Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 w telefonie na 30 FPSach

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale teamviewer chyba jest bardziej znanym programem :D bo o Twoim pierwszy raz słysze 

To, że jest bardziej znany, nie znaczy, że lepszy.

Płynność jest bardzo niska, tak samo jakość. Sterowanie - tragedia.

Ciekawe, kiedy masz 30 fps'ów? Programu używam sporo czasu z dobrym internetem i na dobrym sprzęcie. O pograniu, czy nawet obejrzeniu filmu przy pomocy tego programu jest nie ma mowy.

Opublikowano

To, że jest bardziej znany, nie znaczy, że lepszy.

Płynność jest bardzo niska, tak samo jakość. Sterowanie - tragedia.

Ciekawe, kiedy masz 30 fps'ów? Programu używam sporo czasu z dobrym internetem i na dobrym sprzęcie. O pograniu, czy nawet obejrzeniu filmu przy pomocy tego programu jest nie ma mowy.

Kolego mam stałe 30 fps i działa bez problemu :) jeszcze przycinki nie miałem :)

a co do Twojego programu to jest całkiem niezły :) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Na dłuższą metę nie ma to zastosowania, jest różnica grając na klawiaturze z monitorem 20" a smartfonem 3/4" bez klawiatury. Aczkolwiek dla chcącego nic trudnego i do mniej wymagających czynności bardziej poręczne :)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Trzeba też uwagę zwrócić na to jaki ma się internet bo jak nie będzie wydalał to będzie słabo reagowało (Chodzi mi tutaj o zdalne połączenie bo na wifii nie powinno być problemów)

Opublikowano

Pomysł fajny, lecz najbardziej przydatny na tablety jak już coś ;) Większy ekran itp :) Lecz na telefonie też można z tego skorzystac łap plusa ;)

Opublikowano

Wow pierwszy raz widzę i lecę przetestować to na tablecie jako że jest spory jestem ciekawe jak to będzie wyglądało w rzeczywistości 

( znałem ten program lecz nie wiedziałem że można to wykorzystać w ten sposób gg dla tego co na to wpadł :D  ) 

Zastosowania do pvp w mieście może i nie ma bo napewno ciężko sterować.

lecz do expienia po  kilka h po nocach i leżenia sb dobry pomysł ( mam również laptopa więc raczej mi to nie potrzebne ) < ale ci co mają tylko PC dość spoko pomysł ;)

Opublikowano

Poradnik myślę, że nie jednej osobie może się przydać lecz raczej gra na telefonie / tablecie wydaję się nie wygodna.

Coś takiego może się przydać do czytania KU / oddania biologa  ^_^

Pozdrawiam, zostawiam + za dobrą pracę  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...