Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszne Uwagi Z Dzieniczka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chrystian kradnie prąd szkole , przyniósł do szkoły ładowarkę i ładował telefon

Ja dostałem podobną uwagę tyle, że w 3 klasie gimnazjum (2 lata temu) podłączyłem sobie USB do komputera na informatyce i ładowałem kablem telefon ;D

Uwaga z historii :

"Napoleon Bonaparte" - Sam nie wiem za co to dostałem i nie widze większego sensu w tej uwadze, ale imie i nazwisko to uwaga :D ?

Jedna z lepszych uwag ;) Z racji, że mieliśmy w porządku faceta od techniki każdy kto dostał uwagę musiał pisać coś takiego :

''Droga, kochana mamusiu. Dziś na lekcji techniki przeszkadzałem nauczycielowi. Nauczyciel do mnie słowo, a ja dziesięć. Zgodnie z nauczycielem stwierdziłem, że to nie jest w porządku. Proszę porozmawiać ze mną na ten temat"

Łącznie w 3 klasie gimnazjum dostałem 4 kartki uwag.

160 pkt. ujemnych za same uwagi ;D

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uh...

"UCZEN zle odnosi sie do nauczycielki. Mowi ze nie mial czasu zrobic zadania bo byl sylwester! ndst!!"

:D

"Uczen wypisuje z kolega brzydkie zdania na bananie"

byl znaczek z firmy "Dole"

kolega dopisal Pier"znaczek" a ja w dupe :D i nie zauwazylem ze stoi nademna -.-

Tyle z tego co pamietam z ostatnich przygod.

sygna1o.jpg

Opublikowano

"Patryk cieszy się z życia na lekcji, mógłby to robić poza nią"-Me

"Adrian wyjął żabę ze słoika po czym powiedział że strasznie jebie"- Kolega, wyjął żabę na przyrodzie (taką jakby nie wiem no... zakonserwowaną czy cóś).

Uwaga klasowa-

"Po wyproszeniu Patryka z klasy, reszta chłopców poszła z nim grać w piłkę" - ehmm N/c

"Chłopcy na Wf'ie zamknęli nauczyciela prowadzącego na 45min w schowku po czym tłumaczyli się że "chcieli grać w nogę""- To było boskie. Kazał nam stary biegać a my tego nie lubimy <3

Jak coś przypomnę albo dostane nową to dodam.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Energy, większość to Ctrl + C - Ctrl + V z jakichś stron z Internetu.

Ja też jak niektóre czytam to wydaje mi się, że są wyssane z palca.

yup wiem o tym, ale chyba niektórzy myślą że będą fajni wymyślając historyjki ;-) ,masz + jako chyba pierwszy odemnie dla kogokolwiek ;p

2006-2010

Opublikowano

"Michał uderza dziewczyny po pośladkach" - stara "zabawa", albo raczej sposób na nudę z gimnazjum :)

"Michał nie reaguje na polecenia nauczyciela" - no comment. Miałem zły dzień :P

PS. jak znajdę ten zeszyt to zeskanuję i wlepie tutaj :)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

"Patryk cieszy się z życia na lekcji, mógłby to robić poza nią"-Me

"Adrian wyjął żabę ze słoika po czym powiedział że strasznie jebie"- Kolega, wyjął żabę na przyrodzie (taką jakby nie wiem no... zakonserwowaną czy cóś).

Uwaga klasowa-

"Po wyproszeniu Patryka z klasy, reszta chłopców poszła z nim grać w piłkę" - ehmm N/c

"Chłopcy na Wf'ie zamknęli nauczyciela prowadzącego na 45min w schowku po czym tłumaczyli się że "chcieli grać w nogę""- To było boskie. Kazał nam stary biegać a my tego nie lubimy <3

Jak coś przypomnę albo dostane nową to dodam.

<lol2> Zgon ...

Jeżeli tego nie wymyśliłeś to zazdroszczę Ci klasy :)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Gość Lenart
Opublikowano

te uwagi są podobne do uwag z czasopisma "CD-Action" kiedyś tam dawali, nie wiem jak teraz ;P

u mnie nie ma takiego zjazdu o.0

@down

też był bym zazdrosny ;)

Opublikowano

dzisiaj mój kolega bawił się sprężynką z długopisa i przebił sobie nią język na wylot i dostał taką uwagę ^^

,,Piotr ******** przebija sobie język ostrym przedmiotem chcąc wzbudzić zazdrość reszty klasy. "

Opublikowano

ja dodam:P

wpis : michal i daniel kluja sie cyrklami michal danielowi wsadza w noge a a daniel mowi do niego " ty pedale^^"

wpis2 : w klasie panuje homoseksualna atmosfera michal mowi do kuby ze mu wsadzi a kuba mowi "obciagnij danielowi

xD ale nauczyciele maja podjare ^^ normal lekcja

Opublikowano

"Krzysiek wył na lekcji jak goryl i walil konia przed nauczycielka..." -.-

przestancie tak spamowac.

pewnie polowa albo wiecej "uwag z dzienniczka" jest wymyslonych...

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

od kiedy w liceach są zeszyty uwag? :> po za tym to nauczyciele nie piszą w dzienniczkach przekleństw więc kurwa nie zmyślajcie

Opublikowano

Uwaga kumpla:

Miłosz podczas lekcji religii powiedział do koleżanki cyt. " Ale masz fajną dupę".

Opublikowano

Mój kolega dostał uwagę na technice jak robiliśmy kanapki:

"Rzuca ogórkiem przez okno w kolegów grających w piłkę"

X

by Me.

Opublikowano

od kiedy w liceach są zeszyty uwag? :> po za tym to nauczyciele nie piszą w dzienniczkach przekleństw więc kurwa nie zmyślajcie

A ja już myślałem ze tylko u mnie nie ma uwag.

76561198001815076.png
Opublikowano

Mój Kolega (Klasa. 2 Gim.) Dostał Uwagę:

"Michał Na lekcji Dotykał Klaudie w Intymnych miejscach"

Xde ;p

d41d8c2b3f3c40e0f595fa2537c9adae.jpg

Sygna Made By: GraciiiPowrot Pozdrowienia Dla niego :>

Opublikowano
Chamsko wyrwał zeszyt(Od niemieckiego) ,z okładki ,włożył do kieszeni,pokazał samą okładkę i wytłumaczył się "zgubiłem ,te kartki w środku"

...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie pamiętam jak to dokładnie było

mój kolega ;)

Kuba ***** narysował koledze w zeszycie niecenzuralny rysunek . Cały zeszyt był w kutas*** a nauczycielka zauważyła tylko na jednej kartce... a trzymała mi ten zeszyt około tygodnia

Kuba wydłubał dziurę w stole.

Daniel razem z kolegą odzywają się wulgarnie w stosunku do koleżanek.

Opublikowano

czytam te wasze uwagi, niezla macie banie zeby takie rzeczy wymyslac, chyba nie ma takich nauczycieli co takie durne uwagi daja...

Moja jedyna uwaga w LO:

Michal i Krzysiek na lekcji jezyka polskiego graja w kolko i krzyzyk xD

Opublikowano

ja podam troche.

"Uczeń obkłada kolegę pięściami".

tego za bardzo nie pamietam ale bylo cos w tym stylu " Nauczyciele i policja to jedna banda!"

Było więcej jak sobie przypomne to napisze xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...