Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Erados.pl - System sklepów offline

Erados

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cóż, kolejny serwer ze sklepami (kupnymi) i czym Wy się chwalicie ? xD

Te sklepy mięliśmy już rok temu, gdyby nie to że pokazaliśmy je na tym miernym forum to nadal nikt by ich nie miał - ahh lubię podnosić poprzeczki :3

Próżność przez Ciebie przemawia. To wasz serwer jest mierny, dlatego ze przez tak dlugi okres czasu nie jestescie w stanie uporac sie z bugami. Takich axeri i tak juz i wyszlo kilka ( z rąk Proboszcza). Wasze sklepy są bardzo okrojone, identyczne za 20 euro mozna kupic  xD

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Próżność przez Ciebie przemawia. To wasz serwer jest mierny, dlatego ze przez tak dlugi okres czasu nie jestescie w stanie uporac sie z bugami. Takich axeri i tak juz i wyszlo kilka ( z rąk Proboszcza). Wasze sklepy są bardzo okrojone, identyczne za 20 euro mozna kupic  xD

Chyba o jedno zero sie machnales bo na devie z tego co sobie przypominam shopy chodza ale po 200euro

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Te sklepy mięliśmy już rok temu, gdyby nie to że pokazaliśmy je na tym miernym forum to nadal nikt by ich nie miał - ahh lubię podnosić poprzeczki :3

Miałem te sklepy przed opublikowaniem source, bo sobie zrobiłem, hehe... I co teraz cwaniaku?

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

@Erados nie dawaj licke tylko wypowiedz sie o ddosach sterta muszli. jak mnie zlejesz to all ch bedziesz misl off bo zrobie dluga nazwę binki :)))))

No wiesz, trzeba usunąć sterte muszli z serwera, bo ona wysyła pakiety do zewnętrznych serwerów. Wystraczy tylko dobrze uderzyć kilofem, podać IP i port.

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

Hello boys and girls!

Jedyne co Ty podniosłeś to stan konta włochów.

@Erados nie dawaj licke tylko wypowiedz sie o ddosach sterta muszli. jak mnie zlejesz to all ch bedziesz misl off bo zrobie dluga nazwę binki :)))))

Jak długa ów nazwa binki być musi, hm? Proszę o odpowiedź w procentach.

Your superman is here, bitch!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałem te sklepy przed opublikowaniem source, bo sobie zrobiłem, hehe... I co teraz cwaniaku?

Miałem sourca przed opublikowanie source bo sobie zrobiłem.

TAKI K***A ŚMIESZEK JESTEM.

@top

fajne M1 xD

#EMERYTURA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...