Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PVP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm, moim zdaniem aż takie brzydkie nie są, jeżeli będziesz miał czas zrób temat na forum niech więcej osób się wypowie :)

Teraz nawet w domu za bardzo mnie nie ma wiec nie robie nawet konta jeszcze u Was :D

To tylko luzna sugestia, mnie to zawsze draznilo akurat, wole te stare modele - sa ladniejsze i "wygodniejsze", jesli to tak ujac mozna.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zagrał bym ale odstrasza mnie system robienia umiejętności,czyli czytanie KU,nie po to z PL-a bym przyszedł na np. "Wasz serwer" aby  męczyć i użerać się znowu z jakimiś KU,wasz projekt pod tym względem to paranoja do potęgi entej nie dość że to Medium/PVP,a nie Hard/Medium czy Medium/Hard,bardzo zniechęca mnie ten wasz pomysł z KU więc podziękuje... Jak coś ruszycie makówką aby zmienić i ruszyć coś z robieniem skilli to mnie poinformujcie to może zmienię zdanie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Zagrał bym ale odstrasza mnie system robienia umiejętności,czyli czytanie KU,nie po to z PL-a bym przyszedł na np. "Wasz serwer" aby  męczyć i użerać się znowu z jakimiś KU,wasz projekt pod tym względem to paranoja do potęgi entej nie dość że to Medium/PVP,a nie Hard/Medium czy Medium/Hard,bardzo zniechęca mnie ten wasz pomysł z KU więc podziękuje... Jak coś ruszycie makówką aby zmienić i ruszyć coś z robieniem skilli to mnie poinformujcie to może zmienię zdanie.

Zwoje Ezgorcyzmu masz w NPC za Smocze Łzy które zdobywasz podczas różnych osiągnięć, pograć chwile i masz na Zwój Egzorcyzmu więc.. w czym problem? Spokojnie, wejdź na serwer choćby na chwilę i zobacz jak to się prezentuje :)

Opublikowano

Zwoje Ezgorcyzmu masz w NPC za Smocze Łzy które zdobywasz podczas różnych osiągnięć, pograć chwile i masz na Zwój Egzorcyzmu więc.. w czym problem? Spokojnie, wejdź na serwer choćby na chwilę i zobacz jak to się prezentuje :)

Ja wyczytałem co innego w prezentacji więc Moja opinia jest jaka jest.

hmm... zaprzeczasz samej prezentacji ?

"Na serwerze nie da się zdobyć Zwojów Egzorcyzmu oraz Rad Pustelnika inaczej niż przez konkursy."

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ja wyczytałem co innego w prezentacji więc Moja opinia jest jaka jest.

hmm... zaprzeczasz samej prezentacji ?

"Na serwerze nie da się zdobyć Zwojów Egzorcyzmu oraz Rad Pustelnika inaczej niż przez konkursy."

Nie, po prostu zapomniałem o tym, spójrz na NPC i znajdziesz tam Zwój Egzo :)

Opublikowano

2. Zespół Ethandia zobowiązany jest do

Zmieńcie to w regulaminie...

Z resztą cały regulamin dotyczy Ethandii...

Opublikowano

Tak bo to był mój serwer, zasady się nie zmieniły, ale już zmieniam :)

No wiem, grałem. Jesli ten będzie taki jak Ethandia to zastanę do końca. ;D

Znaczy się nie taki sam... Klimatycznie w sensie.

Opublikowano

Jest jeszcze lepszy! :)

Nie wątpię. Postępowo trzeba iść do przodu.

Będzie jakiś TeamSpeak?

Opublikowano

Zapowiada się godnie!
Wrócę z pracy to klawiatura wytarta będzie od grania ^^

Zapraszam na małe co nieco z zapowiedzi 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Tak bo to był mój serwer, zasady się nie zmieniły, ale już zmieniam :)

Skoro już mowa o regulaminie to dostałem od Ciebie 5% za spam a regulamin jasno mówi 1%.

Czytałeś ten regulamin czy kopiuj wklej ?

Opublikowano

"U nas nie znajdziecie miliona zbroi, broni, biżuterii...."

Po 6 rodzajów broni / zbroi, po 5 rodzajów biżuterii.

FAKTYCZNIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...