Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze propozycje na (nowy prywatny serwer Shaiya).

ErakreS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tzn, jeśli na serwerze pvp raczej nie będzie się za dobrze układało, to taki boost jest odpowiedni, aczkolwiek jeśli pvp będzie nawet ładne, i będzie wpadało dużo kili, można ograniczyć kill boost do x2 i na eventach x3-x4 ;p

Opublikowano

Po starcie serwera można spróbować nakręcić jakieś video na jego temat i wrzucić je na youtube, może przyciągnie to trochę więcej graczy.

4354874.png

Opublikowano

Prace nad serwerem ida do przodu bez problemow puki co :) Ale mam do was pytanie co myslicie o wprowadzeniu na serwer Elek II ktore rowniez by zwiekszaly all statystyki o 50 (+ dodatkowo do zbroi 100 abs a do broni 100 ataku),lapsiow do eq i acc zwiekszajacego atak o 50-100 (lub 150) ktory zajmowal by 2 sloty?

Dodatkowo pytanie o questa dla farmerow :) dajmy na to 100 szt jakiegos przedmiotu = 1 czesc eq max?

Enchant max 15 bedzie mozna robic lapizjami reszta za napis ;)

Premium RR puki co mam z nimi problemy ale staram sie zrobic (nie obiecuje tutaj ze beda)

Jesli chcecie byc na bierzaco polubcie https://www.facebook.com/ssofd?tam rowniez w niedlugim czasie postaram sie zorganizowac konkurs ktory umozliwi udzial w CBT. :)

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Z Elkami II i lapisami które zajmują 2 sloty, spoko, widziałem to na paru dobrze rozwiniętych serwerach i dobrze się to przyjęło. :)

Co do questa dla farmerów, to zależy. Można by zrobić że max eq dropi ze specjalnych bossów, np. na MM, etc.

Enchant dobry, a premium rr nie musi być, normalne rerolle też są ok. Przydałaby się również strona jak i forum serwera. 

Fanpage "polajkowałem" i śledzę go na bieżąco bo chcę się załapać na CBT. ;v

4354874.png

Opublikowano

Witam.

Elki ok ale może troszkę później, nie wszystko od początku.

Co do questów dla farmerów jestem za, coś trzeba robić kiedy ludzie w pracy lub szkole.

Niekoniecznie musi to być jakaś część eq a np. jakiś box z którego można coś ciekawego dropnąć coś co leci z bossów.

Jak dobry drop będzie leciał tylko z Bossów to wiadomo, że cwaniaczki zaraz je obstawią i będzie tak jak na wszystkich polskich serwerach.

Trzeba dać szansę grania i pvp nie tylko grupie znajomków, którzy zaraz opanują serwer i bossy, a reszta będzie w szmatach latała i kille dawała.

Dla utrudnienia przemyśl farm na mapach pvp to dodatkowo urozmaici zabawę.

Jeszcze jedno nie zapomnij o VOTE!!! za ap i jakieś fajne itemki w im za głosowanie.

Zwróć uwagę, że na pierwszych miejscach TOP LIST są serwery z farmieniem nie all za free, nie muszą to być itemki, które stosunkowo dużo wzmocnią postać,

wręcz przeciwnie do wszystkiego dochodzi się małymi krokami, Bossy, farm i Vote.

Opublikowano

Coz za questy jeszcze sie nie bralem :) Wczoraj przy itemkach tak sobie pomyslalem ze nie kazdy ma czas zawsze by siedziec na bossach a tez trzeba dac mu szanse na zrobienie sie.Drop przedmiotow jest tylko i wylacznie na mapach PvP (questa dla farmerow + eq na 65 lvl bedzie na mapie PR/VR najpewniej) wiecej powiem jak juz wszystko bedzie dzialalo poprawnie. :)

+ postaram sie zrobic VOTE za AP,dodatkowo AP bedzie za kille zdobywane na PvP. :)

Opublikowano

Oby wszystko poszło bez przeszkód, mam już chęć grania na serwerze. 

Z czasem gdy będzie więcej graczy można rozwinąć resztę MPCforum'ów, oprócz pvp np. 70 lvl, rozwinąć w późniejszym czasie 1-15, 20-30, etc.

4354874.png

Opublikowano

­Spróbuj tak:

If exists (Select ItemiD from PS_GameData.dbo.CharItems where Charid=@CharID and ItemID='25069')--Dispel Potka jako runa premium
begin

DECLARE @ varchar(2)
DECLARE @ varchar(2)
DECLARE @ varchar(2)
DECLARE @Int varchar(2)
DECLARE @ varchar(2)
DECLARE @ varchar(2)
DECLARE @HP varchar(2)
DECLARE @MP varchar(2)
DECLARE @SP varchar(2)
DECLARE @Enchant varchar(2)
DECLARE @NewCraftname varchar(20)

SET @ = '80' -- 80 to Stata którą chcesz zwiekszyc bez naruszania reszty stat
SET @ = (SELECT CAST(SUBSTRING(Craftname, 3, 2) AS TINYINT) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = 0 and Type between 16 and 36)
SET @ = (SELECT CAST(SUBSTRING(Craftname, 5, 2) AS TINYINT) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = 0 and Type between 16 and 36)
SET @Int = (SELECT CAST(SUBSTRING(Craftname, 7, 2) AS TINYINT) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = 0 and Type between 16 and 36 )
SET @ = (SELECT CAST(SUBSTRING(Craftname, 9, 2) AS TINYINT) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = 0 and Type between 16 and 36)
SET @ = (SELECT CAST(SUBSTRING(Craftname, 11, 2) AS TINYINT) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = 0 and Type between 16 and 36)
SET @HP ='56'-- (SELECT CAST(SUBSTRING(Craftname, 13, 2) AS TINYINT) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID = @CharID AND Bag ='1' AND Slot = 0 and Type between 16 and 36)
SET @MP = (SELECT CAST(SUBSTRING(Craftname, 15, 2) AS TINYINT) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = 0 and Type between 16 and 36)
SET @SP = (SELECT CAST(SUBSTRING(Craftname, 17, 2) AS TINYINT) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = 0 and Type between 16 and 36)
SET @Enchant = (SELECT CAST(SUBSTRING(Craftname, 19, 2) AS TINYINT) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = 0 and Type between 16 and 36)

SET @NewCraftname = @ + @ + @ + @Int + @ + @ + @HP + @MP + @SP  + @Enchant

UPDATE PS_GameData.dbo.CharItems
SET Craftname = @NewCraftname
WHERE CharID = @CharID AND Bag = '1' AND Slot = '0'

Delete from PS_GameData.dbo.CharItems
where CharID=@CharID and Bag='1' and Slot='0' and count='1'

end

Zrob trigera pod jakis quest i gotowe

Ofc to jest Runa Premium na Str dla reszty musisz powielic i nadpisuje tylko str reszte stat zostawia jakie były

Opublikowano

Dziekowac *.* sprobuje i zobacze jak wyjdzie :) Jeszcze raz dzieki. ;)

Tutaj macie wstepna drop liste do modyfikacji. ;)

1-15 (nie wiem czy na poczatku bedzie otwarte ;) )

Moby
EQ Rytualne 1-15
Bronie Rytualne 1-15
Krakersy Lv1 (losowa paczka 1-15)
Perfect Lapis Lv1
Nosski Lv1 (bez KO)

Straznik Proelium (Boss)
Eq Herosa/Grozne 1-15
Bronie Herosa 1-15
Peleryna 1-15
GML
Literka
Nosski
KO x 10

20-30 (tak samo jak na 1-15 nie wiem czy od poczatku bedzie otwarte :))

Moby
EQ Grozne 20-30
Bronie Grozne 20-30
Krakersy Lv2 (Losowa paczka 20-30)
Perfect Lapis Lv2
Noski Lv2 (bez KO)

Straznik Cantabilian
EQ Legendarne 20-30
Bronie Legendarne 20-30
Peleryna 20-30
GML
Litera
KO x 10

PR/VR

EQ 60-65
Bronie 65
Nosski Lv3

Bossy PvE (narazie w fazie teoretycznej nie wiem czy dodawac)

KI

Moby
Krakersy Lv3 (losowa paczka)
Lapisy Lv7
Perfect Lapis Lv3
ABS Lv6

Bossy KI

EQ level 65-69
Bronie 69
Literka
GML x2
Potezny Lapis Zywiolu
Przyzwanie Duszy
KO x10
Lapis Zen
ABS lv7

Inne Bossy

Banshee
EQ level 65-69
Bronie level 69
Debuffy level 6/7
Potezny Lapis Zywiolu
KO x10
GML

Dios Exiel

EQ level 65-69
Bronie level 69
Debuffy level 7
Potezny Lapis Zywiolu
Lapis Zen
ABS Lv7
Perfect Lapis Lv5
GML
Przyzwanie duszy

Nekromantka Kai

GML x3
KO x25
ABS lv7
Potezny Lapis Lv4
Nosski x50
Potezny Lapis Zywiolu

Dios Exiel V2

EQ level 65-69
Bronie level 69
Debuffy level 7
Potezny Lapis Zywiolu
Lapis Zen
ABS Lv7
Perfect Lapis Lv5 (10%)
GML x2(50%)
Przyzwanie duszy (1%)

Seraphin
EQ level 65-69
Bronie level 69
Debuffy level 6/7
Potezny Lapis Zywiolu
KO x10
GML

CT

EQ 65-6
Bronie 69
Lapis Zen
Potezny Lapis Zywiolu
~~~~~Force lapis
Acc 70 level
Peleryna 70 level
Literki
ABS lv7
Debuffy lv7
Lapisy acc serwerowe

Bossy Eventowe

tutaj podobine jak CT

Dino/DD1/DD2

Lapis Helm lv2
Flash Lv2
RR
Lapizje (nie koniecznie)
Monety (1,5kk i z mniejszym % 5KK)

Free itemy u NPC/w IM
EQ Startowe (60 Lvl)
Lapisy Lv6
OP/LC (rowniez moga byc w dropie jak RR)
Sonic Lv2
Mounty
Conti/Plecak/Mlotek/Fenix/Kulka Expa

Lapis Zen (dodaje 50-100 ataku mozna wkuc w all oprocz broni i tarczy) Perfect lapis (dodaje all staty jeszcze nie ustalilem dokladnej wartosci) ~~~~ force lapis 3 sa i pewnie wiekszosc je zna :) Lekko ulepszone poi prostu zostaly :)

Zapraszam rowniez do polubienia stronki na FB.

https://www.facebook.com/ssofd

Opublikowano

­Sorki pare błądow zrobiłem tam

DECLARE @ varchar(2)
DECLARE @ varchar(2)
DECLARE @ varchar(2)
DECLARE @Int varchar(2)
DECLARE @ varchar(2)
DECLARE @ varchar(2)
DECLARE @HP varchar(2)
DECLARE @MP varchar(2)
DECLARE @SP varchar(2)
DECLARE @Enchant varchar(2)
DECLARE @NewCraftname varchar(20)
DECLARE @CharID int
DECLARE @Runa_STR int ='25069' -- Runa Str

SET @ = (SELECT (SUBSTRING(Craftname, 3, 2)) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = '0' and Type in (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,31,32,33,34,35, 36)
SET @ = (SELECT (SUBSTRING(Craftname, 5, 2)) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = '0' and Type in (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,31,32,33,34,35, 36)
SET @Int = (SELECT (SUBSTRING(Craftname, 7, 2)) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = '0' and Type in (,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,31,32,33,34,35, 36)
SET @ = (SELECT (SUBSTRING(Craftname, 9, 2)) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = '0' and Type in (,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,31,32,33,34,35, 36)
SET @ = (SELECT (SUBSTRING(Craftname, 11, 2)) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = '0' and Type Type in
(1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,31,32,33,34,35, 36)
SET @HP = (SELECT (SUBSTRING(Craftname, 13, 2)) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID = @CharID AND Bag ='1' AND Slot = '0' and Type Type in (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,31,32,33,34,35, 36)
SET @MP = (SELECT (SUBSTRING(Craftname, 15, 2)) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = '0' and Type Type in (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,31,32,33,34,35, 36)
SET @SP = (SELECT (SUBSTRING(Craftname, 17, 2)) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = '0' and Type Type in (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,31,32,33,34,35, 36)
SET @Enchant = (SELECT (SUBSTRING(Craftname, 19, 2)) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = '0' and Type in (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,31,32,33,34,35, 36)

SET @NewCraftname = @ + @ + @ + @Int + @ + @ + @HP + @MP + @SP  + @Enchant
If exists (select ItemID from PS_GameData.dbo.CharItems where CharID=@CharID And bag='1' and Slot='1' And ItemID=@Runa_STR)
begin
UPDATE PS_GameData.dbo.CharItems
SET Craftname = @NewCraftname
WHERE CharID = @CharID AND Bag = '1' AND Slot = '0'  and @ <79 @ <79 and @ <79 and @Int <79 and @ <79 and @ <79 and @HP <79 and @MP <79 and @SP  <79

if (@@ROWCOUNT = 1)
begin

Delete from PS_GameData.dbo.CharItems
where CharID=@CharID and Bag='1' and Slot='1'
end
end

Jeżeli chcesz, zeby dawało to tylko 1 statystyke na 80 a nie wszystkie staty na 80 to:

WHERE CharID = @CharID AND Bag = '1' AND Slot = '0'  And Str<79 and @ <79 and @ <79 and @Int <79 and @ <79 and @ <79 and @HP <79 and @MP <79 and @SP  <79

Dzięki tej linijce doda tylko 1 state na 80 i jak juz ktoś bedzie miał to nie zadziała

A jak chcesz z tego zrobic Max Staty to po prostu usun @ Str <79 itd

Jakby coś jnie działało to pisz

Tu masz linijke gdzie umieszczasz ID Runy premium

DECLARE @Runa_STR int ='25069' -- Runa Str

A i jak chcesz zrobic z tego inną rune np rec to

Zmienic musisz na to:

SET @ = (SELECT (SUBSTRING(Craftname, 1, 2)) FROM PS_GameData.dbo.CharItems WHERE CharID =@CharID AND Bag ='1' AND Slot = '0' and Type in (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,31,32,33,34,35, 36)
Opublikowano

RR i lapizje do dropu? I to na dd1/dd2 i dino, gdzie spoty czyści się w ciągu 20 sekund i czeka sie na ich resp w cholere czasu? Idzie tego zbyt dużo żeby były one do dropienia. To nie przejdzie. Takie rzeczy powinny być u NPC, w darmowym ItemMallu albo w miejscach gdzie spoty są ogromne i na zenchantowanie eq nie będzie potrzeba kilku dni dropienia. Shaiya Victoria, która kilka dni temu upadła przez to powinna być nauczką, że tak się nie robi na prywatnych serwerach.

Czekam na start :)

Opublikowano

Shaiya Victoria to polski serwer który stał najdłużej i wątpię że padł przez to że farmiły każdy narzekał a i tak grał taka logika polskich graczy ;) shaiya Hades lapizje enchanty rec runki w dropie i serwer sporo się trzymał bo było co na nim robić gdy nie było PvP oraz podczas dropu rozkręcało się dobre PvP :P

Opublikowano

Shaiya Victoria to polski serwer który stał najdłużej i wątpię że padł przez to że farmiły każdy narzekał a i tak grał taka logika polskich graczy ;) shaiya Hades lapizje enchanty rec runki w dropie i serwer sporo się trzymał bo było co na nim robić gdy nie było PvP oraz podczas dropu rozkręcało się dobre PvP :P

Wbicie samemu levela było ciężkie, później nudziło się dropienie tego wszystkiego. Nie było ludzi przez to, że wbicie samemu levela było monotonne, a zrobienie eq później jeszcze gorsze. Przez to Victoria padła moim zdaniem. Na początku była chwilowa zajawka, że wszystko się chciało, a później to była już przesada z tym wszystkiem. Ale cóż, może inny ludzie to lubią :D Ja w sumie też, ale do pewnego stopnia. Jeśli trzeba dropić najprostrze lapki, bo na V przecież nikt nie będzie latał jest dla mnie przesadą.

Opublikowano

Przez dłuższy czas Victoria stała i było bardzo dużo graczy no i jak wiemy Victoria padła bardziej temu że PvP na niej nie było ponieważ ludzie po prostu odchodzili z niej zostało pare osób z rangami wysokimi oraz najlepszym eq dlatego nowi nie mieli szans. Bo za range na Vic były też lepsze itemy które nie były dostępne normalnie w dropie.

Opublikowano

­Ale pierdzielisz głupoty @VoxirDesign

Drop lapazji był od samego poczatku dodany czyli jakoś pazdziernik 2013 i tez były itemki trudno-dostępne jak bizu T czy bepiki które leciały tylko z CT i bossów eventowych , a mimo to server stał najdłuzej ze wszystkich serverów.

Exp trudny? Ale Ty serio mowiesz? Był cały czas x600 a po wprowadzeniu ep 5 był x1000 przy jednoczenym obniżeniu potrzebnego doswiadczenia do wbicia lvla.
Wbicie z 60 na 70 to ponad godzina expa z 1 do 60 moze z 2 H wiec , ze tak powiem nie realne było wbicie lvla <--sarkazm!

Od reatywacji vic wpadło  jakies 50 k killi dla postaci która regularnie uczeszczała w pvp. Bodaj 2 miesiace z haczkiem na wbicie 50 k to faktycznie tragedia. Najlepiej w 1 dzien maxa wbic , bo po co sie męczyc , co nie??

Ep 5 został wprowadzony na vic dlatego ze:
Ludzie siedzieli w AH i lamętowani "Po co wychodzic na pvp jak juz mam full set i nie mam sie o co bic, a z bossów gówno leci" Kiedy chciałem dodac nowy drop to płacz ze to nie ten ep i nie wolno...No to dałem nowy epizod o tu (Uwaga bo najlepsze) ludzie którzy najgłosniej płakali , ze nie ma sie o co bic bo juz wwszystko maja stwierdzili ze...NIE BEDĄ SIE OD NOWA ROBIC xDDDDDDDDDDDDD

Na koniec dodam, ze kazda osoba z wysoka rangą musiała się robić od ZERA i tez wtedy byli wysoko rangowcy którzy ich bili, ale dało sie? Oczywiscie ze dało.

Ty zaś wysuwasz postawe :free servera" na którym nie trzeba dropic tylko pvp. Były w histori Polaskich prywatnych serwerów , az 3 privy, na którym nie trzeba było dropić i wiesz co?.NIE .UTRZYMAŁY SIE NAWET MIESIACA, bo jjak juz wzczesniej napisałem, "Jak juz wszystko mam , to o co mam sie bic?"

Od logika-nie chce dropic, chce mies all za free -ale po co mam isc na pvp , jak juz wszystko mam?: Odpowiedz jest banalnie prosta -MAM MIEC ALL ZA FREE ALE TYLKO JA  bo reszta niech sie meczy bo bez tego nie ma pvp...

Dla Polaków nie da sie zrobic servera pvp, bo ludzie za bardzo ukochali sobie QQ Padnie taki jeden z drugim i idzie płakac do AH ,bo przeciez ta gra polega na łapaniu killi a nie oddawaniu . Max 3 dedy na pvp to juz hańba i potwarz/!

Za nim wychodzi kolejni, bo wtedy pvp ie ma sensu i zaczyna sie okupacja AH-ulubiona rozrywka Polaków na prywatnych serwerach PL.

Do tego tez należy wspomniec o cwaniaczkach, którzy chca robic bossy wyłacznie dla siebie . CO z tego , ze juz all mają? Sprzedadzą i beda miec kase , jak cos nowego dadzą.

Powstaje nowy priv i te same QQersy idą robic rozpierdziel na nowym serverze. -Mentalnosci ludzi nie zmienisz.

+ kombinowanie (Juz tradycyjne ) co zrobić, zeby nasza frakcja wygrywała i łapac free kille przy bance? Od proste- Trzebna przestac sie logowac na Tydzien az dadzą jakies FC-Tio genialna i jakze prosta zasada stosowana na Vic była od zawsze (Nawet na v1)

Opublikowano

­Ale pierdzielisz głupoty @VoxirDesign

Drop lapazji był od samego poczatku dodany czyli jakoś pazdziernik 2013 i tez były itemki trudno-dostępne jak bizu T czy bepiki które leciały tylko z CT i bossów eventowych , a mimo to server stał najdłuzej ze wszystkich serverów.

Exp trudny? Ale Ty serio mowiesz? Był cały czas x600 a po wprowadzeniu ep 5 był x1000 przy jednoczenym obniżeniu potrzebnego doswiadczenia do wbicia lvla.

Wbicie z 60 na 70 to ponad godzina expa z 1 do 60 moze z 2 H wiec , ze tak powiem nie realne było wbicie lvla <--sarkazm!

Od reatywacji vic wpadło  jakies 50 k killi dla postaci która regularnie uczeszczała w pvp. Bodaj 2 miesiace z haczkiem na wbicie 50 k to faktycznie tragedia. Najlepiej w 1 dzien maxa wbic , bo po co sie męczyc , co nie??

Ep 5 został wprowadzony na vic dlatego ze:

Ludzie siedzieli w AH i lamętowani "Po co wychodzic na pvp jak juz mam full set i nie mam sie o co bic, a z bossów gówno leci" Kiedy chciałem dodac nowy drop to płacz ze to nie ten ep i nie wolno...No to dałem nowy epizod o tu (Uwaga bo najlepsze) ludzie którzy najgłosniej płakali , ze nie ma sie o co bic bo juz wwszystko maja stwierdzili ze...NIE BEDĄ SIE OD NOWA ROBIC xDDDDDDDDDDDDD

Na koniec dodam, ze kazda osoba z wysoka rangą musiała się robić od ZERA i tez wtedy byli wysoko rangowcy którzy ich bili, ale dało sie? Oczywiscie ze dało.

Ty zaś wysuwasz postawe :free servera" na którym nie trzeba dropic tylko pvp. Były w histori Polaskich prywatnych serwerów , az 3 privy, na którym nie trzeba było dropić i wiesz co?.NIE .UTRZYMAŁY SIE NAWET MIESIACA, bo jjak juz wzczesniej napisałem, "Jak juz wszystko mam , to o co mam sie bic?"

Od logika-nie chce dropic, chce mies all za free -ale po co mam isc na pvp , jak juz wszystko mam?: Odpowiedz jest banalnie prosta -MAM MIEC ALL ZA FREE ALE TYLKO JA  bo reszta niech sie meczy bo bez tego nie ma pvp...

Dla Polaków nie da sie zrobic servera pvp, bo ludzie za bardzo ukochali sobie QQ Padnie taki jeden z drugim i idzie płakac do AH ,bo przeciez ta gra polega na łapaniu killi a nie oddawaniu . Max 3 dedy na pvp to juz hańba i potwarz/!

Za nim wychodzi kolejni, bo wtedy pvp ie ma sensu i zaczyna sie okupacja AH-ulubiona rozrywka Polaków na prywatnych serwerach PL.

Do tego tez należy wspomniec o cwaniaczkach, którzy chca robic bossy wyłacznie dla siebie . CO z tego , ze juz all mają? Sprzedadzą i beda miec kase , jak cos nowego dadzą.

Powstaje nowy priv i te same QQersy idą robic rozpierdziel na nowym serverze. -Mentalnosci ludzi nie zmienisz.

+ kombinowanie (Juz tradycyjne ) co zrobić, zeby nasza frakcja wygrywała i łapac free kille przy bance? Od proste- Trzebna przestac sie logowac na Tydzien az dadzą jakies FC-Tio genialna i jakze prosta zasada stosowana na Vic była od zawsze (Nawet na v1)

No własnie tak było serwery na których łatwo się zrobić padają bardzo szybko a jedyna motywacja dla graczy jest ten drop chyba że wolicie płakać całymi dniami w AH bo ja wole iść farmić lapizje i rec runki z nadzieja że spotkam lajty/darki bo nie wiem co jest fajnego w siedzeniu w AH no chyba że lubicie siedzieć w ah to może powstanie serwer na którym jedyna mapa to będzie ah wszystko będzie za free a najlepsze zajęcie na nim to bedzie QQ 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...