Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Erados.pl - System sklepów offline

Erados

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6047714350096871373321.png

Witajcie użytkownicy MPCForum!

W tym temacie chcielibyśmy Wam zaprezentować jeden z systemów, który znajdziecie na naszym serwerze.

Mianowicie jest to system sklepów offline... Na czym on tak właściwie polega?

Będziecie mogli wystawić swoje sklepy (maksymalnie 3) i będą one dostępne na serwerze nawet kiedy Wasza postać wyloguje się z gry.

Jak ten system się prezentuje?

9849814350106941373321.png

4846514350107421373321.png

6609214350107771373321.png

Pod przyciskiem F5 można uruchomić okno z informacjami o naszych sklepach.

Jak prezentuje się to okno?

3446914350111521373321.png

Chcesz być informowany na bieżąco?

Poniżej został udostępniony link do fanpage serwerowego!

https://www.facebook.com/pages/Eradospl/692896907482967

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Polecam Za Dużo Sklepów będzie ... było już (jest) na kilku serwerach bardzo uciążliwe 

Na Pewnym Serwerze Angielskim Był Aukcjoner jak w wow'ie ;d to jest dopiero dobre :DxD 

­

Like it +

Opublikowano

Nie Polecam Za Dużo Sklepów będzie ... było już (jest) na kilku serwerach bardzo uciążliwe 

Na Pewnym Serwerze Angielskim Był Aukcjoner jak w wow'ie ;d to jest dopiero dobre :DxD 

­

Najlepiej rozwiązać to tak jak w pewnej Australijskiej grze. Pojawi się to u mnie na serwerze:P

@topic

Propsik Lean.

Potwierdzam że wszystko było robione samemu.

Opublikowano

­

Ilość sklepów zawsze można zmniejszyć, no a rozwinięcie handlu to jedna z ważniejszych rzeczy na serwerze.

Protected by system-dev

Opublikowano

­

Tylko ze wtedy masz puste m1 jak zrobisz sobie aukcjonera za yang

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Ale się zrobił szum na sklepy offline, akurat po Armentis :P Mam nadzieję, że nie macie tam bugów, bo jak na razie, na każdym serwerze, na którym były te sklepy, jakiś bug występował. Życzę powodzenia :)

Opublikowano

Ale się zrobił szum na sklepy offline, akurat po Armentis :P Mam nadzieję, że nie macie tam bugów, bo jak na razie, na każdym serwerze, na którym były te sklepy, jakiś bug występował. Życzę powodzenia :)

Nie, nie po armentis ;) Armentis ze sklepami był 100 lat za murzynami. I na każdym srv nie było bug'a ze sklepami.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

HAHAHAHHAHAHAHHA

Pierwszy raz sklepy offline pojawiły się na Asteriosie2. 150 lat świetlnych przed twoich pseudo-serwerkiem na którym co 5 minut padały kanały.

Opublikowano

Ciekawe, że przed "moim" serwerem było to może na 2 i nikt o tym nie rozmawiał. Nagle wielkie bum jest na sklepy po Armentis. Nie mówię, że u mnie było to jako pierwsze, tylko że zrobiła się moda na to :)

HAHAHAHHAHAHAHHA

Pierwszy raz sklepy offline pojawiły się na Asteriosie2. 150 lat świetlnych przed twoich pseudo-serwerkiem na którym co 5 minut padały kanały.

A czy ja mówię, że były pierwsze na Armentis? Naucz się czytać, potem się wypowiadaj. Co 5 minut możesz wziąć łyk coli przed komputerem ;) Na początku zawsze są jakieś problemy, potem nie było już ;)

Opublikowano

Ciekawe, że przed "moim" serwerem było to może na 2 i nikt o tym nie rozmawiał. Nagle wielkie bum jest na sklepy po Armentis. Nie mówię, że u mnie było to jako pierwsze, tylko że zrobiła się moda na to :)

A czy ja mówię, że były pierwsze na Armentis? Naucz się czytać, potem się wypowiadaj. Co 5 minut możesz wziąć łyk coli przed komputerem ;) Na początku zawsze są jakieś problemy, potem nie było już ;)

O DZIĘKUJEMY TOBIE RABIT ŻE WYMYŚLIŁEŚ I STWORZYŁEŚ DLA NAS GRE METIN2 NASZ WIELKI STWÓRCO POKAŻ NAM DALSZĄ DROGĘ.

Nikt nie rozmawiał na forum bo nie ma z kim tutaj o tym rozmawiać. Na devie o shopach offline mówiło się od czasu jak pojawił się film z Asteriosa. - Długo przed tym jak pojawiły się na jakimś Polskim Serwerze.

Zresztą idź ty nagrywać te swoje filmiki i nie zgrywaj znawcy.

PS. Armentis który robił deco padł przez to że nie umiał naprawić padających kanałów, sam się przyznał w którymś poście.

PS2. Nie zaśmiecaj tego tematu swoją śmieszna osobą i swoim śmiesznym serwerem który już dawno upadł.

Opublikowano

Koordy nie powinny być podane lokalnie?

Rzeczywiście, całkowicie o tym zapomniałem. Dzięki za uwagę.

Spokojnie, nie musisz się martwić o bugi, wszystko sobie przetestujemy i poprawimy jak znajdą się jeszcze jakieś błędy.

Protected by system-dev

Opublikowano

Fajne, tylko pomyśl ile sklepów będzie..­

Będzie dużo sklepów i bardzo dobrze. Niby ma to swoje minusy np. będzie dużo śmieci na rynku i ciężej będzie znaleźć to czego się szuka, ale fakt faktem handel będzie rozwinięty będzie można do czegoś używać yangów bo zauważ że na większości serwerów EASY masz tak że bryłki na przedmiot lub przedmiot na przedmiot. Teraz yangi odzyskają swoją wartość.

Opublikowano

Dla mnie sam pomysł na system jest z*******y :)

3 pełne królestwa, potraficie sobie to wyobrazić? Coś pięknego.

Grałem na starym globalu i pamiętam rok 2009/2011 :)

Powodzenia i polecam ;) Kto robił?

Opublikowano

Dla mnie sam pomysł na system jest z*******y :)

3 pełne królestwa, potraficie sobie to wyobrazić? Coś pięknego.

Grałem na starym globalu i pamiętam rok 2009/2011 :)

Powodzenia i polecam ;) Kto robił?

No jak to kto? Oczywiście, że team Erados! :P

Protected by system-dev

Opublikowano

Czy autorem jest ten muzyk yung lean? Bo ten nick, no no.

got diamonds on my off shop,

they know where i com frooom

Yung Lean tylko dał pomysł na ten system i pozwolił mi na taki nick.

Protected by system-dev

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...