Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasi ulubieni bohaterowie

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rias (Highschool DxD)

Seraphim (Kore wa Zombie Desu ka?)

Levi (Trinity Seven)

Akame (Akame Ga Kill)

Mio (Shinmai Maou no Testament)

(nie lubię chłopców, także nie uwzględniłem ich na liście xD)

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

• ♂Sora i ♀Shiro (No game, no life) - Bardzo zakręcone postacie. Patrząc na nie nie idzie się nie uśmiechać. 

• ♂Rin (Free!) - Odważny, oschły, ale jednocześnie wrażliwy i z poczuciem humoru. Potrafi się poświęcić dla przyjaciół, nie da się go nie lubić. 

• ♂Nagisa (Free!) - Słodki i dziecinny, trochę niedojrzały, ale to nadaje mu uroku. 

• ♂Kaname (Vampire Knight) - Urodzony przywódca, poważny, ale i romantyczny. 

• ♀Yui (Kamigami no asobi) - Rozchwytywana przez wszystkich bożków, jedyna ziemska dziewczyna potrafi nakłonić ich do nauki. Lubię jej sposób bycia. 

~ ~

Opublikowano

Żeńskie - Rukia (Bleach), jest zabawna i jej sens bycia w tym Anime/Mandze się podoba.

Męskie - Sasuke (Naruto), ten emos zawsze będzie moim ulubieńcem wśród męskiej części Anime/Mangi.

Opublikowano

Męska: Ash Roller z Accel World.  Za zajebistość i częste pokazywanie fucka

Żeńska: Yoruichi Shihoin z Bleach. Tak samo jak w przypadku Asha Rollera zachowanie.

Opublikowano

Z żeńskich:

3903_105360782959642_227527322_n.jpg?oh=Kanoe Yuuko - Uwielbiam jej zachowanie, urocza prowokatorka. Jak dla mnie najlepsza postać kobieca. 

icon___gasai_yuno_by_kuronuuma-d89npm7.gGasai Yuno - Taka tam "krejzolka", ogólnie za całokształt a przede wszystkim za tą niewinność którą emanuje pomimo krwawych scen.

jLxy-SNScLA.jpg Serizawa Layla - Jakoś tak przyciąga do siebie tą uczuciowością i poszkodowaniem przez "los".

photo.jpg?sz=50 Nana - Ogólnie za całokształt, nie da się nie lubić. (najlepsza postać w anime)

1456928_1424060951397_50.jpg?v=142406099 Mayuri Shiina - Po prostu urocza postać. ♫ Tutturu! ♪

Z męskich:

photo.jpg?sz=50 Itachi Uchiha - Nic więcej nie trzeba dodawać. 

sexylightplz.png?2 Light Yagami - Przebiegły, inteligentny, doby i zły jednocześnie. 

photo.jpg?sz=50 Eikichi Onizuka - Jedna z najzabawniejszych postaci ze świata anime. 

ask-orochimaru.jpg?1 Orochimaru - Zły do kwadratu, no i jak tu go nie lubić? :D

ask-jiraiya.jpg?1  Jiraiya - Ogólnie bardzo zabawna i pozytywna postać.

I to by było chyba na tyle :)

HBV27j.png

Opublikowano

Gon z Huntera x Huntera

giphy.gif

Killua tez z Huntera

giphy.gif

Zoro z One Piece

giphy.gif

Shikamaru z Naruto

giphy.gif

Kamina z Tengenn Toppa Gurren Lagann

giphy.gif

Soul z Soul Eatera

giphy.gif

Mashiro i Takagi z Bakumana

giphy.gif

Yoh Asakura z Shaman Kinga

giphy.gif

Natsu z Fairy Tail

giphy.gif

Opublikowano

Aa, wedlug mnie, takie moje zdanie tyle ile moze byc anime tyle mozna miec ulubionych postaci. Ale ja wybiore tylko te ktore pamietam xD

Jako ze na powaznie biore takie tematy to czas sie wypowiedziec, po pierwsze w mojej kolekcji nie ma podzialu na 1,2,3. 

Wszystkich kocham jednakowo, no dobra są dwa wyjątki:

giphy.gif

tumblr_inline_nq0wpwa5kr1sftpm0_500.gif

No ale reszta jest następująca :

tumblr_mn43jt1Iwt1srhkrvo1_500.gif

tumblr_nb8rkoCXP51s72n06o6_500.gif

0ac4fee03f128f839752893c8c677dfdd67b48cb

tumblr_mq3jugGT3w1s3kgaso1_500.gif

tumblr_mw8b58kaKE1rtbuiao2_500.gif

Magi-magi-the-labyrinth-of-magic-3255821

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Hyoudou Issei

Suzumiya Haruhi

Shana

Gasai Yuno

Okabe Rintarou

Yagami Raito

Większość prawdopodobnie do listy dodałem z sentymentu gdy zaczynałem oglądać Anime xD

Opublikowano

(uwaga, możliwe małe spoilery)

Itachi Uchiha

Itachi.gif

Chyba nie można go nie lubić znając jego prawdziwą historię. Facet, który poświęcił niemalże wszystko, aby uniknąć masy ofiar. Uczucia które musiał więzić w samotności i ta jego braterska miłość, którą przejawiał nienawiścią, aby jego brat został silnym ninja. 

Ryuzaki (L)

tumblr_m8yw10HVqi1qf3spqo1_500.gif

Uwielbiam gościa za sam sposób bycia. Atypowe zachowania, brak jakichkolwiek emocji, a nawet powiedziałbym, że doskwierała mu anhedonia. Chociaż wydaje mi się, że trafiając w sedna spraw w głębi duszy odczuwał choć odrobinę radości. Może to dość fikcyjne anime, ale z punktu kryminalistyki bardzo go polubiłem, a zwłaszcza sposób jego rozumowania.

Maes Hughes

tumblr_inline_nl0r34Hk9F1sf93fl.gif

Chyba najbardziej pozytywna postać z anime, które oglądałem. To jego ciągłe rozprawianie o córeczce zawsze doprowadzało mnie do śmiechu. Altruistyczny koleś, chętnie służył pomocom. Pomimo, że postać po części komiczna, to mimo wszystko był również świetnym alchemikiem. Tego typu ludzi chyba nie da się nie polubić od samego początku.

Great Teacher Onizuka

tumblr_ne2mzzQL6E1t3sxdco1_500.gif

Po pierwsze nieprzewidywalny, po drugie potrafi rozbawić do łez, a po trzecie zachowuje powagę w sytuacjach istotnych i natychmiastowo stara się im zaradzić. Wróć... Po pierwsze zboczony :D Bardzo się uśmiałem przy tym anime oglądając je lata temu, ale również wyciągnąłem wiele dobrych doświadczeń. No i nie można zapominać o epickich minach Sensei Onizuki, one same już rozbrajają.

Mugen

giphy.gif

Miej wyj***e, a będzie ci dane. W jego przypadku to życiowa prawda. Mugen rozbawił mnie multum razy, ale bardzo ceniłem jego upór i niezłomne zasady. Jeżeli chodzi o walkę, to jego dziki styl najbardziej mi się spodobał w całym anime i w dodatku świetne animacje produkcji. Bardzo przyjemna postać.

4

tumblr_nqrwylJOuG1un5e8wo1_500.gif

4 to kolejny bohater, któremu życie nie oszczędziło bólu. Mimo wszystko sprawia wrażenie pozytywnego gościa. Gdyby nie tajny plan ,zauroczenie i być może przeszłość, to pewnie jego mottem przewodnim byłoby "Carpie Diem". Odniosłem wrażenie, że pod maską z uśmiechem krył wiele negatywnych uczyć, ale ich nie okazywał, a chyba nawet nie potrafił. Od początku był moją ulubioną postacią owego tytułu.

Amira

1324192497619253064.gif

Amira... Moja ulubienica, naiwna, dziecinna, ładna i potężna. Autor naprawdę postarał się kreując tę postać. Potrafiła swoim charakterem przyciągnąć przyjaciół, którzy wskoczyliby za nią w ogień. Najbardziej rozbawiało mnie jedzenie mojego "miesięcznego zapasu jedzenia" w ciągu kilku sekund, a gdy się opiła, to już w ogóle była przeurocza.

Można by wymieniać naprawdę wiele postaci, bo każda mając inne cechy przyciąga na różny sposób, ale ja oszczędzę wam tego i zostawię was z moją "szczęśliwą siódemką". :)

"Nie pomyl nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Opublikowano

Ach, zapomniałbym o najlepszej (przynajmniej jak dla mnie) postaci kobiecej w Naruto.

Kto zgadnie bez zaglądania w spoiler?

large.gif

tumblr_static_em7tb3317mok8s8sg84ksk4g8.

HBV27j.png

Opublikowano

giphy.gif

Tych dwoch typkow ;)

tumblr_nglhp7z79g1tm97tqo1_500.gif

Ban z Nanatsu no Taizai

tumblr_nqg7e3b71a1r4mm38o1_500.gif

Death the Kid z Soul Eatera

tumblr_nhw3gdUImE1qj5jqso1_500.gif

Najbardziej irytujaca postac w historii anime - Excalibur.

tumblr_ncxkouuRBf1rq9hcgo1_r1_500.gif

Naru z malo znanej ale swietnej komedii Barakamon.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...