Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszne Uwagi Z Dzieniczka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja z wczoraj:

'Spozniony uczen w chamski sposob wchodzi do klasy, po czym od razu ja opuszcza uzywajac przy tym niecenzuralnych okreslen". '

A naprawde bylo tak ze spoznilem sie pare minut, wszedlem, zauwazylem ze mam historie, powiedzialem 'zal mi Was' i wyszedlem o.O

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może trudno bd uwierzyć wam ,ale podczas jęz. ang. nauczycielka zwróciła uwagę na mój polar iż w rękawach miałem dziury [była to bluza typowa narciarska(snowboardowa)]. Na co pyta się mnie czy ma zadzwonić do mojej mamy ,aby upewnić się czy wie ,że syn chodzi w podartych ubraniach. Ja zapytałem czy to jest żart. Nauczycielka ucichła. Klasa miała pompę.

Nie jest to uwaga ,ale mm dziwne zachowanie. Dodam ,że ta nauczycielka była moją wychowawczynią

---

Była jeszcze pewna sytuacją na plastyce.

Rozmawiałem trochę donośnym głosem z koleżanką. Pani podeszła krzycząc czy mi nie przeszkadza na co ja do niej jak pani rozmawia to ja pani nie przeszkadzam oraz mogłaby pani nie wtrącać się w rozmowę.

Możecie uznać to za kit ,ale jak chcecie :)

• 1 rok później...
Opublikowano

"Dawid uderzył kolegę krzesłem"

"Uczeń krzyczy na nauczyciela"

"Uczeń nie reaguje na polecenia nauczyciela"

Sporo tego było ;) w gimnazjum to miałem tego od groma . :)

hardshadow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...