Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z dzieciństwa ;D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwsza gra to był symulator tira (musiałeś rozwozić różne towary :D).

A gra w która grałem non-stop to był jakiś NFS (pełnej nazwy nie pamiętam bo sąsiad mi przyniósł na płytce). 

Opublikowano

Na PC to był Recoil <3 Pamiętam do dziś, jak nie potrafiłem przejść pierwszej planszy, a i tak gra była bardzo miodna.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Miałem kilka takich gier, nie mogę wymienić jednej, konkretnej.

Fallout 1 i 2

Tekken

Gothic

Mario

Jazz Jackrabbit 2

007 Tomorrow Never Dies

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Kangurek Kao i walenie w klawiature z całej siły, kiedy nie mogłem przez godzine ukończyć poziomu

Opublikowano

Grywałam w Runescape - Według mnie najlepsza gra z dzieciństwa. Teraz grafika jest badziewna (Taka nowoczesna), ta stara była dużo lepsza, ale dziękuję za przypomnienie przy okazji - zagram ponownie.

Jest też gra na której "Members" jest za darmo na stałe - runescape 

moparscape.o*g

Opublikowano

Jedynie przypomina mi się gra Mario.

I jako że mam 15 lat, moje dzieciństwo opierało się też na grze metin2 (ale nie wiem czy dzieciństwo można nazwać miejąc 10 lat)

Opublikowano

Battlefield 1942,The Legend of Zelda: Ocarina of Time, The Legend of Zelda Majora's Mask, Super Mario 64, Mortal Combat 4, Max Payne 1-2, Quake 1-3, Unreal Tournament 1999, Gothic 1-2, TES III: Morrowind + Tribunal + Bloodmoon, PoP 1, Europa Universalis II, Rise of Nations, CoD 1, Wolfenstein: Return To Castle, Sacred, Postal 2, Manhunt 1, GTA 2, GTA 3, CS 1.6.

I jako że mam 15 lat, moje dzieciństwo opierało się też na grze metin2 (ale nie wiem czy dzieciństwo można nazwać miejąc 10 lat)

Dzieckiem się jest do 18 lat, więc można.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Mario. Była też taka jedna gra, której nazwy nie pamiętam, ale wiem że się latało jakimś tam słonikiem. Była na płycie, którą dodawali do świątecznej Coca-Coli. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...