Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Jaki jest dobry bramkarz?

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ustawieni wg overall, który często nie odzwierciedla ich rzeczywistej gry na "fifowych" boiskach. Powiedź kogo szukasz i do jakiej ilości coinsów.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

ustawieni wg overall, który często nie odzwierciedla ich rzeczywistej gry na "fifowych" boiskach. Powiedź kogo szukasz i do jakiej ilości coinsów.

Kolega chce do 5k na gracza.

@Milian Ja jak wrócę do domu, to Ci pomogę.

graphic.png

Opublikowano

@Nysharrr. Napisz nazwy zawodników jakich kupić po bramkarzu. Jak ocenisz diouf i lenon? Mam ich na transferze na sprzedasz.  

Diouf? Beznadziejny. Grałem nim cztery mecze, strzelił jedną bramkę, a miał 20 akcji. Lenon'em nie grałem.

Każdy gracz, maksymalnie 5k: http://www.futhead.com/15/squads/34588423/

Buduj w takiej kolejności: bramkarz, atak, pomoc, obrona.

graphic.png

Opublikowano

A na ławkę kogo kupić? (W razie kontuzji, spadek kondycji, czerwona kartka). Ja gram na formacji 4,1,2,4

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Tak jak mówiłem wyżej.

Mi chodzi o to, że oprócz pierwszej 11 jest 7 zawodników na ławce i 5 na rezerwie. 

Opublikowano

Po co się tym przejmujesz? Ja tam nawet na ławce nikogo wartosciowego nie mam, oprócz jednego śo. Bez reszty piłkarzy dam radę nawet jak dostana czerwoną. A na kondycję po prostu po 3 meczach kupuj kartę kondycji.

Opublikowano

Ile kosztują? Jak kupić? W transferze jest tylko kondycja dla jednego, a wiem, że są dla całego zespołu. 

Opublikowano

Ile kosztują? Jak kupić? W transferze jest tylko kondycja dla jednego, a wiem, że są dla całego zespołu.

Dla jednego gracza kondycja się nie świeci. A dla całego teamu się świeci. Poprostu na rynku masz więcej tych nie święcących, ustaw cenę minimalną na troszeczkę wyższą, wtedy Ci się pojawią. Jeśli chodzi o koszt, to jest różnie zależy od poziomu karty.

graphic.png

Opublikowano

Znacie jakieś dobre metody drybilingu? Jak grałem mecz z zawodowcem w 2 lidze to musiałem wyjść, ponieważ ograli mnie 0:3. Piłki nie dało im się odebrać. 

Gram gorzej niż on.

Opublikowano

Znacie jakieś dobre metody drybilingu? Jak grałem mecz z zawodowcem w 2 lidze to musiałem wyjść, ponieważ ograli mnie 0:3. Piłki nie dało im się odebrać.

Gram gorzej niż on.

Graj na szybkość, ja mam tak, że jak gracz jest mega szybki to mija wszystkich bez kiwek. Polecam również roll ball flick (czy jakoś tak).

graphic.png

Opublikowano

Zacznij grać online, co za przyjemność grać z komputerem. Te emocje, gdy przeciwnik Cie wyzywa, gdy traci bramkę i rage quit... :)

Naucz się ruletki, berbatov spin, ball roll i markowanie strzału. Więcej na razie Ci nie jest potrzebne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...