Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Erados.pl - System sklepów offline

Erados

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie sam pomysł na system jest z*******y :)

3 pełne królestwa, potraficie sobie to wyobrazić? Coś pięknego.

Grałem na starym globalu i pamiętam rok 2009/2011 :)

Powodzenia i polecam ;) Kto robił?

Ta i będziesz sam wystawiał z postaci a potem wrzucał na Fanpage ile osób gra<3 coś cudownego

Sklepy offline to jest rzecz która umila gre, lecz w praktyce ona psuję grę. 

46302966905014201006.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta i będziesz sam wystawiał z postaci a potem wrzucał na Fanpage ile osób gra<3 coś cudownego

Sklepy offline to jest rzecz która umila gre, lecz w praktyce ona psuję grę. 

Nie widziałem idioty który dawał samo zdj. na fanpage, bez licznika :) No chyba, że ty, @Corvn @Bastia.pl :) Cały team najbardziej kradzionych plików w historii :D 

Dobrze, że cycu wam coś dał, bo bez tego znów byście na moich plikach ruszali :(

9pn889.png

Opublikowano

Nie widziałem idioty który dawał samo zdj. na fanpage, bez licznika :) No chyba, że ty, @Corvn @Bastia.pl :) Cały team najbardziej kradzionych plików w historii :D

Dobrze, że cycu wam coś dał, bo bez tego znów byście na moich plikach ruszali :(

już Ci coś mówiłem na ten temat a raczej pisałem na fb no ale chyba usunąłeś post.  no trudno.  wiec nie pier dol głupot

56928084622805469272.png

Opublikowano

Wydaje mi sie ze NIE powinno robic sie takiego systemu . Dlaczego? Mimo ze jest to bardzo pozyteczne gracza to wlasciwie nie o to chodzi. Pamietam jeszcze jak gralem w Tibie. Fajne bylo to ze zeby kupic od kogos bron trzeba bylo sie zgadac a potem spotkac i kupic od kogos ,  zawsze mozna bylo sprzedac cos za o wiele wieksza cene niz jest warte lub kupic za bezcen tylko dlatego ze nie mial kto sprzedac dnego przedmiotu. Takie rozwiazanie nie powiem bo jest fajne dla gacza. Tylko pytanie po co ulatwiac az tak? Zniszczy sie przez to handel co spowoduje ze ludzie nie beda siebie poznawac a chyba  o to wlasnie chodzi w tej grze 

u1lc.png
Opublikowano

TWOICH PLIKACH

MASZ NA MYŚLI PLIKI TERENZA POFIXOWANYCH PRZEZ TEODORA & SENSUALA.

Mnisia zbroja też pewnie twoja.

Opublikowano

@ klasy1g

no nie wierze... kaplica totalna po czym poznajesz ze sa to pliki terenzo?

choćby nawet były to mogę użyć tego jako podstawki!  bo chyba kazdy serwer uzywał tego pod podstawkę

więc nie pier dol ... 

56928084622805469272.png

Opublikowano

@ klasy1g

no nie wierze... kaplica totalna po czym poznajesz ze sa to pliki terenzo?

choćby nawet były to mogę użyć tego jako podstawki!  bo chyba kazdy serwer uzywał tego pod podstawkę

więc nie pier dol ... 

Chociażby po item_proto lub settings.lua

Każdy ogarnięty serwer ma swoją podstawkę lub robi podstawkę pod serwer. Tylko gówniaki używają czyiś plików jako podstawki.  #serio

@topic

Czy po wyłączeniu oraz ponownym włączeniu serwera sklepy się pojawią?

POZDRO MORDO.

Opublikowano

Chociażby po item_proto lub settings.lua

Każdy ogarnięty serwer ma swoją podstawkę lub robi podstawkę pod serwer. Tylko gówniaki używają czyiś plików jako podstawki.  #serio

@topic

Czy po wyłączeniu oraz ponownym włączeniu serwera sklepy się pojawią?

POZDRO MORDO.

Hahhahahahahha koleś... weź się jebnij w łeb XDDD Idź i napisz nowe settings.lua :)

Albo podaj mi różnice w item_proto terenzo, a w item_proto metin2 sg <3

Opublikowano

Hahhahahahahha koleś... weź się jebnij w łeb XDDD Idź i napisz nowe settings.lua :)

Albo podaj mi różnice w item_proto terenzo, a w item_proto metin2 sg <3

Nie podam ci różnicy bo metin2 sg to takie samo gówno moje item proto jest robione od totalnego zera 10-19 miecz 20-29 2reka itp itd. Tak samo całe mob proto jest robione od kompletnego zera nawet struktury są inne.

To można nazwać posiadaniem swoich plików. Wzięcie plików terenza i dodanie kilku questów to nie jest zrobienie swoich plików tylko edycja plików terenza. Proste.

Opublikowano

Nie podam ci różnicy bo metin2 sg to takie samo gówno moje item proto jest robione od totalnego zera 10-19 miecz 20-29 2reka itp itd. Tak samo całe mob proto jest robione od kompletnego zera nawet struktury są inne.

To można nazwać posiadaniem swoich plików. Wzięcie plików terenza i dodanie kilku questów to nie jest zrobienie swoich plików tylko edycja plików terenza. Proste.

Moze jeszcze napisz mi tu że game tez napisałeś od 0 sam i binke tak samo

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Nie sądziłem, że ktoś edytuje tak samo jak ja.  :huh: 

@topic

Good. 

Opublikowano

Moze jeszcze napisz mi tu że game tez napisałeś od 0 sam i binke tak samo

Nie nie przepisałem bo to strata czasu jednak wszystkie zakresy, definicje oraz rezerwacje id będą zmienione.

Opublikowano

Nie nie przepisałem bo to strata czasu jednak wszystkie zakresy, definicje oraz rezerwacje id będą zmienione.

Lepiej się z nim nie kłóć, pamiętaj że on zna tajne ddosy przez stertę muszli. xD

Opublikowano

cóż, kolejny serwer ze sklepami (kupnymi) i czym Wy się chwalicie ? xD
Te sklepy mięliśmy już rok temu, gdyby nie to że pokazaliśmy je na tym miernym forum to nadal nikt by ich nie miał - ahh lubię podnosić poprzeczki :3

Opublikowano

Te sklepy mięliśmy już rok temu, gdyby nie to że pokazaliśmy je na tym miernym forum to nadal nikt by ich nie miał - ahh lubię podnosić poprzeczki :3

Nie zapomnij jeszcze o womie.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Może i tak, ale zauważ jak to podnosi gospodarkę serwerową. Nawet jeżeli jest to skopiowane, to nadal bardzo przydatne na serwerze i hejtów o to raczej nie powinno być od strony graczy.

Opublikowano

Wow kolejny debil. Co z tego że miałeś coś szybciej? Niemcy mieli jeszcze szybciej do Ciebie.

Po drugie masz serwer nigdy nawet nie wystartował.

Po trzecie zrobiliście biedną wersję.

kolejny serwer ze sklepami (kupnymi)

Jeżeli masz na myśli że te sklepy zostały od kogoś kupione to rozpędź się i walnij barankiem o ścianę.

Przypominasz mi Mizune który też się zawsze do wszystkich przypieprza nie wiadomo o co.

A i zdanie zaczynamy od WIELKIEJ litery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...