Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje z Takasuka na summoners rift czyli podróż za jeden uśmiech | Braz5 do Challengera

Takasuka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze mu idzie, bo to skrypter :_) Gra jak gówno widziałem jego gre, nie mówie tutaj o orbwalkingu i kalkulowaniu dmg z E bo były na poziomie koreańskiego challengera Keepo

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze mu idzie, bo to skrypter :_) Gra jak gówno widziałem jego gre, nie mówie tutaj o orbwalkingu i kalkulowaniu dmg z E bo były na poziomie koreańskiego challengera Keepo

NO CO TY xD

Ale i tak wierzymy, ze bedzie to nasz wybawca ktory zmieni eune na lepsze miejsce  <_<

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

dobrze mi idzie bo gram jak gowno ? gdzie tu logika, oczywiscie, ze gram czysto -> https://www.facebook.com/Nzqlol?ref=ts&fref=tsinfo do fanpage, a pozniej rzucaj oskarzenia. 

PS. na priv wyslalem Ci zdjecie moich stopek w nagrode (rzadko to robie ale doceniam moich antyfanow sam fakt, ze ogladales moje gry sprawil mi wielka frajde)

ide grac bo challenjour sam sie nie wbije. ^_^

^_^

Opublikowano

dobrze mi idzie bo gram jak gowno ? gdzie tu logika, oczywiscie, ze gram czysto -> https://www.facebook.com/Nzqlol?ref=ts&fref=tsinfo do fanpage, a pozniej rzucaj oskarzenia. 

PS. na priv wyslalem Ci zdjecie moich stopek w nagrode (rzadko to robie ale doceniam moich antyfanow sam fakt, ze ogladales moje gry sprawil mi wielka frajde)

ide grac bo challenjour sam sie nie wbije. ^_^

To nie jest żadne konto Nzta a ty jesteś typowym skrypterem. Grasz jak gówno overall (decision making jak z silvera) ale oczywiście orbwalking i  E na Kaliście opanowałeś do perfekcji. To, że nie korzystasz z evade, nic nie zmienia. Nie oszukasz drugiego skryptera, wiem jak wygląda gra na skrypcie do Kalisty, czekam tylko na Vayne :)))))

Opublikowano

To nie jest żadne konto Nzta a ty jesteś typowym skrypterem. Grasz jak gówno overall (decision making jak z silvera) ale oczywiście orbwalking i  E na Kaliście opanowałeś do perfekcji. To, że nie korzystasz z evade, nic nie zmienia. Nie oszukasz drugiego skryptera, wiem jak wygląda gra na skrypcie do Kalisty, czekam tylko na Vayne :)))))

kolego jak moge miec decision making na poziomie silvera skoro juz jestem w platynie a moje win ratio siega 80%+ zastanow sie co wypisujesz, zdaje sobie sprawe, ze na dworze jest +30 i gotuje ci sie powoli w glowie ale to nie powod do tego, zebys deprecjonowal jednego z najlepszych ADC polskiej sceny league of legends. Polecam zrobic jakis ice bucket challenger na srodku pokoju najlepiej z kostkami lodu i wrocic tutaj po nastepne protipy od swojego mistrza Roberta "NZQ" Burczyka. ^_^

^_^

Odkrywca
Opublikowano

Hmm, jeśli sobie tam dociskasz spację i siedzisz w platynie czy goldzie to nie nasz interes. My gramy w tę grę dłuższy okres czasu i nie potrzebujemy tych twoich skryptów by móc wygrywać gry . Uważasz że, posiadamy decision making z silvera, muszę cię rozczarować :) W każdym sezonie jesteśmy wyżej niż diament 1 , więc posiadając taką dywizję chyba nie można mieć decision making silvera ? Tak jak mówię przez 5 lat gry chyba powinno się umieć używać Orb Walkingu,aczkolwiek rozumiem że ty możesz tego nie umieć i zazdrościsz innym lepszym o wiele lepszym graczom (czyt. nam ) tej umiejętności i potrzebujesz do tego skryptów . Dobrze że się przyznajesz że używasz tego syfu to tylko pokazuje jak nisko upadłeś i bez tego nie możesz sobie poradzić . Co do gry kalista to chyba nic dziwnego że nią gramy skoro jest dobrym championem do carrowania solo gier prawda ? Castowanie E to też nie jest jakiś super wyczyn wystarczy mieć mózg i wiedzieć kiedy go użyć . Jeśli wbijesz kolego bez tych twoich skryptów wyżej niż my możesz mówić że jesteśmy i gramy jak gówna,ale cóż to tylko w twoich snach się może udać :) Pozdrawiam :^) SH9 

Opublikowano

kolego jak moge miec decision making na poziomie silvera skoro juz jestem w platynie a moje win ratio siega 80%+ zastanow sie co wypisujesz, zdaje sobie sprawe, ze na dworze jest +30 i gotuje ci sie powoli w glowie ale to nie powod do tego, zebys deprecjonowal jednego z najlepszych ADC polskiej sceny league of legends. Polecam zrobic jakis ice bucket challenger na srodku pokoju najlepiej z kostkami lodu i wrocic tutaj po nastepne protipy od swojego mistrza Roberta "NZQ" Burczyka. ^_^

Skoro tak włącz strimka jak grasz bez skryptów i nie pajacuj

Opublikowano

Skoro tak włącz strimka jak grasz bez skryptów i nie pajacuj

ciebie do reszty pojebało

to, że ty jesteś zwykłym gównem, które nie ogarnia pasywki kalisty i na dodatek nie umie orbalkować, to już oczywiście nie nasza wina. od czasu do czasu gram z kolegą duo i jest po prostu smurfem nzq. za dużo naoglądałeś się skrypterów z hitboxa i teraz płaczesz o dobrego gracza

nie pozdrawiam, życzę raka

@top

życzę powodzenia, oby jak najszybciej do challengera! <3

Opublikowano

O co wy łapiecie stulejki spine do niego ? to że dobrze gra i jednoczesnie rucha wasze matki nie wasz interes.

co on k***a jest ? włacz strimka i pokaż c***a, to ty k***a wyslij mi zdjecie twojej mamy nago czekam do 23

@Sh9

on tez nie potrzebuje skryptow, to ze jestes gownem i siedzisz w silverze mowiac sobie po co mi skrypty nikomu nie pomagasz, boosterzy sie wkurwiaja bo grasz jak gowno ludzie tez, lepiej odpal sobie bota legend bo za duzo pierdolisz

@top

powodzonka

Opublikowano

z okazji slabego positioningu i podejmowania decyzji

5zeckmB.png

^_^

Szybko Ci idzie, gratulację i miłego wbijania challangera :P

Mogłeś wcześniej pisać, że będziesz robił serię do challa, to bym Ci konto pożyczył xD

­

Opublikowano

Widzimy sie w D2 :D zjade cie moim Ekko, kappa

Powodzenia

dzieki kolego za dobre slowa, bardzo chetnie stawie ci czola na mapie summoners rift, ale pamietaj, ze takie spotkanie moze sie skonczyc tylko w jeden i ten sam sposob a mianowicie :

UXDurJM.png

B)

^_^

Opublikowano

:D Wątpie że wygrasz na mojego ekko ale dam ci fory :D;)) ile masz gier varusem ? albo kalista w życiu ? ja ekko mam już 470 gier od kąt wyszedł mainowałem go i z platyny 4 do diamond 2 wbiłem tylko nim, a ty tylko adc mainujesz czy coś innego ? jeszcze. ?

Opublikowano

:D Wątpie że wygrasz na mojego ekko ale dam ci fory :D;)) ile masz gier varusem ? albo kalista w życiu ? ja ekko mam już 470 gier od kąt wyszedł mainowałem go i z platyny 4 do diamond 2 wbiłem tylko nim, a ty tylko adc mainujesz czy coś innego ? jeszcze. ?

moge grac wszystko, najpewniej czuje sie na adc & mid, jak uda mi sie wbic do okolic diamentu2, to dam znac moze nas wylosuje  ;)

^_^

Opublikowano

^KOLESZKA NICE PRZEKAZ NIEZLA ZABAWA QMPLU - NZQ

a moze panie takasuka 1v1 na mapie howling abyss ? z checia skopie ci mordeczke jako legit !!!

nie rozumiem twojego komentarza przyjacielu. możesz wyjaśnić ?

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

^KOLESZKA NICE PRZEKAZ NIEZLA ZABAWA QMPLU - NZQ

a moze panie takasuka 1v1 na mapie howling abyss ? z checia skopie ci mordeczke jako legit !!!

no chetnie jak skoncze zabawe z tym challengem to mozemy sie zmierzyc, watpie zebys mial jakiekolwiek szanse ale sprobowac zawsze mozna jak to mowi JKM chcacemu nie dzieje sie krzywda

jZoURLn.png

^_^

^_^

Opublikowano

Gratuluje osiagniecia takiego wyniku na rankedach. Hejtami sie nie przejmuj - zwykly bol dupy dzieci z gimnazjum, ktore siedza caly czas na lolu a ich najwyzsza dywizja to gold 3. Moze nagrasz jakas serie na YouTube, chyba, ze juz to robisz to prosze link do kanalu na PW.  B) 
Oby tak dalej!

Opublikowano

Gratuluje osiagniecia takiego wyniku na rankedach. Hejtami sie nie przejmuj - zwykly bol dupy dzieci z gimnazjum, ktore siedza caly czas na lolu a ich najwyzsza dywizja to gold 3. Moze nagrasz jakas serie na YouTube, chyba, ze juz to robisz to prosze link do kanalu na PW.  B) 

Oby tak dalej!

nie nagrywam na youtubie, mysle, ze takie osoby jak nervarien wypelniaja ta kategorie w polskim community wystarczjaco, dodatkowo mam kilka giga poradnikow od proplayerow doublelift etc, wszystko przygotowane przez eloboostingowe strony, zmontowane i nagrane w formacie avi/mp4 -> chetnie udostepnie na priv.

po upalach i 4 przegranych seriach z d5 do d4 ( jedna z najgorszych dywizji, ciezko wycarowac gre, bardzo duza roznica w skillu miedzy graczami) przyszedl czas na D4.

nRVQ1Gm.jpg

^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...