Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki egzaminu gimnazjalnego

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

103 punkty.

Z samych egzaminów jest 100 punktów, a z ocenami i resztą 200. :P

Nie do końca. Jak ktoś ma 4 przedmioty tak jak ja to 6 - max 19, czyli wyjdzie, że najlepszy wynik to 176 punktów.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

103 punkty.

Nie do końca. Jak ktoś ma 4 przedmioty tak jak ja to 6 - max 19, czyli wyjdzie, że najlepszy wynik to 176 punktów.

Dlatego napisałem "i resztą", bo do tego, co napisałeś, dochodzą jeszcze takie duperele jak konkursy wojewódzkie, wolontariaty i inne pierdoły.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem jak wy to robicie, że idzie wam tak dobrze z językiem angielskim i polskim. Ja napisałem z ang podst. 40% a pol 41%. Najgorzej mi idzie z tych przedmiotów. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Nie wiem jak wy to robicie, że idzie wam tak dobrze z językiem angielskim i polskim. Ja napisałem z ang podst. 40% a pol 41%. Najgorzej mi idzie z tych przedmiotów. 

Angielski jest prosty, z rozszerzenia miałem 90%+. (zależy ile się ktoś uczył, ofc ja nic)

Najgorzej z polski, poniżej przeciętnej xD

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Angielski jest prosty, z rozszerzenia miałem 90%+. (zależy ile się ktoś uczył, ofc ja nic)

Najgorzej z polski, poniżej przeciętnej xD

czytanie ze zrozumieniem po polsku jest takie trudne? napisanie opowiadania, podobno to mieliście, jest trudne?

Opublikowano

czytanie ze zrozumieniem po polsku jest takie trudne? napisanie opowiadania, podobno to mieliście, jest trudne?

Ja to w  ogóle nie czytam książek.

Opublikowano

Mi dobrze idzie matematyka, ale napisałem na około 46%. Nie pamiętam dokładnie. Głównym problemem jest krótki czas. Obliczenia i rozwiązywanie zadań zajmują dużo czasu a te 90 min to za mało i przez to nie zdążyłem. Próbny z matmy napisałem na 66%. (Wtedy większość zdążyłem zrobić) Dużym utrudnieniem w tych egzaminach jest czas. 

Opublikowano

Matma - 90%, jeszcze się nudziłem na teście i spałem

Polski - 86%, nie wiem jak, mam 3 z niego

Przyrodniczy - 74%

Angielski - 98% podst, 90% rozszerzenie

Hist. - 70%

Lenie z matmy tam u was  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...