opublikowano

hahahah odezwał się co dał styl zbugowany gdzie nawet zgłoszenia nie działają, gdzie jest bug na bugu :)

Ja nie musiałam lizać dupy, zaproponowałam i tyle. Z Ciebie też taki admin jak zemnie sędzina. Skoro nie wiesz to nie wiem po co pier głupoty ^^ . Kto lizał ten lizał, bo to nie ja co 5 min pisałam do Lajka o to aby mieć prawa i być jedynym adminem na forum. Pozdrawiam. 

Ty dobrze moje zdanie znasz, ile ludziom zapłaciłeś aby dawali hejty ? hahahah :D Ja powiedziałam Ci że z 2 d3bilami na forum pracować nie będe i tyle mam do powiedzenia. 

Chyba znasz mnie z 2-3 lat :) Pozdrawiam

Szkoda mi na Ciebie czasu, więc powiem tylko, że wrzuciłem ten styl, aby Argin nie miał dostępu do acp. Skoro nie znasz sprawy, to nie wpierdalaj tam swojego nosa. Styl miałbyć tylko czasowo ( 1 dzień ), ale nie dostałem nowego więc zostawiłem taki jaki był :) Kolejna sprawa : Zaraz znajdę ssy, jak to administratorka rozmawia z graczami, nie wspominając już o pewnej sytuacji na shoutbox'ie " Dałam dupy Lajkowi... ".

Dziękuję, nie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam.

Po 3 dniach od podjęcia współpracy, nie został edytowany skin o który prosiliśmy wcześniej. P. Ungu prosiła grafika o zmianę koloru belki (-_-)

Kolejnym problemem były trudności z zalogowaniem się do bazy, przez dane, które zostały podane i były poprawne, ponieważ sam się przez nie zalogowałem

Opisy działów i tego typu rzeczy, były pisane na szybko z błędami. Miałem problemy z rozszyfrowaniem wiadomości od p. Ungu, ponieważ nie używa polskich znaków.

Po podjęciu decyzji o zakończeniu współpracy, uzyskałem taką odpowiedź:

xDzuFuq.jpg

Cały czas starałem się wytłumaczyć, że nie jesteśmy zadowoleni z usług i chcemy po prostu zakończyć współpracę bez żadnej wojny. 

Zarówno my jak i p. Ungu straciliśmy czas (tak, obie strony ucierpiały, nie tak jak Tobię się wydaję, pani Madziu :) )

Kolejna wiadomość: 

Jtey0Fc.jpg

Nie wiem, czy zastraszanie, to część życia codziennego owej użytkowniczki, lecz w taki oto sposób załatwia sprawy, które nie wymagają agresywnego podejścia.

Kolejna wiadomość:

ZPDYt0n.jpg

"Nie daliśmy dostępu", czyli ciąg dalszy problemów z wejściem do ftp. Pasy był prawidłowe, sami sprawdzaliśmy.

Na zakończenie 2 ciekawe wypowiedzi:

mQ9tk50.jpg

Chcieliśmy wyjaśnić wszystko na ts3, żeby było wygodniej, lecz p. Ungu stwierdziła, że nie chce słuchać jak 16-latkowie n5Qe3tx.jpg

Jeszcze raz, NIE POLECAM.

Opublikowano

Szkoda mi na Ciebie czasu, więc powiem tylko, że wrzuciłem ten styl, aby Argin nie miał dostępu do acp. Skoro nie znasz sprawy, to nie wpierdalaj tam swojego nosa. Styl miałbyć tylko czasowo ( 1 dzień ), ale nie dostałem nowego więc zostawiłem taki jaki był :) Kolejna sprawa : Zaraz znajdę ssy, jak to administratorka rozmawia z graczami, nie wspominając już o pewnej sytuacji na shoutbox'ie " Dałam dupy Lajkowi... ".

Dziękuję, nie pozdrawiam.

o kur, nie wiedziałam że wystarczy wgrać styl aby nie mieć dostępu nie no teraz to mnie rozwaliłeś   :D ja też mogę pokazać ss-y jak Ty i v7' się zachowujecie ale w waszej prezentacji serwer-a :)

Nie polecam.

Po 3 dniach od podjęcia współpracy, nie został edytowany skin o który prosiliśmy wcześniej. P. Ungu prosiła grafika o zmianę koloru belki (-_-)

Kolejnym problemem były trudności z zalogowaniem się do bazy, przez dane, które zostały podane i były poprawne, ponieważ sam się przez nie zalogowałem

Opisy działów i tego typu rzeczy, były pisane na szybko z błędami. Miałem problemy z rozszyfrowaniem wiadomości od p. Ungu, ponieważ nie używa polskich znaków.

Po podjęciu decyzji o zakończeniu współpracy, uzyskałem taką odpowiedź:

xDzuFuq.jpg

Cały czas starałem się wytłumaczyć, że nie jesteśmy zadowoleni z usług i chcemy po prostu zakończyć współpracę bez żadnej wojny. 

Zarówno my jak i p. Ungu straciliśmy czas (tak, obie strony ucierpiały, nie tak jak Tobię się wydaję, pani Madziu :) )

Kolejna wiadomość: 

Jtey0Fc.jpg

Nie wiem, czy zastraszanie, to część życia codziennego owej użytkowniczki, lecz w taki oto sposób załatwia sprawy, które nie wymagają agresywnego podejścia.

Kolejna wiadomość:

ZPDYt0n.jpg

"Nie daliśmy dostępu", czyli ciąg dalszy problemów z wejściem do ftp. Pasy był prawidłowe, sami sprawdzaliśmy.

Na zakończenie 2 ciekawe wypowiedzi:

mQ9tk50.jpg

Chcieliśmy wyjaśnić wszystko na ts3, żeby było wygodniej, lecz p. Ungu stwierdziła, że nie chce słuchać jak 16-latkowie n5Qe3tx.jpg

Jeszcze raz, NIE POLECAM.

Dokładnie:) Trzeba się liczyć z tym że kogoś się w uja nie robi to po pierwsze a po drugie nikt Ci w 2 dni forum nie zrobi. Pozdrawiam. Ty wyjaśnić na ts3? hahahahah o Panie, napisał na ts3, kiedy napisałam że nawet mutacji nie ma czy coś. Więc mi tutaj nie pier ;D. A co do stylu napisalam Ci że kolega zrobi nie ja. Po drugie ciągle zdania zmieniacie bo Twojemu chłoptasiowi ciągle nic nie pasowało. To ja odradzam z Wami współpracy :) 

Gość Lajk™
Opublikowano

Ty dobrze moje zdanie znasz, ile ludziom zapłaciłeś aby dawali hejty ? hahahah :D Ja powiedziałam Ci że z 2 d3bilami na forum pracować nie będe i tyle mam do powiedzenia. Między jajka człowieku, nie możesz przeżyć że wyrażam Swoje zdanie na temat Twojego serwer-a który nie pociągnie 2 miesięcy ? :D Nie powiedziałeś jeszcze graczom że robisz nowy ? :D

:) Powiem Ci jedno wszystko co zostało zrobione przeze mnie było w ciągu 2 dni dziś mijał drugi dzień, nie dość że nie miałam dostępu do folderu to jeszcze w dupie źle hahaha :D taki PS złotko, nikt w 2 dni forum Ci nie zrobi perfekcyjnie nawet SmauG. Znawcy wielcy hahaha

Ile ci trzeba na leczenie ? Przeznacze całą wypłatę i poprosze kreta żeby coś zarzucił tylko się zgódź :D pieniądze na hejty też przeznacze na ciebie :)

Debile ? Nie sądzę aby byli debilami bo są mega spoko i mają mega pojęcie :)

Opublikowano

Nie polecam, osoba rozchwiana emocjonalnie. Kpiła z osób lepszych od siebie, z tego co widziałem zaczyna dopiero się bawić w tworzenie forów, a już wyśmiewała czołowe osoby specjalizujące się w tym.

Podsumowując: Ogarnij i wróć. 

Opublikowano

Ile ci trzeba na leczenie ? Przeznacze całą wypłatę i poprosze kreta żeby coś zarzucił tylko się zgódź :D pieniądze na hejty też przeznacze na ciebie :)

Debile ? Nie sądzę aby byli debilami bo są mega spoko i mają mega pojęcie :)

hahah mega spoko? A kto pisal że źle dobrał team ja czy ty ? :) 

Nie polecam, osoba rozchwiana emocjonalnie. Kpiła z osób lepszych od siebie, z tego co widziałem zaczyna dopiero się bawić w tworzenie forów, a już wyśmiewała czołowe osoby specjalizujące się w tym.

Wzajemnie :)

Opublikowano

Nie polecam. Straszyć atakami dziecino to ty możesz najwyżej swoją szparkę. Bardzo Cię serdecznie zapraszam do wycelowania w jakąkolwiek stronę kreta. Wszystkie ataki są monitorowane a te denne xml-rpc czy "Joomla" zdradzają realne adresy IP serwera z którego są one wysyłane. Finalizując moją wypowiedź jako Firma DigitalEurope mam prawo rozpieprzyć Ci życie za groźby atakami i przypisać Ci wszystkie ataki które do tej pory nadeszły w strony sponsorowane przez kreta. Pozdrawiam i widzimy się w sądzie.

Gość Lajk™
Opublikowano

hahah mega spoko? A kto pisal że źle dobrał team ja czy ty ? :)

Wzajemnie :)

Jakby nie patrzeć.. iloraz inteligencji każdego członka z mojego teamu jest 10x większy od twojego.

Weź sobie argina, asfena i kilku innych przychlastów i zróbcie razem serwer.Z pewnością będzie Z*******y. Napisz mi tylko wcześniej to oplace ekipe żeby was polecili :p

Opublikowano

Nie polecam. Straszyć atakami dziecino to ty możesz najwyżej swoją szparkę. Bardzo Cię serdecznie zapraszam do wycelowania w jakąkolwiek stronę kreta. Wszystkie ataki są monitorowane a te denne xml-rpc czy "Joomla" zdradzają realne adresy IP serwera z którego są one wysyłane. Finalizując moją wypowiedź jako Firma DigitalEurope mam prawo rozpieprzyć Ci życie za groźby atakami i przypisać Ci wszystkie ataki które do tej pory nadeszły w strony sponsorowane przez kreta. Pozdrawiam i widzimy się w sądzie.

Polać :) +

Opublikowano

Przepraszam, że się wtrącę. O jakich czołowych osobach mówisz? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...