Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy champion ujawiony

elemental5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On jest bardziej na solo topa niźli na suppa, ma potencjał do roamowania z topa, więc z teleportem to będzie normalnie jak shen xD  Zauważ że jego dmg się skaluje z jego max HP, więc budowany stricte pod tanka jak np. gnar może siać mordor. Podoba mi się mechanika postaci, jednak ten wygląd jest troche dziwny xD Oczywiście potencjał na supporta też ma, do ratowania swojego ADC, jeśli masz np. takiego hypercarry w teamie jak Vayne, ale są lepsze supporty imo. Zresztą przekonamy się jak dodadzą go na pbe.

Opublikowano

Przecież to będzie broken s**t :O Duża mobilność, tarcza i jeszcze pewnie dmg z dupy. Na topa się nadaje imo, chociaż na suppie/jungli też mógłby coś zdziałać na 1 rzut oka.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

No imo na jungle też by mógł pójść, z tym że jego stun musi mieć 3 stacki pasywki, więc potencjał gankowania jest trochę mniejszy, ale przez ten ult jego ganki nawet z topa/suppa będą op

Bardziej martwi mnie to, że rito zamiast nerfić metę tanków, robią championa specjalnie pod tą metę xD

Opublikowano

­Jungler jak nic. Będzie miał sustain i świetne ganki. Ult bardzo podobny do ulta Rek'Sai, ale jego W to po prostu miazga :D. Ja już zbieram IP :P!

Opublikowano

Kolejny champ idealny do duoq. Coś jak Kalista+Bard=Balista

Na jungle nie ma jak pójść bo nie ma jak jej czyścić. Nie ma on żadnych AoE skilli, więc byłoby to męczące. Z*******y roamer będzie i niezła mechanika z tym zjadaniem np sojusznika. Podobne do Kalisty ulta w sumie ale bardziej broken bo zjeść można enemy i powiedzmy sflashować do swojego teama (o ile można skilli innych uzywać podczas uczty xD).

edit : dobra jednak mógłby coś w jungli robić : zjadać moba i go rzucić na resztę mobów ale to nadal za mało bo pewnie długi cd :v

Opublikowano

­Jungler jak nic. Będzie miał sustain i świetne ganki. Ult bardzo podobny do ulta Rek'Sai, ale jego W to po prostu miazga :D. Ja już zbieram IP :P!

Gdzie widzisz tam junglera? :X Ma jeden skill dobry do gankowania, gdzie i tak musi nastackować pasywa. W samym opisie, jest wzmianka o tym, że jest wspierającym :P

Opublikowano

rito logic : wypuścmy opeka który wszystkich je i jest instabanem ze skórką - ludzie zaczną go kupować

patcz później, znerfmy to gowno 

dalej jest op

kolejny patcz, zróbmy z tego jeszcze wieksze gowno ktorym nikt nie gra :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale on mi przypomina bardzo postać z bajki Lilo i Stich, tego złego! xD Ale postać sama w sobie ciekawa, skille ciekawe, ale nie spodziewałem się że to będzie support. W sumie da radę jeszcze chyba na jungle i topa! :)

Leroy-disneyscreencaps_com-814.jpg

Opublikowano

Ludzie, to że może iść supportować =/= że jest stricte supportem... W tym newsie napisali właśnie że najlepiej sobie radzi jako tank na alei solo (top) albo jako wsparcie...

Opublikowano

Kolejny champ idealny do duoq. Coś jak Kalista+Bard=Balista

Na jungle nie ma jak pójść bo nie ma jak jej czyścić. Nie ma on żadnych AoE skilli, więc byłoby to męczące. Z*******y roamer będzie i niezła mechanika z tym zjadaniem np sojusznika. Podobne do Kalisty ulta w sumie ale bardziej broken bo zjeść można enemy i powiedzmy sflashować do swojego teama (o ile można skilli innych uzywać podczas uczty xD).

edit : dobra jednak mógłby coś w jungli robić : zjadać moba i go rzucić na resztę mobów ale to nadal za mało bo pewnie długi cd :v

Nie chce nic mówić, ale Balista to Kalista+Blitz. Blitz przyciąga enemy przy czym Kalista przyciąga Blitza i ten rzuca rywalem w miejsce z którego łatwo go zdejmiecie(najczęściej pod turreta). ;-)

@@

Co do postaci to wydaje się ciekawa, potencjał na junglera ma ale niech Riot sie nim zajmie i zrobi go typowo pod supporta. ;)

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Bardzo nie lubię brzydkich championów, ale może jak wymyślą fajnego skina to ujdzie :P Zestaw umiejętności jest ok, fajnie, że riot tworzy ciągle coś nowego.

Opublikowano

Podoba mi się umiejętność "W" i "R", pożarcie kogoś, teleportacja/przemieszczenie się z sojusznikiem (trochę takie Reksiowate "R"). Wygląd taki sobie, ciekawa jestem skina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...