Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Hosteam.pl - Serwery Dedykowane/VPS

`Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi TYLKO o porty TeamSpeaka. Były problemy ale już od 2 tygodni nic nie zauważyłem na swoim serwerze.

Z czym ty miałeś problem? TeamSpeak tu nie miał nic do gadania. Imo chodziło o to, że był błąd luka jak zwał tak zwał w oprogramowaniu Junos który polegał na tym, że odpowiednio przygotowany pakiet powodował crash sieci i samoistny czasowy reset sieci. Więc większość ludzi padała..

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio zauważyłem poprawę jeśli chodzi o ping i pakiety do osób które mają internet z Orange :)
Nie dawno pakiety były na poziomie 8% - 20% a teraz spadły do 0%.
Ping podobnie.

Pozdrawiam.

4692515714.png
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Info dla tych co się wk*******, że ich serwer łapie ni z pietruchy po 50% pakietów. 

Pracę nad aktualizacją filtrów globalnych nadal trwają i powinny zostać zakończone w ciągu dzisiejszej nocy. Prosimy o weryfikacje działania serwera w dniu jutrzejszym.
Opublikowano

Info dla tych co się wk*******, że ich serwer łapie ni z pietruchy po 50% pakietów. 

Pracę nad aktualizacją filtrów globalnych nadal trwają i powinny zostać zakończone w ciągu dzisiejszej nocy. Prosimy o weryfikacje działania serwera w dniu jutrzejszym.

Piszą to od 2 dni

Opublikowano

Zdecydowany lider na polskim rynku serwerow dedykowanych pod wieksze projekty. Jesli chodzi o tsa to mnie osobiscie odraza zylowanie na procesorze. Jak mozna dac oferte Przydzielone zasoby CPU [%] 30 !!! To nie sredniowiecze i sadze ze tak solidna firma jaka jest Hosteam powinna jednak miec zdecydowanie lepszy sprzet jesli o VPSy chodzi:/

syg2.png

Opublikowano

Powiem tak moze i mają dobrą ochrone antyddos ale Jesli jest nowa metoda to 70% serwerów pada dlatego polecam bardziej net-speak.pl

Opublikowano

Powiem tak moze i mają dobrą ochrone antyddos ale Jesli jest nowa metoda to 70% serwerów pada dlatego polecam bardziej net-speak.pl

Wiesz że Net-Speak ma serwery w hostemie? :)

Pozdrawiam.

4692515714.png
Opublikowano

Wiesz że Net-Speak ma serwery w hostemie? :)

Pozdrawiam.

Tak wiem że mają ale Mariusz z Net-Speak bardziej czuwa nad serwerami niż ci wszyscy w hosteam

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli ktoś chce psotawić serwer na licencji to jak najbardziej vps z tej firmy można polecić, dobre wsparcie oraz ochrona za małe pieniądze

28txb0k.jpg

Opublikowano
Z czystym sumieniem mogę polecić.

Prawdopodobnie najlepszy dystrybutor VPS pod względem uptime, oraz ochroną antyddos.  

Cena w porównaniu z konkurencją wyższa, ale warto dopłacić i mieć porządną maszynę. 

Opublikowano

Hosteam jest bardzo polecanym hostingiem, jeżeli chodzi o stawianie serwera teamspeak 3. Posiadają w miarę dobre zabezpieczenia ddos przy przystępnej cenie.

limbo-spider-800x100.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hosteam dobra firma hostingowa, ostatnio mieli problemy z siecią lecz już naprawili. Skutecznie blokują crackowane serwery ts3, lecz nie na długo ;). Ochrona anty ddos na dobrym poziomie, ceny również.

Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...