Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy-Metin2, Zareklamujemy Twój serwer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­4192014353349771049127.png

Witam!

Chcę zaoferować Wam reklame Waszego serwera Metin2.

Cały sens naszej reklamy polega na mailingu (rozsyłanie e-maili do osób związanych z grą Metin2).

Posiadamy baze ponad 5mln aktywnych e-maili graczy, dzięki czemu Nasza reklama jest bardzo efektowna!

Co prawda jesteśmy nowi w branży, jednak możecie Nam zaufać a z pewnością będziecie zadowoleni z efektów Naszej pracy.

Co możemy Wam zaoferować?

- Skuteczność

- Przejrzysty interface

- Podgląd statystyk mailingu(ilośc wyświetlen maila, ilość kliknięć w link jeżeli taki jest)

- E-Mail builder, dzięki któremu możecie stworzyć bardzo ładny e-mail bez inwestowania w grafików itd

- Dodanie własnej listy Mailingowej

- Nie doczepiamy żadnych własnych reklam, wirusów itp.

- Szybki kontakt z supportem.

W celu otrzymania od Nas reklamy należy zgłosić się na GG: 54510468 , numer jest czynny 24/7.

Aktualnie zaufali Nam:

verdea.pl

arayos.pl

metin2list.pl

Pozdrawiamy!

Załoga Reklamy-Metin2.pl

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście polecam, porządna reklama od porządnych osób! : )

Opublikowano

Polecam, korzystam akutalnie, jest prawilnie. Swój wkład również oddałem. :)

OQqSOv4.png

Opublikowano

Jak reklama jest efektowna, to gdzie ten efekt mogę zobaczyć aby skorzystać z twojej usługi?

Mailing to taka sama forma reklamy jak youtube, jeśli graczy nie skusisz to ich miał nie będziesz to chyba wiadome : ) A co do tematu to polecam skorzystałem z ich usług i efekt jest dość ładny..

Opublikowano

Dowiemy się czy to działa za kilka dni. Bo Verdea ma tą formę reklamy.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Szczerze mogę polecić. W metina nie grałem od 2013 roku a dziś otrzymuje maila dotyczącego serwera Verdea z maila wysłanego przez Reklamy Metin2. Byłem lekko zdziwiony ale zasięg reklamy to panowie macie.

Opublikowano

Mógłbym wiedzieć skąd macie aż 5 mln maili do graczy? To jest ciekawa oferta w sumie jakbyście w jakiś sposób mogli udowodnić że to e-maile graczy byłbym zainteresowany zakupem takiej dodatkowej reklamy na mój serwer. Mam jeszcze wątpliwości czy ma ona sens, bo na Sembii jak widać nie najlepiej zadziałała ...

Opublikowano

Mógłbym wiedzieć skąd macie aż 5 mln maili do graczy? To jest ciekawa oferta w sumie jakbyście w jakiś sposób mogli udowodnić że to e-maile graczy byłbym zainteresowany zakupem takiej dodatkowej reklamy na mój serwer. Mam jeszcze wątpliwości czy ma ona sens, bo na Sembii jak widać nie najlepiej zadziałała ...

A napisali gdzieś że sembia była reklamowana ? Bo nie doczytałem najwyraźniej..

Opublikowano

­

Nie używałem tego jeszcze na sembii. Ale przyjdzie też na to pora niedługo. Aktualnie jak napisałem z Naszej oferty skorzystała Verdea, jednak to jest reklama E-MAIL, ona zaczyna działać gdy człowiek tego e-maila odczyta, a czasem minie dzień, dwa gdy taka osoba na niego zerknie. Skąd mamy 5 milionów e-mail? Ciężko to wytlumaczyć szczerze mówiąc. Wszystkie e-maile pochodzą z baz prywatnych serwerów które odkupiliśmy, dostaliśmy lub z Naszych własnych prywatnych serwerów czy od osób z którymi współpracujemy. Dodatkowo mamy baze kilku forów powiązanych z Metin2.

Dodatkowo jak już tłumaczę to warto wspomnieć, że każdy nieaktywny e-mail jest również weryfikowany przez Nasz system i automatycznie usuwany z bazy.

Pozdrawiam i zapraszam do korzystania bo warto :)

Opublikowano

­

ile bierzecie za usluge??

Wszystko masz na Naszej stronie internetowej.

Zaszły lekkie zmiany w Naszym systemie mailingowym:

- Nowa wersja systemu(v2), w której doszło sporo ciekawych funkcji m.in statystyki wysyłanych e-mail, ilość wyświetleń wiadomości czy ilość kliknięć w link(jeżeli jest podany w wiadomości e-mail)

- Zrezygnowaliśmy z otwartego systemu rejestracji, by uniknąć rozsyłki keyloggerów i innych wirusów. Od teraz by móc zareklamować serwer należy zgłosić się pod numer gg: 54510468 czynny 24/7

- Został dodany E-Mail builider, dzięki któremu możecie stworzyć bardzo ładny e-mail nie inwestując w grafików.

- Zaktualizowaliśmy baze o kolejne 500 tysięcy nowych e-maili. `

Opublikowano

­

a kiedy strona zacznie dzialac?

Ogólnie strona aktualnie przechodzi modernizacje, wprowadzamy ten system v2 i testujemy do końca. Niedługo będzie czynna.

Opublikowano

5 mln? To strasznie mało. Do tego połowa z nich to nieaktywne emaile bo bardzo mało który serwer ma weryfikacje emaliową.

Opublikowano

5 mln? To strasznie mało. Do tego połowa z nich to nieaktywne emaile bo bardzo mało który serwer ma weryfikacje emaliową.

Nie aktywne xD? Wiesz po co jest Bouncer i Hard Bouncer? Obie funkcje odpowiadaja za usuwanie nieaktywnych emaili. Plus stwierdzasz coś o czym pojęcia nie masz czyli mogę nazwać twój post gówno postem gdyż nawet tematu dokładnie nie przeczytałeś a twój wniosek się pojawił : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...