Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie moge stary divine <3 to były czasy jak się grało 2 lata temu w metka teraz nie ma już takich serwerów z kuzynem zawsze go miło wspominamy całymi dniami się siedziało i grało. Mam nadzieję, że będzie serwer zapełniony jak zawsze!!!

Opublikowano

Prezka miała zostać zaktualizowana...

@1361622928-U485574.pngLouche zapomniał dodać dungeony :D
Opublikowano

Jakiś ss systemu ulepszania bizu ?? Mam  Pytanko będzie jakoś prywatnie płatnosc paysafecard na teamspeaku naprzykład ?? Że ja kod i administrator doładowuje mi sm.

Opublikowano

­Oby tylko uciągnął ataki i dużą ilość graczy + mam nadzieję, że na betach wyzbyliście się większości błędów.

Zawitam.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Jakaś reklama u tych większych youtuberów będzie? Bo wiadomo sama prezentacja tłumów nie przyciągnie. Ale i tak zagram, dawno nie było takiego serwera i fajnie będzie powrócić do starych czasów :)

Opublikowano

Jakaś reklama u tych większych youtuberów będzie? Bo wiadomo sama prezentacja tłumów nie przyciągnie. Ale i tak zagram, dawno nie było takiego serwera i fajnie będzie powrócić do starych czasów :)

Czy ja wiem, z samej zapowiedzi przyszło do nas na forum 400 ludzi, reklama pewnie będzie :P

Opublikowano

­Oby tylko uciągnął ataki i dużą ilość graczy + mam nadzieję, że na betach wyzbyliście się większości błędów.

Zawitam.

Błędów już nie powinno być.

Są YTuberzy.

Opublikowano

No ja już nwm chciałbym pograć surą BM a miecze dla bma wyglądają tak samo jak dla bodego czy wp ? Tak jest w prezentacji...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

No ja już nwm chciałbym pograć surą BM a miecze dla bma wyglądają tak samo jak dla bodego czy wp ? Tak jest w prezentacji...

Tak.

Opublikowano

Błędów już nie powinno być.

Są YTuberzy.

Mówisz o tych no name po 90 subów? Pytanie z zapowiedzi bo tam nikt nie odpisuje. 

Czy będą youtuberzy z większą iloscią subów, czy same randomy? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...