Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] MoveSF

TESTNALINK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie żeby coś, ale pobierałeś grafiki ze strony Norberta, a on mógł robić ze swoimi grafikami co chce... Więc.

Ahahaha, po pierwsze, to są w 30 % jego pliki, a w 70 % pliki Gila, które zresztą on sam udostępnił...

Po drugie, ja nie jestem głównym administratorem serwera, mój serwer wystartuje już nie długo...

Po trzecie, nie wtrącaj nosa w nie swoje sprawy, s tym bardziej już jak nie masz, o niczym pojęcia.

Norbertsons, nie masz prawa ddosować serwera, idealny przykład administratora dajesz :) !

Opublikowano

To nie są pliki gila idioto.

To są pliki które zrobił tultyta, poprawił jessi, dopisał portale i lochy gildii Ilnezid i przerobił Norbert twierdząc, że są jego.

Przy lochach gildii i portalach sobie zobacz kto je pisał, a później mów że gila.

Gilu był u niego technikiem, nic tam u niego nie zrobił, jedynie udostępnił pliki.

Ale ponoć nie mam o niczym pojęcia, a śledzę serwery sf bardzo długo...

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#NO Karolevsky

Co Ty w ogóle pidolisz?

Jakie pliki Gila?

Nie znasz się nie gadaj, nienawidzę takich ludzi, którzy piszą coś nie mając o tym pojęcia.

PS: Serwer już zawsze będzie padał wystarczy minutowy DDOS.

Człowiek nie mający umiejętności hakerskich może zamknąć w dowolnej chwili ten serwer na 24h czyli praktycznie każdy.

Życzę powodzenia w utrzymaniu serwera, ciekawe ile gracze wytrzymają gdy serwer co chwile nie będzie działał.

baner.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#NO Karolevsky

Co Ty w ogóle pidolisz?

Jakie pliki Gila?

Nie znasz się nie gadaj, nienawidzę takich ludzi, którzy piszą coś nie mając o tym pojęcia.

PS: Serwer już zawsze będzie padał wystarczy minutowy DDOS.

Człowiek nie mający umiejętności hakerskich może zamknąć w dowolnej chwili ten serwer na 24h czyli praktycznie każdy.

Życzę powodzenia w utrzymaniu serwera, ciekawe ile gracze wytrzymają gdy serwer co chwile nie będzie działał.

Nie rzucaj się na mnie, nie jestem administratorem tego serwera, ogarnij się troszkę.

A co do tego, wyżej, nie nauczyli cię szacunku do innych ?

Idio.ą jesteś ty.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...