Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Diabolic LC

davidbr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To kim Ty tu jesteś, że chcesz mi dodawać?

Mam dostep do bazy i jestem deweloperem wiec z wszystkim mozna do mnie sie zglaszac :)

Opublikowano

Mam dostep do bazy i jestem deweloperem wiec z wszystkim mozna do mnie sie zglaszac :)

Warto było by dodać licznik osób online na stronce :P

23udl52.jpg

Opublikowano

o login sie pyta omg to widze ze nie warto wchodzic haha

Po 1 z samego loginu mi konta nie okradnie (chyba)

Po 2 skoro nie chcesz, to nie graj tu o.O Mniej dzieci to wielki +

Po 3 po co miałby okradać konto na którym nic nie ma? xD (strzelam, że chodzi Ci o to). A co do passów, to wszędzie mam inne ;]

(haha liczyć nie umiem xD )

@MiyoChang podaj swój czas kiedy jesteś online na serwerze, wtedy Ci podam bezpośrednio w grze.:3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ile osób jest średnio online? :3

Opłaca się wbijać? ;)

Owszem oplaca sie wbijac a co do osob online to jest naprawde roznie.

Opublikowano

Ktoś jest na lc Bo nie wiem czy wbijać

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

w godzinach 14-16 codzienne 4-8 osob afk na ch1 w juno 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Te lc żyje jeszcze ?? Jaki jest cap lvl ??

Mój komputer:

Opublikowano

Na stronie w rankingu top 3 mają 215lvl, więc taki raczej jest cap.

PS jest tam info, że zamknęli EP3 i teraz jest niby EP4 (które jeszcze chyba nawet nie istnieje xD). Sprawdzał ktoś? ;)

Opublikowano

­

Na stronie w rankingu top 3 mają 215lvl, więc taki raczej jest cap.

PS jest tam info, że zamknęli EP3 i teraz jest niby EP4 (które jeszcze chyba nawet nie istnieje xD). Sprawdzał ktoś? ;)

Właśnie sobie pobieram z nudów. Więc obczaję co tam słychać :x

Znerfili moby w ramslo xD

k1hvCVp.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...