Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Jaki jest dobry bramkarz?

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki jest najlepszy stadion? 

• Camp Nou, 
  • Estadio Santiago Bernabéu,
  • Allianz Arena,
  • Old Trafford, 
  • Estádio Maracanã

Myślę, że coś z tego Cie zaciekawi, największą pojemność ma Camp Nou - prawie 100 tyś. 

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Platynowi napastnicy np: caroll, diouf są zdecydowanie lepsi od tych napastników co mam teraz?(Są po 20k)

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Platynowi napastnicy np: caroll, diouf są zdecydowanie lepsi od tych napastników co mam teraz?(Są po 20k)

Platynowi, to znaczy? Ogólnie, ani Caroll, ani Diouf nie są lepsi od twoich napsatników.

graphic.png

Opublikowano

Są zawodnicy platynowi. Który taki platynowy jest znacznie lepszy od tych co mam teraz?

Ogólnie nie ma zawodników platynowych. Chodzi Ci o srebnych świecących? Najlepiej podeślij zdjęcie takiego piłkarza, bo ja nigdy o takim nie słyszałem, tak samo jak google :).

graphic.png

Opublikowano

Koledze chodzi o INFORMY. Tak są lepsze, ale i droższe. Podaj mi ile może kosztować maksymalnie jeden, a ja postaram się poszukać jakiegoś lepszego napastnika "platynowego" niż masz teraz. @Milian

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...