Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PVP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­A zagram sobie z samego sentymentu do jednego z twoich serwerów - aline, tam osiągnałem wszystko i byłem top1 (nie mówcie, ze nie :v), to tutaj też trzeba pokazać skillsy. Mam nadzieje, ze bedzie sporo graczy ;p

Opublikowano

Dzięki ziomeczki zająłem 1 miejsce :D odczytajcie pw.

d13e00f60785.jpg

Ps. Mam nadzieję że dużo wiary będzie na starcie i nic się nie opóźni :D 

Czekam z niecierpliwością i walimy dzisaj nocke :D 

Ps. z tymi trutami tylko ciężko będzie 

mojasygnan.png

Opublikowano

@Hetmaneek

Nowy admin ?

Za brak osobistej kultury, darcie się i wgl :)

Chłopie troche beka że mi dałeś perma za to że puściła mi się nuta z wmm przez przypadek ale ok

Opublikowano

Niestety tego serwera nikomu polecić nie mogę, zagrałem i chciałem jak najszybciej wyjść.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

­

Niestety tego serwera nikomu polecić nie mogę, zagrałem i chciałem jak najszybciej wyjść.

Serwer jest dość fajny, szkoda, ze moja gra zakończyła się tak szybko przez brak kompetencji administracji... aczkolwiek polecam, mimo ze wbilem tylko 30lvl to jest to taki easy/hard troche

Opublikowano

Mówisz tak ponieważ? Nie wbiłeś 135 poziomu w 5 minut? Bo musiałeś znaleźć spot? Bo musiałeś troszkę pobić potwory?

­

Serwer jest dość fajny, szkoda, ze moja gra zakończyła się tak szybko przez brak kompetencji administracji... aczkolwiek polecam, mimo ze wbilem tylko 30lvl to jest to taki easy/hard troche

Nie przez brak kompetencji administracji tylko przez to co zrobiłeś, dyskutujemy o tym na gg więc nie potrzebnie to napisałeś.

Opublikowano

Jako iż zrobił się duży spam o moce to zmieniliśmy sposób zdobywania instrukcji.

Po krótkiej przerwie u Belli będzie można wziąć skille na P od 25 poziomu postaci. Aby wyszkolić je na G będziecie potrzebować Kamieni Duchowych (Czas czytania 2 godziny) bądź Diamentowych (Brak ograniczenia podczas czytania) - Lecą one z bossów.

Myślę, że ta zmiana jest na +, serwer zaraz zostanie uruchomiony :)

// Serwer online :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...