Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Hosteam.pl - Serwery Dedykowane/VPS

`Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście nie polecam, większy atak i macie blok maszyny 24h, kolejny atak 72h, co wygląda następująco w hosteamie 24h=35h, 72h=85h taka mała ''obsuwka'' z ich strony, kolejna sprawa ich support, na odpowiedź czekasz dobre 1h+ po czym dostajesz odpowiedź w ogóle nieodpowiadającą na Twoje zgłoszenie (mają Cię po prostu za idiotę i zadają kretyńskie pytania), dla zainteresowanych tym hostingiem mam kilka ssów, wystarczy napisać pw.

Polska serwerownia. Polskie standardy.

@Dodajmy do tego iż sieć na openvz - kvm pada codziennie na pare minut - lecz z supportu dowiesz się że wszystko działa dobrze - UPTIME :)

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja również nie polecam hosteam ich jakoś obsługi tak jak mówisz jest masakryczna, serwery padają od ddos 

Opublikowano

już wiem dostałem ładnego maila od ht

Witam,

ochrona na OpenVz jest taka sama jak na KVMach.
Nasza ochrona jest wyskalowana w celu ochrony naszej infrastruktury i głównego noda na którym VPS jest zainstalowany (korzystamy z filtrów sprzętowych jak i programowych).
W przypadku dużej skali ataku DDoS na VPS, system zabezpieczeń może zablokować cały ruch do Pańskiego VPS, w celu ochrony pozostałych użytkowników.
Na dzień dzisiejszy nie mamy w ofercie możliwości wykupienia dodatkowej ochrony DDos dla pojedynczych serwerów VPS. W przypadku pojawienia się nowych typów ataków filtry globalne aktualizowane są cyklicznie przez administratorów sieci.
Użytkownicy VPS mogą dodatkowo zabezpieczyć się za pomocą zapory systemu lub iptables ustawiając proste filtry sieciowe.

Pozd
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

­Słaby AntyDDOS, albo raczej mówić serwery padają po strzale stały tam duże ts'y i jak jeden padał to 10 Kolejnych, strona czasami nie odpowiadała, a serwery były 24/7 ddosowane i Hosteam nie dawał sobie rady ponieważ mieli lukki w zabezpieczeniach, o golnie nie polecam.

­

Opublikowano

­Słaby AntyDDOS, albo raczej mówić serwery padają po strzale stały tam duże ts'y i jak jeden padał to 10 Kolejnych, strona czasami nie odpowiadała, a serwery były 24/7 ddosowane i Hosteam nie dawał sobie rady ponieważ mieli lukki w zabezpieczeniach, o golnie nie polecam.

Słaby AntyDDOS kisne. Co może wiedzieć o ddos człowiek na którego serwerze siedzą 2 osoby? PLZ. 

Stały tam duże ts'y? 

YKcS4x1.png

4084514850009411304323.png

Only OVH i hosteam. 

24/7 DDoS? He? O blackholing słyszałeś? xD

Nie hosteam miał luke tylko junipery.. 

Opublikowano

Stały? Serwery stały, stoją i będą stać tak jak jest. Hosteam to chyba obecnie największy gigant którego używają osoby do serwerów TeamSpeak3.

Serwery nie padają tak jak blazing/ovh. Na czysto można polecić.

Opublikowano

jak dla mnie to top 1 jako hosting polecam

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jeden z lepszych hostingów na polskim rynku. Prawie zawsze wszystko stabilne oraz bardzo szybko odpisują na wiadomości, dzięki temu mają u mnie ogromny plusik :)

2631114929652511478662.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli przewidziany będzie upgrade procesorów lub calych maszyn to chętnie powrócę do tej serwerowni.

Stare i7 oraz Xeonony z KVM trochę grają na nerwach.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...