Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Diabolic LC

davidbr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Welcome to the new diaboliclLC ep3.

Start quest lvl 90, shop online 15 each 5 minutes, vote to gain shop.

New armor bracelet, differents weapons and wings 195.

Over 20 bosses and 20 daily quest.        

New events to improve your experience in game. Collect event(seek and gain your favourite rewards), Guild war event, (lead your guild to glory to get amazing rewards)...

New system reborn.

Our rates are:

max level:195
max upgrade: +28
exp: x90
exp dungeron time : x150
gold: x30
drop: x50
exp p1 pet: x45
exp p2 pet: x 50

Strona główna:
  • Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wow wygląda legitnie ;o Pobieram i obczajam :D

(ale mało cashu za vote :( )

Można nadrobić czasem online :p Pobrałem i wygląda świetnie, choć jest trochę bugów.

Opublikowano

Czyli widzę wpadamy ekipą?:D Żeby nie tworzyło się milion polskich małych gildii, zróbcie jakąś jedną, jak będę to będę spamować do was na ogólnym ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Te Juno jest po prostu... WOW :O A jak z expem? Setem? Acc?

Juno mnie troche glubi no ale jakos ie daje rade xD

Opublikowano

Te Juno jest po prostu... WOW :O A jak z expem? Setem? Acc?

W juno widziałem tlp "area 15-35", "35-110" itd. więc expi się zapewne tam :P

Do 157lvla sety można kupić u npc.

Z traileru wywnioskowałem, że acc leci w Belfist.

Doszedł wam cash w grze z votowania? Mi na stronie zaliczyło, ale w grze nie dostałem.

Opublikowano

W juno widziałem tlp "area 15-35", "35-110" itd. więc expi się zapewne tam :P

Do 157lvla sety można kupić u npc.

Z traileru wywnioskowałem, że acc leci w Belfist.

Doszedł wam cash w grze z votowania? Mi na stronie zaliczyło, ale w grze nie dostałem.

Tak samo mam z tym Cashem.

a co do serwera to powiem wam ze ladnie ladnie to wszystko jest zrobione ale efekty, nowe tekstury w juno powoduja spadki FPS'ow :/ troszke trzeba przyznac ze w juno laguje... 

Duzo bugow znalazlem nawet bugi w Lanucherze sa :P pozwolilem sobie dwa razy pobrac ten launcher gdyz nie zbyt chcial funkcjonowac :P wszystko dziala ale przez MultiClienta.

Widac ze sie starali ale trzeba dac im czasu aby ogarneli przynajmniej polowe bugow :/ tak 5/10 bym powiedzial, -3 przez lagi w juno i nie widzialem areny PVP ;P

Opublikowano

i nie widzialem areny PVP ;P

Arena jest i to ładnie zrobiona jak na moje oko :D

Tu nie ma czasem 2 radzajów cashu? 1 do użytku w IM a drugi na stronie? Tak mi się wydaje :D

Pytałem gma i jest 1 rodzaj, ma powiadomić admina o tym problemie.

Opublikowano

Ja już pobrałem ale czekam na kompa ( w naprawie ) :( 

Serwer wydaje się spoko wizualnie Co do bugów nigdy na to nie zwracam uwagi czy są czy nie .Ponieważ bugi są i będą nawet na globalu Każdy bug można naprawić TYlko trzeba zgłosić :) Ale znów po co zgłaszać skoro można wykorzystać :P 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Jako iz dostalem posade GS mozecie zglaszac wszystkie bugi (Ktore przeszkadzaja naprawde w grze), bede je zglaszac Wlascicielowi :)

Opublikowano

k3vfvk.jpg

Skądś już kojarzę taki niby most czy drogę hmm... <_<  Tylko nie mogę sobie przypomnieć.

Aktualnie pobieram i zobaczymy jak będzie :)

23udl52.jpg

Opublikowano

Skądś już kojarzę taki niby most czy drogę hmm... <_<  Tylko nie mogę sobie przypomnieć.

Aktualnie pobieram i zobaczymy jak będzie :)

Eternia, ale całe juno nie jest skopiowane z eg, ładnie to przerobili ;p

Opublikowano

Eternia, ale całe juno nie jest skopiowane z eg, ładnie to przerobili ;p

Każdy serwer jest kopią innego, więc nie ma co się dziwić :P Przynajmniej coś zmienili:) Widzę też parę rzeczy z Genesisa starego i się nie czepiam :P

Fajny serwer bo exp nie leci nie wiadomo jak szybko, z kasą to samo. Tylko czekać, czy wytrzyma pierwsze ataki ;3

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...