Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PVP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj około 17 pojawią się wyniki konkursu na darmowe smocze monety u nas na fanpage.

Jeżeli nie miałeś/aś pojęcia, że jest konkurs na darmowe smocze monety, nic się nie stało! Czas jeszcze jest!

Do głównego linku facebooka dodaj:

/EvalisPL

I weź udział w konkursie!

TeamSpeak3 serwera:

178.217.185.159
  • Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Quentis.

Zle otagowałeś prezentacje bo dałeś medium - easy a na stronie głównej medium z lekka nutką harda.

Opublikowano

@Quentis.

Zle otagowałeś prezentacje bo dałeś medium - easy a na stronie głównej medium z lekka nutką harda.

Przeczytaj dobrze :) Serwer PVP, MEDIUM oraz lekka nuta harda :)

Polecam na pewno zawitam na starcie yolo!

Zapraszamy serdecznie :)

Opublikowano

Przeczytaj dobrze :) Serwer PVP, MEDIUM oraz lekka nuta harda :)

No właśnie przeczytaj tagi.

Opublikowano

Spokojnie, tu są wszystkie 3 typy serwera pomieszane :)

Twoim zdaniem to nie jest wprowadzenie w błąd graczy ?

Jeżeli 3 pomieszane typy serwera to czemu tam nie ma HARD ?

Trochę nie fajnie z Twojej strony bo zostałem wprowadzony w błąd przez co zostałem zmuszony do napisania tego posta jak i nabicia wyświetlenia prezentacji co również wprowadzi innych userów w błąd kiedy zobaczą że jest dużo wyświetleń i pomyślą że fajny serwer medium - easy startuje :)

Opublikowano

Twoim zdaniem to nie jest wprowadzenie w błąd graczy ?

Jeżeli 3 pomieszane typy serwera to czemu tam nie ma HARD ?

Trochę nie fajnie z Twojej strony bo zostałem wprowadzony w błąd przez co zostałem zmuszony do napisania tego posta jak i nabicia wyświetlenia prezentacji co również wprowadzi innych userów w błąd kiedy zobaczą że jest dużo wyświetleń i pomyślą że fajny serwer medium - easy startuje :)

3 typ czyli typ hard jest tylko przy największych poziomach czyli 130-135 aby nie było za łatwo i nie wbiło się go w 3 godziny ;)

Więc nikt nie został wprowadzony w błąd, zresztą byłeś na becie i wiesz jak to wygląda, miałeś najwięcej czasu online :) Testowałeś również expa, więc?

Opublikowano

Nie zrozumiałem kompletnie Twojego posta

Chodzi o to że hard zaczyna się przy większych lvlach żeby nie było za łatwo i żeby za szybko się nie znudził. Medium easy jest na początku rozgrywki więc nie wiem czego nie rozumiesz ;d

Opublikowano

Zagram chętnie !!, ale proszę linka do "FanPedza" I ilu przewidujecie na oko ludzi na starcie

Około 150-200

Opublikowano

Około 150-200

Kolego daj sobie spokój bo szukasz czegoś żeby się tylko przyczepić. Masz mase serwerów, jak Ci ten nie odpowiada to wyjdź.

Opublikowano

Nie rozumiem

Bo jesteś za przeproszeniem niedorozwojem, ciężko jest zrozumieć kilka prostych słów? POCZĄTEK gry to EASY/MEDIUM, a większe lvle to MEDIUM/HARD.

Co do tematu to będę grać na 100%, mam nadzieję jednak, że jakoś zrobicie ten pierścień tp, bo jak ma on limit użyć to bezsensu trochę.

Opublikowano

Bo jesteś za przeproszeniem niedorozwojem, ciężko jest zrozumieć kilka prostych słów? POCZĄTEK gry to EASY/MEDIUM, a większe lvle to MEDIUM/HARD.

Co do tematu to będę grać na 100%, mam nadzieję jednak, że jakoś zrobicie ten pierścień tp, bo jak ma on limit użyć to bezsensu trochę.

Jego nie zrozumiesz, on się do wszystkiego musi przyczepić, szuka i szuka haka na serwer, ale mu nie wychodzi.

Opublikowano

JESTES PEWIEN SIEBIE TYLKO DLA TEGO ŻE NIE MAM DOSTĘPU DO KONT 3 CZY TAM 4 GG

@1373230489-U611928.pngMistrzu.

Beka z Ciebie haha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...