Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morpheus | 80 cap | Only CH | Original & Simplistic Gameplay|

mikimouse93

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze tak będzie. A to,że turki to dzieciaki i prują tyle kasy w jakaś gierkę to ich sprawa.Mnie bawi cała ta euforia na sos'y nigdy tego gówna bym nie kupił jak zwykły 72+7 jest na równi z tym shitem.

Opublikowano

Ba nie ma to jak stary oldschool gdzie bron +5 to było pięknie a +7 to bajka nie mówiąc o +9. Ten kto miał farta i dropnął moon'a czy sun'a przez jakiś był dominatorem na serwerze ajj.... szkoda że tego już nie ma :(

Opublikowano

Server powinien byc on za 2 do 4h.

"When this day is through I hope that I will find
That tomorrow will be just the same for you and me"

isro '07
giphy.gif

Opublikowano

Owszem,nie ma i nie będzie.Wiem o czym mówisz bo też na tych czasach sie wychowałem. I najbardziej mi zapadły w pamięci,ale z biegiem czasu wszystko sie zmienia.Trochę byś pograł dołączył do gildi i sam zdobył byś dobry item ;) +5 nie cieżko zrobić o +7 zawalczyć też możesz a o soxy turków bym sie nie przejmował to zwykły SOS.

Opublikowano

jakie pay to win... jakie full soxy +7...

wczoraj wymienilem sos sworda za premke+ i avka...

to ze JH robi trade non stop to ich wina? ze im sie chce i maja golda na sosy? premki czy inne uje muje? to ze wolisz puscic bota z setem 7D i placzesz ze nic nie mozesz zrobic to chyba nie wina turkow? ta gra ma jedna zasade, wbijasz max lvl>+5 seta>FB/Job zeby miec to i owo i potem bawisz sie w sosy i inne scierwa ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Our server files has been leaked on elitepvpers because we trusted the person that was protecting our server which is DoctorDDoS .
Account information has also been released so we closed the server till we fix this , what we can do now is or we do a full server wipe , so all accounts will be deleted and everyone will be rewarded some silk and we will decrease the job gold , or we do a rollback to yesterday night ( around 12 hours rollback ) . We are now using Hyperfilter and Torque so the server will be 99% stable and protected . Yes we know that many people will leave because of this and many people will get mad , but we did our best to keep the server protected and we got stabbed from the back by DoctorDDoS . If we full wipe and you donated before you will get your silk back on your account , if you don't want to continue we will do a full chargeback to you . so choose and comment with what you guys think is better for everyone .
1-Full wipe + decrease gold rate
2-1 day rollback     

Wstaje patrze serwer znów nie działa, to wbijam na ich www. I czytam to co wyżej. Dla mnie porażka dopiero co postawiłem seta fb +6...I teraz nagle chcą obniżyć rate golda.Chyba już nie zagram na serwerze którym człowiek sie będzie cieszył dłużej niż parę dni. I zastanawiał sie czy serwer jeszcze jutro będzie czy padnie albo zwyczajnie ludzie odejdą bo im nie wyjdzie .

Opublikowano

z Fejsa :

Our server files has been leaked on elitepvpers because we trusted the person that was protecting our server which is DoctorDDoS .
Account information has also been released so we closed the server till we fix this , what we can do now is or we do a full server wipe , so all accounts will be deleted and everyone will be rewarded some silk and we will decrease the job gold , or we do a rollback to yesterday night ( around 12 hours rollback ) . We are now using Hyperfilter and Torque so the server will be 99% stable and protected . Yes we know that many people will leave because of this and many people will get mad , but we did our best to keep the server protected and we got stabbed from the back by DoctorDDoS . If we full wipe and you donated before you will get your silk back on your account , if you don't want to continue we will do a full chargeback to you . so choose and comment with what you guys think is better for everyone .
1-Full wipe + decrease gold rate
2-1 day rollback

W skrócie pliki zostały wykradzione dzieki jednej osobie ktorej "zaufali" Co mogą teraz zrobić ? Albo jest to całkowity reset wszystkich kont i każdy zostanie jakimiś silkami i zniweluja job gold rate albo zrobią rollback do wczorajszego wieczoru około 12h wstecz. Teraz server będzie w 99% stabilny i zabezpieczony. Każdy kto zainwestował pieniądze a chce opuścic server, dostanie je spowrotem. Także odbywa się głosowanie ;)

Opublikowano

Trochę meksyk się zrobił za sprawa tych ataków,ale nie chyba najlepiej będzie głosować na rollbacka. Całą ekonomie gry zjebały turki które jada na proxy i robia karawne na 10 kont... Taki potem ma 50B golda i kupuje sos party po 5B ,a zwykły polski janusz cieszy się jak mu sos poleci i że coś zaprobi...nope,turek ma tyle kasy,że mógłby kupić sosa,ciebie i jeszcze twoją nerke. Pomysł na job był z*******y,ale IP limit 2 to powinno być mur beton,a nie 10 kont...

Opublikowano

Co prawda to prawda.Jak chca robić wipe to z odczuwalnymi zmianami ip nawet niech 1 wlepią. Mniejszy drop stonów,elków mniejszy exp.Bo drugi raz do tej samej rzeki wchodzić...

Opublikowano

Głosować na wipe tylko i wyłącznie. Ja rozumiem, poświęcic czas, też potrafie tak robić.

No ale jednym kontem, ew 2 ?? A jak to ma się do 10 kont ?? Zjebany serv, jak się nic nie zmieni. Pakujemy się i szukamy jakiegos innego 80 capa.

Opublikowano

Tylko pamietaj,że oni i tak bedą mieć po 10-15 k silków na start bo wszystko co zakupili dostaną na otwarcie drugiego życia servera.Jeśli tylko zmienią job rate gold i to nieznacznie to szczerze i tak sie nic nie zmieni. no może o tyle ,że to co było teraz będzie w ciągu 5 dni a nie 2-3 :)

Opublikowano

Nwm coś pisano o naprawie ip limitu. Miał wynosić 2.

Server startuje o 16.

Moj nick w grze PartisanDGR

Nazwa gildi NATI0N nawiązując do starych nationów z AEGE.

Job: Thief

Nie bierzcie tego do sb że najpierw set a później dopiero thiefing.

Priorytet jest taki żeby nie dać dorobić siętym co sb myślą że sie na traderce dorobią ;)

Także zapraszam.

Opublikowano

Jak to jest,że serwer który chodzi jeden dzień a ludzie znowu latają z sosami +7 albo nawet wyżej? porażka.Odechciało mi sie grać na tym servie .

Opublikowano

Jak to jest,że serwer który chodzi jeden dzień a ludzie znowu latają z sosami +7 albo nawet wyżej? porażka.Odechciało mi sie grać na tym servie .

Również nie polecam. Zwykły crap i tyle.

Teraz to naprawdę trudno o dobry serwer do Silkroad ;x

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

LoloMS, Lasto Vorde

Chlopaki, jestescie niedzielnymi graczami, polecam dla was servery for fun - takie ktore stoja max 2 tygodnie, z duzymi statami bo tu bedziecie mieli ciezko bez grania. Ja nie jestem donatorem ani no lifem a biegam juz praktycznie caly w SoS +5, nie wbijam +7 bo szkoda mi silkow, poki co. Pozdrawiam i idzcie najakis server for fun.

Opublikowano

siema! panowie szczera odpowiedz, jest sens grania? szukam servera na dluzsza mete, gdzie nie trzeba nosic +9 i cisnac 24/7 , jak to tutaj wszystko wyglada? jakies pvp jest czy botterzy? pozdro !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...