Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki egzaminu gimnazjalnego

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz mi, jak można było napisać historię na 56%, skoro większość tego było czytaniem ze zrozumieniem? :O

Moje:

GvfpJtL.jpg
Miałbym 100% z podst. ang., gdyby nie gówniane audio w mojej gimbie. ._.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Nie każdy jest humanista i chce pracować w maku

Misiu, internety przyporządkowują humaniście jedną cechę - głąb z matematyki. Z tym, że prawdziwy humanista to ten, który panuje zarówno nad naukami społecznymi jak i ścisłymi z naciskiem na te pierwsze ze względu na to, że bez pojęcia o matematyce, fizyce czy innej chemii humanista nie jest w stanie w 100% pojąć ludzkiej natury, a jak sama nazwa wskazuje - humanista ma pogłębiać wiedzę o człowieku. Więc jak można uważać, że humanista, który doskonale czuje się w absolutnie wszystkich dziedzinach nauki ma pracować w podrzędnej śmieciodajni? ;-) Wyłącz internet i zacznij myśleć samodzielnie.

Co do tematu: ja swoich wyników za bardzo nie pamiętam, ale egzamin gimnazjalny to w końcu żadna kluczowa kwestia. Maturzyści czekają na wyniki matur  xD

­

Qui est le prochain?

Opublikowano

Nie każdy jest humanista i chce pracować w maku

Hahaha śmieszne. Język polski, niektóre książki to praktycznie podstawa, by jakoś być. Co z tego, że ktoś tam ma 5 z chemii, czy z matematyki jak z polskiego ma 1 i nie umie pisać. Wiele osób ma wyjebane na historie i bardzo dobrze - potem wyruchają ich jakieś Niemcy, czy Rosja. Po słabych studniach to się pracuje w maku i to nie jest dziwne - tak samo masz z fizyką, czy z całą resztą.

Zauważyłem nawet, że rząd wywiera takie coś, że wszystko ma się w nosie, umiesz dobrze j. polski? historie? E tam. Umiesz średnio angielski - jaki debil. Po prostu coś strzeliło w tę naukę - byle wyjechać za granice i zmywak, po prostu Polacy pracują tam, gdzie pracuje zwykły... No chyba, że ktoś ma porządny zawód za granicą to już jest jakiś sukces (oczywiście nie mam na myśli zawodów z zawodówki, chyba że jest się w tym jakimś fachowcem).

Możecie mieć łeb pełny wzorów, ale i tak to będzie guzik jak nie zna się swojego własnego pochodzenia - jeszcze ostatnio mnóstwo kosmopolitów się zrobiło, czy innych tej maści.

@topic a gdzie to można sprawdzić, bo widzę na zdjęciu jakąś stronę?

pyhvh7E.png

Opublikowano

@topic a gdzie to można sprawdzić, bo widzę na zdjęciu jakąś stronę?

Powinieneś dostać od wychowawcy kartkę z linkiem, loginem i hasłem do konta.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Polski- 94%

WOS i Historia- 75%

Matma- 69% ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Przyrodnicze- 79%

Anglik basic- 95%

Rozszerzony- 88%

i tak mam wywalone bo mam łączoną gimbazę z liceum <3

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Dawno to było, wyników już dawno nie mam, ale z historii pamietam, że miałem 28 pkt, najlepszy wynik z klasy.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Słabo, nie ma się czym chwalić.

vH4Qjxe.png

ps. Co do matmy to zrobiło się głupie błędy i ... 

­

a polski?

ten egzamin nadal każdy zdaje czy coś się zmieniło i poniżej jakiegoś % nie przepuszczają?

Opublikowano

a polski?

ten egzamin nadal każdy zdaje czy coś się zmieniło i poniżej jakiegoś % nie przepuszczają?

trzeba tylko przystąpić i zdasz.

Polski ukryty bo żenada, nie ma się czym chwalić :X.

­

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Przyrodnicze 28%

Matematyka 24%

Ang podstawowy 72%

Ang rozszerzony 15% ( wyszedłem od razu po słuchaniu a odpowiedzi zaznaczłem wężykiem xD )

historia i WOS 69%

j.polski 44%

Zawaliłem troszki ale coż xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nie pamiętam, bo to było rok temu, ale najlepiej mi poszedł angielski, a najsłabiej matma.

Opublikowano

Matematyka - 48%

Polski - 59%

Przyrodnicze - 51%

Historia itp. - 72%

Angielski - 75%

Angielski roz. - 48%

Ogólnie jest dobrze. ;) Angielski to praktycznie słuchanie i w każdej szkole wypada to inaczej... w zależności od jakości audio. Łącznie będę mieć 101 punktów rekrutacyjnych także nie jest źle. ;)

Opublikowano

Matma - 55 % maskara :c

Polski - 66 %

Przyrodnicze - 61 %

Ang podstawa 90 %

His - 91 %

Razem z ocenami 58,3/100 pkt .

Ogólnie nie jest źle ,ale mogłoby być lepiej :x

@Ariness w elektronicznej rekrutacji jest na 100 punktów .

bez gif

Opublikowano

Matma - 55 % maskara :c

Polski - 66 %

Przyrodnicze - 61 %

Ang podstawa 90 %

His - 91 %

Razem z ocenami 58,3/100 pkt .

Ogólnie nie jest źle ,ale mogłoby być lepiej :x

Z samych egzaminów jest 100 punktów, a z ocenami i resztą 200. :p

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...