Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje z Takasuka na summoners rift czyli podróż za jeden uśmiech | Braz5 do Challengera

Takasuka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam !

Serdecznie zapraszam do sledzenia moich zmagan na serwerze eune dywizja ktora w tym momencie dysponuje to braz5. Zamierzam grac duoq ze znajomym (jego nick na forum SH9*).

Celujemy w challengera i nie uznajemy kompromisow, po drodze liczy sie dobra zabawa a kazda z gier bedzie grana na laptopie z lekka zawartoscia alkoholu we krwi -> jak wiadomo sa wakacje,imprezy wiec czasu jest malo dlatego gry beda szybkie. ^_^

AKTUALNA DYWIZJA: MASTER TIER

vmeXbKb.png

profile op.gg 

*gram solo od Silver5

WYGRANE: error

PRZEGRANE: pare

Pentakille: 5

ALBUM ZE ZDJECIAMI

MUZYKA DO TEMATU: 

MUZYKA PRZY KTOREJ GRAMY:

MOJA SUBIEKTYWNA TIER LISTA 5.12 

(NIE JEST W 100% TRAFNA ACZKOLWIEK KAZDY Z WYPISANYCH TU CZEMPIONOW JEST BARDZO MOCNY)

MID: Varus, Viktor, Ahri, Katarina, Annie, Xerath,

TOP: Wukong, Riven, Gnar, Hecarim, Irelia

ADC: Kalista, Jinx, Sivir, Ashe, Vayne

SUP: Thresh, Leona, Nautilius, Soraka

JUNG: Gragas, Rek'Sai, Shyvana, Lee Sin, Nidalee, Eve

i wyroznienie dla takich postaci jak: Azir, Ez mid ze smitem, Lux mid, heimerdinger -> duzy skill cap, nie polecam dla poczatkujacych

jil2Vpi.jpg

3JL72yV.png

AWm7v9f.jpg

uG6PFno.png

eiDejIH.jpg

^_^

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie przez kilka sezonów uczą się jak grać bo to jest tak że pstryk i już będzie chall 

Opublikowano

A może już koledzy grali przez kilka sezonów tylko po prostu zrobili sobie konta do tych zmagań? :P

Powodzenia we wbijaniu challengera! :D

sl539m2qqa9h89wzg.jpg

Opublikowano

775 IP

WTF, z kąd tyle? wytłumacz mi to!

mam wykupiony ip boost na 1 dzien, 700 ip to nic, ludzie grajac w 5 przy 2x IP boostach wyciagaja po 1500-1800 IP za gre, ktora trwa 20minut~~ +/-. najefektywniejsze sa dominiony z tego co sie orientuje.

zC6Bb4H.png

^_^

Opublikowano

775 IP

WTF, z kąd tyle? wytłumacz mi to!

z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd 

@topic.

Powodzonka. Jaka ranga na smurfie mainie? 

Opublikowano

z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd z kąd 

@topic.

Powodzonka. Jaka ranga na smurfie? 

chyba o maina pytales? bo to jest 'smurf' a wlasciwie kolejne konto, gram dla wlasnej przyjemnosci od brazu5 az po Rank1, niech bedzie to tajemnica ale na mainie rewelacji nie ma  :unsure:

X8m5IQS.png

yoyq91R.png

^_^

Opublikowano

ludzie przez kilka sezonów uczą się jak grać bo to jest tak że pstryk i już będzie chall 

Zaraz po wbiciu 30lvla bez problemu wbijałem coraz to wyższe dywizje i kończąc sezon w d1...

Odkrywca
Opublikowano

A może już koledzy grali przez kilka sezonów tylko po prostu zrobili sobie konta do tych zmagań? :P

Powodzenia we wbijaniu challengera! :D

Zgadza się,gramy już 5 sezon chcemy pokazać że da się wyjść z każdej dywizji tylko wystarczy trochę chęci i dobrej zabawy :) 

Opublikowano

Grunt to dobrze się bawić :P­ Powodzenia we wbijaniu Challanjoura. Gracie czysto, czy pomagacie sobie :D?

gramy czysto, uznajemy tylko rozgrywke fair play, obecnie gram solo sh9 ma chwilowa przerwe - prawdopodobnie dobije wyzszaa dywizje i zaczne z nim grac na jego mainie, ale wszystko sie jeszcze moze zdarzyc i zmienic.

oGnoZ4U.png

mimo tego, ze poprzedni screen byl z S4 a ten jest z S2 to nie przerzuca mnie o 2 dywizje, po prostu zapomnialem zrobic screena z s3. Mam nadzieje, ze to sie zmieni bo jest to troche meczace, kiedys znacznie latwiej mozna bylo przeskakiwac dywizje.

^_^

Opublikowano

Bardzo dobrze przywolywaczu, wspinaj sie na szczyt ligi by (legitnie) podbic field of justice! Powodzenia trenerze.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Powodzenia i trzymajcie się. Nie wierzę własnym oczom o.O.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

152nBCn.png

nareszcie przerzucilo z g5 do g3  :rolleyes:

I te inwajty od kazdego, takie obvious ._.

Challenjour in few days?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

I te inwajty od kazdego, takie obvious ._.

Challenjour in few days?

(oby) <3

rVNqppw.png

1 przegrana w serii i niestety nie przeskoczylem z g3 do g1  :angry:

^_^

Opublikowano

HrtRZVN.png

Obyś na mnie się nie natknął bo przegrasz bota xD co jak co ale dobrze Ci idzie :) mam to samo z Vayne obecnie. Powodzenia :)

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...