Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Randomowy to jesteś ty mały człowieczku, kończę dyskusje z podczłowiekiem takim jak ty.

"Pliki serwera nie są kradzione, są przeznaczone do zabawy i szkolenia swoich umiejętności."

Skoro serwer chcesz na tym postawić to są kradzione baranie ;)

Widzę, że twój umysł się przegrzał i musisz się wycofać. Jednego geniÓsza mniej.

Temat dotyczy plików serwerowych TeJKuu, a nie twoich głupich i bezsensownych komentarzy, które nic nie wnoszą, a to co w nich wypisujesz to bzdury.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Widzę, że twój umysł się przegrzał i musisz się wycofać. Jednego geniÓsza mniej.

Temat dotyczy plików serwerowych TeJKuu, a nie twoich głupich i bezsensownych komentarzy, które nic nie wnoszą, a to co w nich wypisujesz to bzdury.

Geniusza*

Szkoła podstawowa nawet to wie :D

Ale ty chyba ciągle w niej jesteś, więc spokojnie przymknę oko.

Co do projektu nie wypali, tyle mam do powiedzenia.

Opublikowano

@Ozzzj

Mógłbyś się ogarnąć? Szkoda ze perma nie dostałeś. Przynajmniej mniej idiotów na tym forum było by.

Tak przy tym temacie, takie słowa nie uczynią cię geniuszem ortografii. 

Pozdrawiam pozostałych.

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Nie mam już siły na taką ciemnotę. Piszesz do jakiegoś randomowego moda z forum hz i myślisz, że to coś da? Pliki serwera nie są kradzione, są przeznaczone do zabawy i szkolenia swoich umiejętności. 

Co do silnika, jak postęp prac?

Aktualnie pracuję nad przedmiotami, ich zakładaniem, dropieniem itp.

­

Randomowy to jesteś ty mały człowieczku, kończę dyskusje z podczłowiekiem takim jak ty.

"Pliki serwera nie są kradzione, są przeznaczone do zabawy i szkolenia swoich umiejętności."

Skoro serwer chcesz na tym postawić to są kradzione baranie ;)

Skoro pliki są kodowane tak jak w moim przypadku przeze mnie samego, to nie jest kradzież, a zapożyczenie pomysłu który nie jest zastrzeżony.

@TeJkuu

Opublikujesz serwer, czy pliki?

Napewno postawie na nich serwer medium. Opublikuje również pliki, ale będą one czyste bez ustawionego expa/dropu.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Aktualnie pracuję nad przedmiotami, ich zakładaniem, dropieniem itp.

Skoro pliki są kodowane tak jak w moim przypadku przeze mnie samego, to nie jest kradzież, a zapożyczenie pomysłu który nie jest zastrzeżony.

Napewno postawie na nich serwer medium. Opublikuje również pliki, ale będą one czyste bez ustawionego expa/dropu.

W takim razie poprosze o byle jakie screeny z "postępem"

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@plemiona3449

Proszę, całkowicie ogarnięty system zdobywania poziomów, otrzymywania dropu z misji oraz dziennych nagród (jak na globalu).

463381435236526428234.jpeg

910581435236526428234.jpeg

687221435236526428234.jpeg

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

hehe..

Najlepsze jest to, że playata nie jest autorem tego silnika gry.

po drugie Playata na tym silniku postawiła dwie gry, jedna Hero Zero, druga jakaś o agentach.. Identyczna maszyna utrzymuje pliki SF. Chociaż to mało istotne, playata nie ma prawa autorskiego do tego silnika.

Pozdrawiam tych którzy gówno wiedzą o tym a się wypowiedzą. 

Playata posiada permanentną licencję na korzystanie z maszyny, tak jak inne gry tego "typu" 

Więc co nam szkodzi.. każdy może postawić taki serwer..

Ale tylko dobre serwery będą stać...

w ramach tego iż playata to pasożyty, zalecam zrobić własną grafikę.

Polecam photoshop (ten najnowszy) Zmieniamy wygląd menu, i powinno wystarczyć.

Co do up. Będą po prostu DDoSować pierwszy plagiat za nim urośnie i odbierze im część zarobku. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

A możesz dać Pliczki do HZ ja też chce zrobić sobie Priva :P

Narazie tworzę pliki.

hehe..

Najlepsze jest to, że playata nie jest autorem tego silnika gry.

po drugie Playata na tym silniku postawiła dwie gry, jedna Hero Zero, druga jakaś o agentach.. Identyczna maszyna utrzymuje pliki SF. Chociaż to mało istotne, playata nie ma prawa autorskiego do tego silnika.

Pozdrawiam tych którzy gówno wiedzą o tym a się wypowiedzą. 

Playata posiada permanentną licencję na korzystanie z maszyny, tak jak inne gry tego "typu" 

Więc co nam szkodzi.. każdy może postawić taki serwer..

Ale tylko dobre serwery będą stać...

w ramach tego iż playata to pasożyty, zalecam zrobić własną grafikę.

Polecam photoshop (ten najnowszy) Zmieniamy wygląd menu, i powinno wystarczyć.

Co do up. Będą po prostu DDoSować pierwszy plagiat za nim urośnie i odbierze im część zarobku. 

Pozdrawiam.

Grafiką zajmę się pod koniec.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Czekam za tym serwerem i plikami.I przytoczę taki przykład,nie wiem czy to dobry przykład ale takie coś mi się skojarzyło.Do gta san andreas nie było wbudowanego wogóle multiplayera ani serwerów a teraz można się cieszyć nimi,czy autor został ukarany?NIE(chyba).

7pkfsnrcl4eg.png

Opublikowano

jak idą prace?

Coraz lepiej, pod koniec wakacji silnik będzie ukończony ;) Przynajmniej mam taką nadzieję xD

Bardzo chętnie pogram.

Powodzenia w projekcie! ;)

Dzięki! ;)

I co z tymi plikami mozesz podeslac na pw? :D

Pliki jeszcze nie skończone, na początku będą beta testy które rozpoczną się pod koniec wakacji i potrwają do października, po czym silnik bez błędów zostanie wrzucony na forum dla was.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

z chęcią wezmę udział w beta testach. Gdy będą zapisy możesz umieścić mnie na liście. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakieś postępy? Informacje?
Mógłbyś zrobić jakiś chat, czy via www ze własną stroną dotycząca Twojego projektu. 

Opublikowano

Project ZERO is OFFLINE? Brain Work? Tak. Akurat bo udostępnisz pliki nad którymi siedziałeś albo i nie xD Sprzedasz Je. Tak samo jak kupiłeś. Po za tym screeny nie znaczą nic. Równie dobrze mogłeś zrobić je w paincie albo dodatku do przeglądarki. To jak? Powodzenia mimo tego... ps. Mam pliki do The West v1.07.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...