Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Jaki jest dobry bramkarz?

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od tego Harta to znacznie się różni czy nie? 

1445914343852501000808.jpeg

2673114343852501000808.jpeg

Co warto zmienić?

Zmień ŚPD i bramkarza. Nie wiem ile masz coinsów, jak podasz ilość to coś Ci doradzę.

graphic.png

Opublikowano

Około 2000. Zamierzam zbudować skład na zawodnikach po 5000. Teraz mam za 2500 i mniej. Dlatego najlepiej jakbyś jeszcze napisał innych zawodników. (N, Śpo itd). (Napisz jakich zawodników kupić najpierw, których nie trzeba zmieniać)

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Około 2000. Zamierzam zbudować skład na zawodnikach po 5000. Teraz mam za 2500 i mniej. Dlatego najlepiej jakbyś jeszcze napisał innych zawodników. (N, Śpo itd). (Napisz jakich zawodników kupić najpierw, których nie trzeba zmieniać)

Napisz to trochę jaśniej, bo nie rozumiem.

Zbierasz 5k, wymieniasz gracza i tak w kółko. O to Ci chodziło?

graphic.png

Opublikowano

Tak. Dopóki będę mieć cały skład. Napisz od kogo zacząć, potem kogo drugiego, trzeciego itd. Jestem w trzeciej lidze singleplayer, dobry skład będzie mi potrzebny do wygrania 1 ligi. 

Opublikowano

Przede wszystkim wymień Eriksena na Silve, którego masz na ławcę.

Na ŚPD wstaw Maticia z ławki. Na ŚPO - Coutinho z ławki.

Hart na bramcę.

Teraz zmiany z zakupami:

1. Zmień prawą obronę.

2. Zmień Davida Luiz'a (nie na tego z ławki, bo on jest poprostu słaby).

3. Wymień Soldado.

4. Na bramkę - De Gea.

Resztę zmieniaj już dowolnie. Jak zauważysz, że gra Ci się jakimś zawodnikiem słabo - zmień go.

Trzeba coś jeszcze? Wal śmiało, pomogę.

graphic.png

Opublikowano

Kupować. Jak jeden się zmęczy, kontuzja to ja muszę na kogoś wymienić. Na kogoś również dobrego. 

Opublikowano

Kupować. Jak jeden się zmęczy, kontuzja to ja muszę na kogoś wymienić. Na kogoś również dobrego.

Okej a dasz screena z tym twoim topowym składem? Bo mi się mylić zaczyna...

graphic.png

Opublikowano

Przedstawiłem mój topowy skład. To są najlepsi zawodnicy jakich mam. Jeszcze dwóch złotych na transferze na sprzedaż. 

Opublikowano

Przedstawiłem mój topowy skład. To są najlepsi zawodnicy jakich mam. Jeszcze dwóch złotych na transferze na sprzedaż.

Rozumiem, ale ja chcę, aby twoi najlepsi gracze było wsadzeni do wyjściowej jedenastki.

graphic.png

Opublikowano

z bpl polecam Llorisa. Przy okazji pooglądaj vvw na yt, pomoże Ci troszeczkę nazbierać coinsów.

Teraz w czasie totsów karty schodzą za śmieszne "pieniądze". Pohandluj trochę i za bezcen można dobrych zawodników kupić.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...