Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Rozpatrzone raporty - powiadomienie

Nysharrr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Co wy na to, aby dodać coś takiego, że jeżeli zgłosimy kogoś poprzez użycie opcji "raportuj" i kiedy moderator danego działu rozpatrzy raport (nada punkty lub nie), przyjdzie nam powiadomienie (podaje przykład):

-Twój raport był poprawny, dziękujemy za pomoc. (Jeżeli nadano punkty/bana)

albo

-Twój raport był nie poprawny, dziękujemy za chęć pomocy. (Jeżeli raport był niepoprawny).

Bardzo często zastanawiam się, czy dobrze zaraportowałem, a nie zawsze jestem w stanie to sprawdzić. Dlatego proponuję tą funkcję.

graphic.png

Opublikowano

W takim razie jestem na tak, ale tylko na powiadomienie typu: Twój raport został rozpatrzony z odnośnikiem do tematu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

W takim razie jestem na tak, ale tylko na powiadomienie typu: Twój raport został rozpatrzony z odnośnikiem do tematu.

Tak, dokładnie o to mi chodzi.

@1361622928-U485574.pngofftopic

Wejdź na pw plizzz.

graphic.png

Opublikowano

Coś typu: "Twój raport(i tu link do zgłoszonego postu) został rozpatrzony przez moderatora" można dodać.

Bawienie się w to czy został rozpatrzony pozytywnie czy negatywnie nie ma sensu :P

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Niezbyt możliwe jest stwierdzenie czy raport zawsze jest do końca prawidłowy, moderator widzi go i decyduje czy zrobić, jednak zawsze go "wykonuje".

Powiadomienie o tym, że moderator zmienił status zgłoszenia na zakończone można w sumie dodać. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Niezbyt możliwe jest stwierdzenie czy raport zawsze jest do końca prawidłowy, moderator widzi go i decyduje czy zrobić, jednak zawsze go "wykonuje".

Powiadomienie o tym, że moderator zmienił status zgłoszenia na zakończone można w sumie dodać. :P

Dokładnie o coś takiego mi chodzi.

offtopic

@cichy. przeczytaj pw

graphic.png

Opublikowano

Użytkownik niech nie bawi się w modowanie, jak coś łamie regulamin i mi to przeszkadza to report i zapominam. Wszystko co muszę wiedzieć. A jak ktoś nie zna regulaminu to niech nie strzela. Nie ma czegoś takiego jak "poprawny" i "niepoprawny" raport każdy inaczej widzi sprawę. Jeśli ktoś nadużywa tej opcji to moderator sam napisze przecież, więc o to się nie martw.

Poza tym dużo raportów jest "poprawnych" a pozostawione bez warna, np. double post, o zamknięcie, błąd ortograficzny albo coś małego i mod np. upomni na pw

Opublikowano

wiadomość: Twój raport został rozpatrzony przez moderatora (link)

Może być, kiedy jest warn będziesz wiedział czy dobrze zraportowałeś.

anyway tak

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Zbędne, poza tym wiadomo kiedy użytkownik został ostrzeżony dzięki temu oto wykrzyknikowi warn.png.

Tak, ale co w wypadku, kiedy kolega przekroczył regulamin, a np. Moderator jest nie aktywny? W tedy teoretycznie według twojego toku rozumowania nie powinien dostać pkt. To jest jednym z powodów dlaczego chcę to dodać.

graphic.png

Opublikowano

Tak, ale co w wypadku, kiedy kolega przekroczył regulamin, a np. Moderator jest nie aktywny? W tedy teoretycznie według twojego toku rozumowania nie powinien dostać pkt. To jest jednym z powodów dlaczego chcę to dodać.

Jak to co? Są globale i administratorzy.

"W tedy teoretycznie według twojego toku rozumowania nie powinien dostać pkt." - według mojego toku rozumowania, o nie... przecież ja niczego takiego nie napisałem!

Skąd Ty wyssałeś ten tekst człowieku, gdzie ja napisałem o nie nadawaniu punktów? Wszystkie wysyłane przez użytkowników raporty są wykonywane, nie ma czegoś takiego, że raporty stoją dniami i tygodniami.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jak to co? Są globale i administratorzy.

"W tedy teoretycznie według twojego toku rozumowania nie powinien dostać pkt." - według mojego toku rozumowania, o nie... przecież ja niczego takiego nie napisałem!

Skąd Ty wyssałeś ten tekst człowieku, gdzie ja napisałem o nie nadawaniu punktów? Wszystkie wysyłane przez użytkowników raporty są wykonywane, nie ma czegoś takiego, że raporty stoją dniami i tygodniami.

Dobra, nie ważne, zupełnie mnie nie zrozumiałeś.

graphic.png

Opublikowano

Tak, przyda się by wiedzieć w jakim stopniu robi się poprawne raporty np.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...