Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 w telefonie na 30 FPSach

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny tutorial nie wiedziałem, że tak można zrobić, ale już jutro bd mieć Metina na telefonie.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Głupota. Miej włączony komputer ale siedź na telefonie... to już szkoda prądu :)

No np. Mama zabroni siedzieć ci na komputerze to wyłączasz monitor i lecisz z tematem :D 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam pada bluetooth do gry, ja mam taki zestaw

ipega 9028

łącze mhl do telewizora

lg g flex2

telefon podłączam złączką do telewizora i do ładowarki i łącze się z nim za pośrednictwem pada, potem z padem siadam na kanapie i expie

fpsy nie spadają nisko, oczywiście nie pohandluje czy raczej ciezko pisac z ludzmi ( nie chce mi sie tego robic ale da sie ustawic tryb pisania za pomoca dotykowego wyswietlacza w padzie)

xD

Opublikowano

To nie jest głupota jak ludzie pisze jak ktoś gdzieś wyjechal albo siedzi w sql czy coś to zawsze moze sobie ku/kd przeczytać biologa oddać itd :D

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Da radę odpalić na telefonie skoro nie mam dostępu do kompa? W sensie bez żadnych team vieverow itp

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Da radę odpalić na telefonie skoro nie mam dostępu do kompa? W sensie bez żadnych team vieverow itp

Nie

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przeciez to poprostu sie bedzie gralo nie wygodnie, lecz lap plusa za checi.

Nikt nie powiedział że musisz na tym expić czy walczyć pvp, przydatne gdy chcesz pohandlować lub monitorować swój sklep ;)

Chłopak się stara i podpowiada

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś kto ma Metina na telefonie musi naprawdę mieć nudne życie xD No ale nie o to w tym wchodzi, poradnik mega jeżeli kogoś to interesuje :D

GG: 58291199

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...