Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Subforum książek

piotr11104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć! Naszła mnie myśl, by subforum 'Filmy i seriale' w dziale Pogaduszek mogłoby zostać wzbogacone o książki. Nikomu z pewnością by to nie zawadziło, a wielu czytelników z naszego forum wreszcie miałoby szansę poznać gusta innych użytkowników co do treści pisanej. Co Wy na to? :)

Ewentualnie druga opcja sugestii @kavoweciastko , czyli stworzenie osobnego subforum dla książek ;)

Opublikowano

Myślę, że lepiej byłoby oddzielnie zrobić forum Książki w Pogaduszkach, niżeli łączyć to z filmami i serialami.­

Z chęcią bym wtedy tam się udzielała, a ostatnio widzę sporo tematów na temat książek w Pogaduszkach.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Przejrzałam 10 stron (to jest 300 tematów, odjąć od tego przypięte to 296) w głównym dziale Pogaduszki, jeżeli żadnej nie pominęłam, to pojawiło się sześć tematów dotyczących książek. Nie.

Opublikowano

Jeżeli byłby widoczne osobne subforum o książkach, to być może więcej osób by się wypowiadało. Nie należy żyć samymi filamami itp. o książkach się przyda.

Tak, 

denzel.png

Opublikowano

Siedzę na co dzień w pogaduszkach i rzadko widzę tematy związane z książkami, bardziej byłbym za tym, żeby zostały połączone z filmami i serialami.

Opublikowano

Może rzadko są dlatego, że nie ma subforum? Moim zdaniem warto spróbować, chociaż na miesiąc dać jako dział testowy - co to szkodzi?

Opublikowano

Może rzadko są dlatego, że nie ma subforum? Moim zdaniem warto spróbować, chociaż na miesiąc dać jako dział testowy - co to szkodzi?

Opublikowano

Fakt, że mniejsza ilość społeczeństw czyta książki, ale zawsze znajdzie się grupa ludzi, z którą będzie można na ten temat porozmawiać.

Dzieła literatury to podstawowe źródło wiedzy, dlatego może być to ciekawy dział.

Tak.

Opublikowano

Myślę, że lepiej byłoby oddzielnie zrobić forum Książki w Pogaduszkach, niżeli łączyć to z filmami i serialami.­

Z chęcią bym wtedy tam się udzielała, a ostatnio widzę sporo tematów na temat książek w Pogaduszkach.

Tak tak tak !

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Pomysł średni, na tym forum zapewne tylko jakiś procent użytkowników czyta książki lub chociaż je ogląda, bo reszta to pewnie tylko internet/gry/audiobooki, a w ręku żadnej nie mieli, oprócz tych w szkole. Niby można dodać testowo podforum, ale to tak średnio.

ezgif-com-effects.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...