Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM, TGM, MOD - Apex Predator

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nic, polecam Apexa te cechy które wypisał mogę potwierdzić. ­Ma sporo czasu, który mógłby przeznaczyć na porządku serwera. 

@edit 

Nie polecam, najpierw liże dupe, prosi o napisanie dobrej opinii, a potem obrabia dupsko. ;) 

Dziękuję za opinię, ale gdy odszedłem od Waszego zespołu to nie musicie na mnie najeżdżać. Tyle w moim poście :)

Polecam ze względu na ogromną wiedzę na temat metin2 oraz ogólnej kultury osobistej. 

Dziękuję za opinię :)

W razie czego zawsze możesz na mnie liczyć, tak jak Ja na Ciebie :)

Opublikowano

Współpracuję z tym panem już 3 tygodnie, złego słowa powiedzieć o nim się nie da. Kompetentny, konkretny gość.

Dzięki niemu jestem o cały miesiąc do przodu z pracą :)

chuck-norris-thumbs-up-dodgeball-gif.gif

arijh2.jpg

Opublikowano

Współpracuję z tym panem już 3 tygodnie, złego słowa powiedzieć o nim się nie da. Kompetentny, konkretny gość.

Dzięki niemu jestem o cały miesiąc do przodu z pracą :)

chuck-norris-thumbs-up-dodgeball-gif.gif

Najlepszy współpracownik z jakim miałem styczność pracować to Lazarus. Dziękuję Ci za opinię :) 

Opublikowano

­Od dawna wiadomo, że Apexa kręcą mężczyźni to oferuje na serwer nową opcję.

http://scr.hu/2shr/tl6to

Nie polecam.

Ps. Co do tego odejścia, to spoko odszedłeś bo sępiłeś ulepy, poszedłeś do innej, również spoko tylko teraz mi powiedz, jaki 'administrator' robi działy i tematy na forum 2 dni? Co miało miejsce na jednym z serwerów.

@Edit
A nie wybacz, Ty miałeś moda i robiłeś działy i tematy bo Cię szanowny CJ poprosił.

Opublikowano

­Od dawna wiadomo, że Apexa kręcą mężczyźni to oferuje na serwer nową opcję.http://scr.hu/2shr/tl6to

Nie polecam.

Ps. Co do tego odejścia, to spoko odszedłeś bo sępiłeś ulepy, poszedłeś do innej, również spoko tylko teraz mi powiedz, jaki 'administrator' robi działy i tematy na forum 2 dni? Co miało miejsce na jednym z serwerów.

@Edit

A nie wybacz, Ty miałeś moda i robiłeś działy i tematy bo Cię szanowny CJ poprosił.

Chyba takie obrazki są nie na miejscu?. Nie jestem Administratorem?, gdzie takie coś zobaczyłeś?. Co do tworzenia działów miałem czas na ich stworzenie(nie musiałem się śpieszyć) i nie jest tutaj mowa o dwóch dniach, tylko 5 h. Dziękuję za opinię :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam pana, ogarnięta osoba.

Jako tako ze sobą współpracujemy i złego słowa powiedzieć nie mogę. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...