Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z motocyklistami w lasku

eXnR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz też dać w tym lasku jakąś pułapkę typu chloroform z powieszonych wiader a później jak będą spali to rozebrać ich i ułożyć w taki sposób żeby obudzili się z swoimi genitaliami w buzi XDDD

To chyba ty masz tylko takie zabawy na chacie geju
Opublikowano

Możesz też dać w tym lasku jakąś pułapkę typu chloroform z powieszonych wiader a później jak będą spali to rozebrać ich i ułożyć w taki sposób żeby obudzili się z swoimi genitaliami w buzi XDDD

pomijając trudność wykonania itd to jest całkiem kolorowy pomysł xDD

Propsuje

shoob.png

Opublikowano

Popieram :D Autorowi tematu współczuję :/ Art. 193kk jasno "mówi", że wygonić on może osoby niepożądane tylko z ogrodzonego terenu."Dura lex sed lex" ;p
Opublikowano

Szkoda Ci pieniędzy na ogrodzenie jak to sam napisałeś - 'małego lasku', ale nie szkoda Ci rozrzucać desek z gwoździami?

Jakieś nieświadome zwierze może się na to nabić i przypłacić za to nawet życiem bo jakieś dzieciaki toczą wojnę o metr lasu ;)

Opublikowano

Szkoda Ci pieniędzy na ogrodzenie jak to sam napisałeś - 'małego lasku', ale nie szkoda Ci rozrzucać desek z gwoździami?

Jakieś nieświadome zwierze może się na to nabić i przypłacić za to nawet życiem bo jakieś dzieciaki toczą wojnę o metr lasu  ;)

Równie dobrze może je przejechać ktoś na tym crossie.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Jakieś nieświadome zwierze może się na to nabić i przypłacić za to nawet życiem bo jakieś dzieciaki toczą wojnę o metr lasu ;)

Ogrodzenie troche wiecej kosztuje niz kilka desek kilka gwoździ

Ogrodzenie da sie zniszczyć, deska niszczy

Mam tylko nadzieje ze to jakies małe gwoździki wystające z pół centymetra nad deskę, tak ze nei wejda w zwierze za głęboko /jeśli coś/ a oponę przebiją

shoob.png

Opublikowano

a) rozpierdol im te pierdziawki i weź kumpli

b ) nakop im ( w miejsca gdzie są małe szansy na urazy np. nogi, a jak nie dacie rady to wal w punkty połączone bezpośrednio z tym... no wiesz :D )

c) doły jakieś, a w środku szkło [ drobne, by się nie nadziali np. głową o nie ]

d) weź wiadro i wylej na nich wodę xD

e) do tych dziur możesz dać wodę.

Opublikowano

­Nie rozstawiaj z pewnością żadnych linek, to nie jest legalne. Może dzwoń na policję tyle razy, aż poskutkuje?

Taa, niech dzwoni na policje do skutku. Za którymś razem dostanie kare za bezpodstawne interwencje, bo motocykliści oczywiście spierdolą.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

zrob zdjecia, idz na policje, jak policja nie pomoze wytocz cywilna sprawe w sadzie, zsadz jakies drogie kwiatki zniszcz zrob zdjecia. lepki dostana napewno jakies kolegium, tylko o dowody musisz sam zadbac, linek nie montuj jeszcze ktos sie zabije chore to jest.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

­

Taa, niech dzwoni na policje do skutku. Za którymś razem dostanie kare za bezpodstawne interwencje, bo motocykliści oczywiście spierdolą.

To nie są bezpodstawne interwencje. Bardzo łatwo nagrać jest film, by później w razie przyjazdu policji, móc udowodnić winę.

Opublikowano

zgwałć, drugi raz na pewno nie przyjadą.

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

­

To nie są bezpodstawne interwencje. Bardzo łatwo nagrać jest film, by później w razie przyjazdu policji, móc udowodnić winę.

Jeżeli nie mają tablic rejestracyjnych to nie tak łatwo.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Ja nie wiem czy ten pomysł z gwoździami jest taki dobry. Załóżmy, że będzie jechal tym corssem i nagle coś źle zrobi, zarzuci go, spadnie z moto prosto w miejsce gdzie są deski z gwoździami, zrobi sobie coś i co potem?

Opublikowano

Ja nie wiem czy ten pomysł z gwoździami jest taki dobry. Załóżmy, że będzie jechal tym corssem i nagle coś źle zrobi, zarzuci go, spadnie z moto prosto w miejsce gdzie są deski z gwoździami, zrobi sobie coś i co potem?

Umrze ? 

Co potem ? Nic, przecież nikt mu nie udowodni że specjalnie ustawił te deski. Chyba że przyjedzie Porucznik Horatio 'H' Caine i znajdzie jego DNA na deskach. 

Czy jak będziesz szedł ulicą i się potkniesz po czym uderzysz łbem w budynek lub znak wina będzie tego co go tam postawił ? 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nic nie udowodni, zbierze się to ;)

Opublikowano

Wreszcie będzie miał nauczkę
Opublikowano

Nie wierzę w wasz tok myślenia .. - A zwieszę sobie linkę, niech mu głowę utnie, wreszcie przestanie mi jeździć motocyklem po lesie. Boże boże boże.

Weź zgłoś na Policje, ale po prostu ich przyłap i pogadaj z nimi jezu.

Aaaa @top Niezła prowokacja i troll dla innych.

Up@ Deski z gwoździami w lesie ? Nikt nie udowodni ? Aaaaa no racja, po prostu wyrosły sobie z ziemi, albo przez przypadek się tutaj znalazły i to na jego "Lesie".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...