Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morpheus | 80 cap | Only CH | Original & Simplistic Gameplay|

mikimouse93

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mamy na razie TS , nie myślałem nawet że będzie tylu chętnych do gildii , jeśli chodzi o joby to podpinamy się pod Big trade , bo na samodzielne wyjscie to trzeba jeszcze poczekac przy tych setach co my mamy ;p

Opublikowano

A omijaj sobie jak chcesz , wytlumaczylem ci na forum jak to na razie wyglada a ty publicznie oczerniasz co z ciebie za gracz ;p

Gdyby nie ja to w ogóle pewnie nie byłoby teraz Polskiej , a że jako master jestem aktywny to zawsze mogę coś zmienić z aktywnością.

Na serwie raczej nie ma takiej narodowej gildii , tylko śmietanka innych nacji .

Na chacie zawsze można w naszym ojczystym języku popisać na różne tematy .

Pomagamy słabszym graczom ,wymieniamy sie sosami czy też sprzedajemy wyłacznie dla czlonków gildii.

Opublikowano

no wlasnie napisales ze jestescie zdezorganizowani, nawet sami joba nie robicie, nie macie TS, ilu z was pojawi sie na FW, z 10 sie znajdzie? setow nie macie a w dwa dni mozna sie ubrac d8 +5 FB, no prosze cie, wiec skonczycie jak SaintS bocenie na afku 24/7, radze nowym graczom was omijac, kto zna angielski niech idzie do gildii zagranicznej zanim sie uwas zanudzi i zniecheci do gry, serwer jest juz stary...

Opublikowano

Ja ci tu ładnie prezentuje gildię a ty znowu odradzasz :)

TS się ogarnie ,zapewniam

No jeśli ty chcesz grać setem fb+5 to powodzenia , my zbieramy na sosy, somy.

Co do bocenia to przeciez kazdy robi ,jesli chcesz zeby ci cos wypadlo.

Opublikowano

no spoko powodzenia w zbieraniu na sosy i somy bez robienia joba, bo jesli myslicie ze jak kilka razy podlaczycie sie pod big trade i sie ubierzecie to lol, tak widze ludzi robiacych joba w +5 i dobrze im to wychodzi, mamy kilku takich u siebie w gildi, zaczeli 2-3 dni temu, przyszli z innego serwera... bocenie to nie problem ale skoro nie jestescie w stanie zebrac ludzi na wlasnego joba, to co robi reszta? no wlasnie boci na afk zamiast grac, 32 graczy i nie ma z kim joba robic - trzeba to jakos komentowac?

Opublikowano

Dzisiaj dodałem z 6 , wczoraj z 5 . Gildia jest nowa, nie od razu Rzym zbudowano :)

Jutro ruszamy w  gildiowe trade ,tak wiec zapraszamy Cie okejkurde.

Opublikowano

dzieki na pewno sie zjawie jak ogarniesz gildie, wole grac z polakami niz z turasami ale doswiadczenie pokazuje ze o dobra a nawet o srednia, polska gildie bardzo trudno, w saints master zacza rage quitowac i rozdawal mastera jakims randomowym kolesiom, myslal ze gildia sama sie zorganizuje i sie zorganizowala jak widac, z nudow ludzie poprzestawali grac, juz widze u was tez tak bedzie a wasza gildia wcale nie jest taka nowa, pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...