Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 w telefonie na 30 FPSach

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam pytanko, jak z klawiaturą, można np. klikać spacje? Bo na zdalnym pulpicie chrome tak średnio bym powiedział :D

działa w ogóle takie coś ?

Działa wszystko pięknie :D

Opublikowano

Dałoby się np. odpalić fish bota lub expbota na kamerze i w szkole na telefonie przez sieć komórkową się połączyć? bo trochę nie rozumiem tego, to musi pracować na jednej sieci czy po prostu wystarczy mieć dostęp do neta i można się połąćzyć?

tak, myślę że by się dało bez problemu odpalić bota na pc, przez inną sieć też można się połączyć  :)

https://trafficmonsoon.com/?ref=pylon

Zarób sobie troche pinionszków, jak możesz to zarejestruj się z linka podanego u góry, chętnie pomogę (tutaj na PW lub na trafficmonsoonie)  :)

Opublikowano

Teamviewer lub pulpit zdalny chrome. Oba dobre i da się dużo rzeczy zrobić zdalnie. Komfort zależy od urządzeń (telefon i pc) plus dobry internet.

zandia_sygna.png

Opublikowano

[Metin2.PL] Próbowałem zarówno na Pulpicie zdalnym Chrome i na TeamViewerze i w obu przypadkach, tóż po tym jak uruchomię Metina, komputer przestaje reagować na to co robię na telefonie, mogę jedynie obserwować. Przed włączeniem Metina wszystko jest ok. Domyślam się, że HackShield globala coś blokuje. Czy komuś się udało to jakoś obejść?

4ZkphgP.png
Metin2.PL - Samos. KayPax (88lv.)

Opublikowano

[Metin2.PL] Próbowałem zarówno na Pulpicie zdalnym Chrome i na TeamViewerze i w obu przypadkach, tóż po tym jak uruchomię Metina, komputer przestaje reagować na to co robię na telefonie, mogę jedynie obserwować. Przed włączeniem Metina wszystko jest ok. Domyślam się, że HackShield globala coś blokuje. Czy komuś się udało to jakoś obejść?

Musisz odpalać na okienku ;) 

zandia_sygna.png

Opublikowano

myślałem wcześniej o tym sposobie ale nie próbowałem. A jak jest ze sterowaniem?

myślałem wcześniej o tym sposobie ale nie próbowałem. A jak jest ze sterowaniem?

Z tego co się orientuję nie ma prawego przycisku myszy więc lipa ze sterowaniem ;) Ale żeby zrobić coś na szybko na pc to idealnie.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Musisz odpalać na okienku ;)

Testowałem właśnie w okienku i to nie jest przyczyną.

4ZkphgP.png
Metin2.PL - Samos. KayPax (88lv.)

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie, to trochę już przesada, jeżeli ktoś używa TV do kolejnych godzin spędzonych na rozgrywce w MT2.

No ale poradnik, ok.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...