Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Diabolic LC

davidbr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer? :> Bo nie wiem, czy opłaca się pobierać.

Jaką klasą warto grać?

Serwer fajny, póki co administracja aktywna, przyjemny exp.

Trochę lipa, że eq na max lv można w IM kupić, cały +20 czy tam +28. Czyli nacisk na cash. Ale nie wiem, czy można taki dostać z questa czy nie, jeśli tak to cofam to, co napisałam.

A co do klas to nie wiem, ja gram x-sinem i dobrze mi się expi. PvP też nie wiadomo. Ale pewnie tak jak wszędzie - szelma/rk to potęga, tego się nie da zmienić.;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Cash, cash i jeszcze raz cash. Do 185 wszystko okej. Da się wytrzymać, ale później nadchodzi exp na mobkach w juno co już nie jest takie proste. Na zwykłym koksie cholernie ciężko ubić nawet 1 moba. Coś może się zmieni po zdobyciu całego eq z ramslo i wepu 185. Mam tylko wep, a set 175. Biję moba 15 sekund, natomiast spotkałem gracza, który robi to w 3 sekundy. Popatrzyłem na koks i ponad połowa z isu ;) Słonik, specjalne buffy no i eq z is, więc nie ma co się dziwić. Dodam że na full koksie, cały set 175 i wep +20 moim RK jest bardzo ciężko. Niestety limi który można dostać wynosi jedynie 300% i z nim dostajemy około 0.60% na 185 lvlu. Przy czym w isie lub lcetce możemy wylosować 500%, niestety bardzo mało prawdopodobne (próbowałem wylosować 50 razy i nic). 

Plusy? 

Bardzo stabliny serwer, mam ogromne lagi jednak pomimo tego ani jednego dc. Aktywny team, nowi gracze. Piękne Juno oraz nowe skile (jeśli ktoś zamierza gra RK to polecam powyżej 185 ten taki szary skil, nie pamiętam nazwy. Lepszy niż tripl). Fajny exp nie za łatwy nie za trudny do 185. Dużo eventów i wczoraj i dziś jakieś były :)

23udl52.jpg

Opublikowano

Czekam na zmiany w:

* Systemie levelingu - wszystko fajnie, ale skoro zdecydowali się na mniejszą ilość HP to powinni znerfić mobki.

* Zmniejszenie nacisku na cash - jak wyżej, bez cashu nie podchodź :3

* Co mnie zraziło... Cena scrolli do tworzenia carg. Pan wyżej, który ma GS'a, napisał, że aby bić sobie na luzie w Ramslo trzeba mieć jako tako wysocketowany secik. No niestety, problem taki, że 1 scroll do carg kosztuje 100kk (to samo do usuwania). Dodał, że można to zdobyć z Event Map, ale niestety, mapka otwarta tylko podczas eventów... Czyli pewnie wtedy, kiedy mnie nie ma xD

To chyba na tyle, skoro mamy kolegę w teamie, warto podsuwać jakieś pomysły :) Bo tylko dzięki graczom serwer może stać się lepszym.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Czekam na zmiany w:

* Systemie levelingu - wszystko fajnie, ale skoro zdecydowali się na mniejszą ilość HP to powinni znerfić mobki.

* Co mnie zraziło... Cena scrolli do tworzenia carg. Pan wyżej, który ma GS'a, napisał, że aby bić sobie na luzie w Ramslo trzeba mieć jako tako wysocketowany secik. No niestety, problem taki, że 1 scroll do carg kosztuje 100kk (to samo do usuwania). Dodał, że można to zdobyć z Event Map, ale niestety, mapka otwarta tylko podczas eventów... Czyli pewnie wtedy, kiedy mnie nie ma xD

To chyba na tyle, skoro mamy kolegę w teamie, warto podsuwać jakieś pomysły :) Bo tylko dzięki graczom serwer może stać się lepszym.

Wszystko mozna zrealizowac :)

200pdon.png

Opublikowano

Czekam na zmiany w:

Powiedzialem juz o tym wlascicielowi :)

Razem z naszym Technikiem ogarniemy wszystko, chyba ;) ale powinnismy dac rade!

A co do pytan "Pobierac? czy sie nie oplaca?" odpowiem "Jesli nie zagrasz to nie zobaczysz czy sie oplaca"

#[GS]TheSunzo

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo serwer zostal zaatakowany i ulepszaja zabezpieczenia, nic powaznego sie nie stalo.

To dobrze, że coś robią i się nie poddają. Bo póki co serwer ma szanse na życie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Serwer już grywalny? :)

Jasne, mi się podoba. Ale będę tu grać dopiero jak zrobią coś z tymi mobkami, bo ciężko się expi, i zmniejszą nacisk na cash :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Coś właśnie zostało zmienione albo ja mam takiego farta. Dziś wchodzę na stronę chcę głosować i patrzę skądś 3k cashu się wzięło. Może coś jeszcze dodali zaraz wbijam i sprawdzam dokładnie :D

23udl52.jpg

Opublikowano

Coś właśnie zostało zmienione albo ja mam takiego farta. Dziś wchodzę na stronę chcę głosować i patrzę skądś 3k cashu się wzięło. Może coś jeszcze dodali zaraz wbijam i sprawdzam dokładnie :D

Tak dodalismy kilka latek do strony :)

I chyba wlasciciel wynagrodzil wszystki konta cashem ale nie jestem pewny.

Opublikowano

Wbiłem na serwer na ch1 wbiłem z 4 szwabów i wyszłem 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Dokładnie 3,168 cash. Na koncie mam 3,095 cash, więc wychodzi na to, iż ten co kupiłam nie doszedł.Juz ci dodaje :)

Juz ci dodaje tylko napisz login :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...