Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morpheus | 80 cap | Only CH | Original & Simplistic Gameplay|

mikimouse93

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

x

Na MPCForum handel poza giełdą jest karany ;)

Działa ten server ! ?

Server Status: Online
Online Players: 940 / 990

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Po wypakowaniu plików i uruchomieniu silka przez clienta wyskakuje mi okno, cant create file manager! Maybe pack file corrupted someone is alredy accessing it now try a few minite later. A jak wypakuje Morpheus Fix wyskakuje mi problem, silroad nie jest przeznaczony do uruchomienia w systemie Windows albo zawiera błąd. 

Opublikowano

Z chęcią bym zagrał ale nie moge sobie poradzić z tymi prolemami o których mówiłem 3 posty wyżej.

Coś Ci się może źle pobrało, więc zrób to od nowa.

Wszystkie sterowniki i system masz aktualny?

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Zapraszam do Polskiej gildii BraveHeartS .

PM Rafaell

Kto chce jest TS , można tam pogadać .

Robimy gildiowe joby, fgw i inne rzeczy.

Opublikowano

Mam pytanie, jestem bardzo zainteresowany grą tutaj, aczkolwiek ostatni raz w silka grałem 8 lat temu, wbiłem 30 lvl, byłem handlarzem i tyle z tego pamiętam. Chcę wrócić do tej gry, zamierzam grać bowmanem. Pytanie brzmi, czy muszę wykonywać jakieś questy ażeby być co najmniej dobrym graczem? Czy wystarczy tylko expić, zbierać wszystko, sprzedawać i tak ciągle? Kim najlepiej zacząć grę, bo wybrałem tego bowmana, a może okazać się za trudny jak na początek, co o tym sądzicie? Macie jeszcze jakieś rady dla początkującego? Z góry dzięki za pomoc!

Opublikowano

Mam pytanie, jestem bardzo zainteresowany grą tutaj, aczkolwiek ostatni raz w silka grałem 8 lat temu, wbiłem 30 lvl, byłem handlarzem i tyle z tego pamiętam. Chcę wrócić do tej gry, zamierzam grać bowmanem. Pytanie brzmi, czy muszę wykonywać jakieś questy ażeby być co najmniej dobrym graczem? Czy wystarczy tylko expić, zbierać wszystko, sprzedawać i tak ciągle? Kim najlepiej zacząć grę, bo wybrałem tego bowmana, a może okazać się za trudny jak na początek, co o tym sądzicie? Macie jeszcze jakieś rady dla początkującego? Z góry dzięki za pomoc!

Łucznik jest spoko na start w każdej grze. Exp, exp i jeszcze raz exp.

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

A profesję wybiera się na 20 lvlu? Znalazłem build dla bowmana pacheon mastery/fire/lighting, co o tym sądzicie? Zbierać kasę z każdego moba? Czy raczej mało to opłacalne?

Opublikowano

A profesję wybiera się na 20 lvlu? Znalazłem build dla bowmana pacheon mastery/fire/lighting, co o tym sądzicie? Zbierać kasę z każdego moba? Czy raczej mało to opłacalne?

Zasada każdego MMORPG - zbieraj wszystko co możesz, bo wszystko Ci się przyda :D

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Więc tak, mam 18 lvl, jadę w Bow Full STR + Fire/Lightning z domieszką Cold, mam rozumieć, że questów nie muszę robić, tylko jechać cały czas potwory i tak na okrągło? Loota zbiera mi małpka, to dobrze? Można już kupić jakiś lepszy set na 18 lvl, tak żeby na banditach expić bez problemu??:)

Opublikowano

O set nie musisz sie martwic do 64lv , wystarczy ,że sie teleportujesz do miasta badz zrobisz reloga.

Set zmienia sie automatycznie na lepszy. 

Opublikowano

mam mały problem z Clientem...podczas próby wypakowania wyskakują mi dwa błędy,ustawiłem żeby uszkodzone pliki zostały zachowane ale gra się nie chcę włączyć ciągle pokazuję się komunitak Program przestał działać....gre ściągałem już z 6 razy nawet zrobiłem formata bo myślałem,że coś nie tak z systemem ale ciągle to samo....miał ktoś taki problem i wie jak sobie z nim poradzić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...