Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasi ulubieni bohaterowie

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jacy są wasi ulubieni bohaterowie ? Wymieniajcie ulubione żeńskie i męskie postacie i dlaczego właśnie one są waszymi ulubionymi postaciami.

U mnie wygląda to tak:

oOyHrmN.png

Onodera Kosaki, Nisekoi, Nisekoi:

Gasai Yuno, Mirai Nikki

Tomori Nao, Charlotte

Shiraishi Urara, Yamada-kun to 7 nin no Majo

Toosaka Rin, Fate/stay night

h1bZVk7.png

Ichijou Raku, Nisekoi, Nisekoi:

Yamada Ryuu, Yamada-kun to 7 nin no Majo

Kazami Yuuji, Grisaia no Rakunen, Grisaia no Kajitsu

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę że Accelerator z Toaru series, opisywać mi się zbytnio nie chce, ale spoko ziom, sadysta, dość op, fajne seiyuu, lubi ostre wejścia, dziewczyny się za nim uganiają, do tego jest słodkim antagonistą

2e3ffd55a79569d0d4923b23f985f61b.gif

accelerator-heaven-o.gif

No, w novelce jest nawet jako MC miejscami w tomach jak np. ten oryginalny sobie znika.. yay

Kyuzo z Samurai 7, również z niejako wroga przechodzi tymczasowo na stronę bohaterów, taki przystojny skryty i cichy blondasek i nawet potrafi się ładnie ubrać. Niby zachowuje tam te kodeksy i dotrzymuje słowa.

tumblr_m3mbhxKpqh1rnkcuxo1_500.gif

Jego

śmierć

także była smutna i jakże nieszczęsna.

Tokuchi Toua z One Outs i Akagi z (w skrócie) Akagi, obaj bardzo podobni lubujący znęcać się psychicznie nad swoimi przeciwnikami, lubią wygłaszać piękne przemowy i śmiać się z wypowiedzeń innych, nic nieważnych osób. Obaj są bardzo udanymi gamblerami i zazwyczaj polegają tylko na sobie.

tumblr_mc6kmcvPpR1r5zfj8o1_500.gif

6YQQ9xX.gif

Z Shin Angyo Onshi, nie ma to jak mówić to co się myśli, zachowując się jak gdyby mając wyjebane na resztę. Mówić innym prawdę prosto z mostu by otworzyli swoje oczy na rzeczywistość jak najszybciej. Czyli po prostu bycie sobą w wykonaniu Munsu. shin-angyo-onshi-137.jpg

Lad z Baccano! - bardzo charyzmatyczny gangster.

Baccano-Shotgun.gif

Baka Ki El Dogra z Level E, śmieszny gościu, IQ geniusz, łatwo go polubić, potrafi niezłą bekę sobie kręcić no i trolować innych. Fani Hunter x Hunter 2011 pewnie go nawet widzieli, bo wsadzili go na początku epa 36 z tego co wiem i też wygłaszał tam swoją trolowatą przemowę.

tumblr_mlsdd2DFaV1r57f87o1_500.gif

Na pewno było ich więcej, ale tyle serii się przewaliło, że pobocznych bohaterów nie mam co wymieniać, a postacie z MALa mam lekko (BARDZO) nieaktualne.

Wszystkie męskie, bo żeńskie to.. ehh zaraz ktoś pewnie wsadzi i tak :)

Opublikowano

Męska

Kirito

Żeńska

Asuna

Są to bezapelacyjnie najlepsze postacie jakie kiedykolwiek powstały.

Zapomniałeś o tym, że jest to też niezaprzeczalnie najlepszy paring jaki kiedykolwiek został wymyślony... Nie spodziewałem się tego po Tobie, że zapomnisz o tak ważnej rzeczy...

O jejku, ale ja roztrzepany jestem :/

s2c77Oa.png

Opublikowano

Męska

Kirito

Żeńska

Asuna

Są to bezapelacyjnie najlepsze postacie jakie kiedykolwiek powstały.

Zapomniałeś o tym, że jest to też niezaprzeczalnie najlepszy paring jaki kiedykolwiek został wymyślony... Nie spodziewałem się tego po Tobie, że zapomnisz o tak ważnej rzeczy...

Męska

Kaneki

Żeńska

Touka

Opublikowano

Naruto 
Sasuke 

Kakashi
Obito 

Są... no nie mogę tego opisać każd jest wspaniał na swój sposób <3 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Lelouch Lamperouge - bardzo fajny charakter postaci. Jest inteligentny, bystry, a do tego czuły.

Euphemia li Britannia - podoba mi się wygląd postaci, jest miła, delikatna, pragnie pokoju na świecie (nie krzywdząc przy tym nikogo) i dąży do tego, ale nie udaje jej się, osoby, które obejrzały, wiedzą dlaczego (>ᴗ<)
Yuno Gasai - urzekła mnie swoim szaleństwem i uczuciem do Yukiego.
Cossette d'Auvergne - cudna kreska, przedstawienie tej postaci, również mnie oczarowała swoją urodą. Dodam, że oprawa muzyczna jest genialna.

Lucy - jest to jedno z pierwszym anime, które obejrzałam (Elfen Lied). Bardzo spodobała mi się mroczna i jasna strona postaci ~nyu. Do tego bardzo fajny opening, które zazwyczaj pomijam.
Gaara - hmm, przyjemny głos dla ucha, wygląd postaci i charakter. Samotny, odrzucony, nienawidzący świat, gdzie po poznaniu Naruto, itd., zmienia zdanie i otwiera się na świat, ludzi. Uwielbiam scenę, gdzie *spoiler* umiera i go ratują *spoiler*.
Meiko Honma - chyba lubiłam w niej delikatność, to, że była miła dla wszystkich?.
Alka - z anime Blade & Soul, spodobało mi się to, że nie ma uczuć, jest bezwzględna i dopiero po czasie je zyskuje.
Valer Jin - również z anime Blade & Soul, mrok * - *
Ulquiorra - geniusz stworzył go, świetny wygląd, śnieżnobiała skóra, ciemne/czarne włosy, a do tego wyróżniająca się zieleń - oczy oraz smugi, które sprawiają wrażenie płaczu. Jest opanowany, oddany (swojemu władcy), posiada zdolności analityczne.
Akatsuki - z anime Log Horizon, jest malutka, urocza, poważna?, podkochująca się w Shiroe.

Opublikowano

Lelouch Lamperouge - bardzo fajny charakter postaci. Jest inteligentny, bystry, a do tego czuły.

Euphemia li Britannia - podoba mi się wygląd postaci, jest miła, delikatna, pragnie pokoju na świecie (nie krzywdząc przy tym nikogo) i dąży do tego, ale nie udaje jej się, osoby, które obejrzały, wiedzą dlaczego (>ᴗ<)

Yuno Gasai - urzekła mnie swoim szaleństwem i uczuciem do Yukiego.

Cossette d'Auvergne - cudna kreska, przedstawienie tej postaci, również mnie oczarowała swoją urodą. Dodam, że oprawa muzyczna jest genialna.

Lucy - jest to jedno z pierwszym anime, które obejrzałam (Elfen Lied). Bardzo spodobała mi się mroczna i jasna strona postaci ~nyu. Do tego bardzo fajny opening, które zazwyczaj pomijam.

Gaara - hmm, przyjemny głos dla ucha, wygląd postaci i charakter. Samotny, odrzucony, nienawidzący świat, gdzie po poznaniu Naruto, itd., zmienia zdanie i otwiera się na świat, ludzi. Uwielbiam scenę, gdzie *spoiler* umiera i go ratują *spoiler*.

Meiko Honma - chyba lubiłam w niej delikatność, to, że była miła dla wszystkich?.

Alka - z anime Blade & Soul, spodobało mi się to, że nie ma uczuć, jest bezwzględna i dopiero po czasie je zyskuje.

Valer Jin - również z anime Blade & Soul, mrok * - *

Ulquiorra - geniusz stworzył go, świetny wygląd, śnieżnobiała skóra, ciemne/czarne włosy, a do tego wyróżniająca się zieleń - oczy oraz smugi, które sprawiają wrażenie płaczu. Jest opanowany, oddany (swojemu władcy), posiada zdolności analityczne.

Akatsuki - z anime Log Horizon, jest malutka, urocza, poważna?, podkochująca się w Shiroe.

Właśnie, zapomniałem o Euphemii z Code Geassa, również genialna postać, ale ten jej brat wszystko popsuł ;/

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Męska - Lalusz(Lelouch vi Britannia)Code Geass

Żeńska - Ange(Angelize Ikaruga Misurugi)Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo

Nie mam pojęcia dlaczego właśnie te, może ich historie po prostu mnie wciągnęły a może podobał mi się motyw z "usuniętym" następcą tronu.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Męskie :

Tetsuya Kuroko ( Kuroko no Basket ) 

Killua Zoldyck ( Hunter x Hunter )

Yoshino ( Zetsuen no Tempest )

Edzio, Mustang ( FMA: Brotherhood )

Lawliet ( Death Note )

Yashiro Isana *Adolf K. Weismann* ( K - Project )

Kazami Yuuji ( Grisaia no Kajitsu, Rakuen )

Okabe Rintarou ( Steins;Gate )

Żeńskie : 

Sinon ( SAO - GGO ) 

Saber ( Fate/Stay Night UBW - tylko takiego Fate'a widziałem ^^ )

Touma Kazusa ( White Album 2 )

Touka Kirishima ( Tokyo Ghoul )

Mei Misaki ( Another )

Kanade Tachibana, Iwasawa ( Angel Beats )

Mirai Kuriyama ( Kyoukai no Kanata )

Kofuku ( Noragami )

Miu (Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers )

Riza ( FMA: Brotherhood )

Akatsuki ( Log Horizon )

Mashiro Shiina ( Sakurasou no Pet na Kanojo )

Mayuri Shiina ( Steins;Gate )

Opublikowano

Moją ulubioną żeńska postacią jest Izumo Kamiki z Blue exorcist - Bo lubię wredne charaktery  a męska Rin z tego samego anime ponieważ jest śmieszny i wyluzowany :D

Opublikowano

Na wstępie jedynie dodam, że dla mnie w anime nie istnieje ktoś taki jak ulubiony bohater z prostego względu, by się nim ktoś taki stał musiałbym dane anime obejrzeć niejednokrotnie czego jak dotąd nigdy nie zrobiłem i prawdopodobnie przez długi, długi czas nie zrobię. Dlatego wszystkie postacie, które są poniżej to jedynie bohaterowie, którzy zapadli mi w pamięć.

Męska:

- Każdy główny bohater dłuższej serii, bo jakby nie patrzeć to ich charakter i ogólna kreacja sprawia, że człowiek jest w stanie obejrzeć tyle odcinków nie nudząc się przy tym. Traktuję to jako jedno miejsce:

Wypadałoby ich jednak wymienić, ale trochę tego będzie więc jest w spoilerze

- Monkey D Luffy (One Piece)

- Ichigo Kurosaki  (Bleach)

- Natsu Dragneel (Fairy Tail)

Inuyasha (Inuyasha)

- Gon Freecss (HunterxHunter)

- Yusuke Urameshi (Yu Yu Hakusho)

Himura Kenshin (Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan)

- Sena Kobayakawa (Eyeshield 21) 

- Yusuke Fujisaki (SKET Dance)

- Edward Elric (Fullmetal Alchemist)

- Tatsumi Oga (Beelzebub)

- Mamoru Endou (Inazuma Eleven)

Eikichi Onizuka (Great Teacher Onizuka) - krótko mówiąc: król komedii przełomu tysiąclecia. 

Kamina (Tengen Toppa Gurren Lagann) - nie zdradzając fabuły powiem jedynie, że niektóre wydarzenia potrafią diametralnie zmienić dany tytuł. 

- Yukio Tanaka (Beck) - idealny przykład człowieka, który zawsze dąży do spełnienia swoich marzeń.

- Akiyuki Takehara (Bounen no Xamdou) - tutaj bez zdradzania fabuły nic konkretnego nie da się o nim powiedzieć. Po prostu trzeba to zobaczyć.

- Anji Yuukyuuzan (Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan) - historia tego człowieka.

Żeńska

Yoko Littner (Tengen Toppa Gurren Lagann) - Yyy... cycki? :)

Tak wiem, jestem szowinistą ^^

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Oczywiscie dla mnie

Meska:

Raku z Nisekoi - taki nie wiadomo o co kaman lubie goscia.

Issei z Highschooldxd - przypomina troszke mnie , maly zboczeniec  :rolleyes:

Zenska:

Rias - uwielbiam ja za wszystko. (tak jestem fanem ecchi)

Chitoge z Nisekoi - takie dziewczyny lubie

Ograniczylem sie do mojego pierwszego anime (high school dxd) oraz do ostatnio ogladanego anime  :)

­

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Nie mam ulubionych postaci żeńskiej płci. Mogą być :
Levi, Mira z FT

Natomiast jeśli chodzi o męskie postacie to :

-Sasuke

-Itachi

-Pain(nagato)

-Minato

-Prawie cały klan uchiha(oprócz madary...nie lubię go -.- )

-Natsu

-Zeref

-Gray

-Laxus

-Jellal

-Ulquiorra

-Mest(Doranbolt)

-Sting,Rouge

Wszystkie tez postacie są genialne B)

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Żeniske:

Revy

Tsugumi Seishirou (cudowna  <3 )

Kurisu Makise 

Emi Yusa

Męske:

Zaraki Kenpachi

Gon Freecss

Killua Zoldyck

Winters Socaro

Sadao Maou

Hōtarō Oreki

Hachiman Hikigaya

Meliodas

Sprzęt:

Procesor: Intel Core i5-6600K 3.5Ghz/Pamięć: Corsair DDR4 Vengeance LPX  1x8GB 2400MHz CL14/Płyta główna: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3/Karta Graficzna: -------/Dysk: SSD Crucial MX300 275GB/Chłodzenie: SilentiumPC Grandis 2 XE1436/Zasilacz: Corsair VS550/Obudowa: SilentiumPC Gladius M35

Opublikowano

Misato z evangeliona, bo bym jebał. Z męskich to w sumie całkiem spoką postacią był Hei z darker than black i całkiem znośny Hijikata z gintamy, tak bym to widział.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Żeńskie:

• Hyuuga Hinata - Czasami mnie denerwowała, ale wydaję się OK.
  • Erza Scarlet - Po prostu cycki ._.

Męskie:

• Tetsuya Kuroko - Dla mnie świetna postać, zabawna ^^
  • Daiki Aomine - Niszczy system! *_*
  • Pain z Naruto - Wg mnie najlepsza postać z całej serii ;)
  • Son Goku - Wiadomo - bohater z dzieciństwa + sentyment. :D

IpZrxB.jpg

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale moja pierwsza myśl jeśli chodzi o bohatera, to USUI xD<3

3466428_249px.jpg

A z kobiet, jakbym miała wybrać jedna, to chyba Shiro z Deadman wonderland :-)

Shiro.(Deadman.Wonderland).240.631544.jp

igNMhIy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...