Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM, TGM, MOD - Apex Predator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tr89v19.png

Imię: Mateusz

Doświadczenie:

Moją przygodę w Metina rozpocząłem jakieś 5 lat temu, na globalnym serwerze, ale niestety nie zawitałem tam zbyt długo.. ponieważ ze znajomymi przeszliśmy na serwery prywatne. Pierwszym takim był DivineWorldS2, na którym spędziłem grubo ponad rok. Mimo tego że był zaniedbany, grałem tam. Kolejnym serwerem na którym zacząłem grać był serwer PandoraMT2, grałem tam dość długo. Mógłbym wymieniać ich w dziesiątakach, ale nie o to tutaj chodzi. Przejdźmy do mojego doświadczenia w roli Mistrza Gry - Po wędrówce po serwerach moje ambicje znacznie urosły, poczułem że chcę być kimś więcej niż normalnym graczem. Zacząłem się uczyć tej roli, jak ona wygląda.. na czym polega, szybko doszedłem do wniosku że bycie GM nie czyni mnie lepszym od innych a pomoc graczom, którym zawsze staram się pomóc. Mianowice, jeden projekt w którym brałem udział po prostu nie wypalił, dlaczego?, nie była to moja wina.. a jedynie tamtejszego właściciela, który zebrał ludzi.. po czym zrezygnował z swojego projektu. Na owym serwerze pełniłem funkcję Opiekuna Gry jak i Moderatora Forum, zajmowałem się testowaniem serwera pod każdym kątem, ale cóż.. było minęło. Kolejny projekt którego byłem świadkiem, również nie wypalił, był to planowany serwer Hard, tutaj również sprawdzałem serwer pod każdym względem, szukałem luk które nie powinny się znaleźć. Poświęciłem mnóstwo swojego czasu na to by serwer był dopracowany w 100%, ale najwidoczniej poszło to na marne.

Coś o Sobie:

Tak jak pisałem wyżej, mam na imię Mateusz, mam 19 lat, mieszkam w Krakowie. Uczęszczam do szkoły średniej, ostatni rok. Jestem na profilu budowlanym, lecz nie wiąże z tym zawodem jakiś wielkich nadziei, ponieważ mam zamiar zostać żołnierzem bądź policjantem. Coś więcej o mnie: interesuję się Historią, Psychologią, Polityką, Religiami Świata, to takie najważniejsze i najistotniejsze. Co jeszcze?, hmm.. poznaj mnie, a dowiesz się wszystkiego.

Ważne cechy:

• Aktywność
  • Rzetelność
  • Uczciwość
  • Pomoc
  • Opanowanie
  • Spokój
  • Odpowiedzialność
  • Profesjonalizm

Co możesz wnieść do naszego zespołu:

Tutaj mam wiele pomysłów na różnorakie event'y dla graczy które umilą im grę na serwerze, ogromny plecak pomysłów, dotyczących serwera. Pomoc z strony Administracji, nie piszę tego żeby po prostu się podlizać, piszę to dlatego że uważam że rozmowa i wszelka pomoc z strony teamu dla graczy jest bardzo ważna. Grałem na wielu serwerach, wiem jak to wygląda, nie chcę popełniać tych samych błędów co inni, chcę wnieść w ten świat coś nowego, świeżego.

Czas wolny:

Posiadam dużą ilość wolnego czasu, nie będę tutaj pisał 5/10 godzin dziennie - ponieważ dla mnie ważna jest skuteczność.
Na forum bywam bardzo często, jak i na grze.
Oczywiście posiadam Ts3 z działającym mikrofonem, więc komunikacja ze mną będzie bez problemowa. 

Myślę że to będzie na tyle, w razie jakiś pytań zapraszam na gadu; 34367648, bądź po podaniu adresu Ts3, rozmowa. 

@Edit

Doszły mnie bardzo niepokojące informacje na temat mojego ogłoszenia. Znalazło się kilka osób które przywłaszczyły Sobie moje podanie i bez żadnych skrupułów udostępniają je na innych forach metin'a jako własne w celu uzyskania "tytułów, "prefiksów".
Pragnę poinformować że moja skromna osoba, nie występuje na żadnych innych forach podpisując się innym nick'iem.
Na każdym forum używam tego samego nick'u, bez wyjątków.
Jeśli nie jesteś pewny czy piszesz ze mną czy osobą podszywającą się, skontaktuj się ze mną pod numerem GG: 34367648.
Żadna osoba nie jest uprawnione do kopiowania treści tu zawartej. Każde jej udostępnienie, równa się z "PLAGIATEM". 

"PLAGIAT"

Plagiat (łac. plagium, kradzież) – pojęcie z zakresu prawa autorskiego oznaczające skopiowanie cudzego utworu (lub jego części) wraz z przypisaniem sobie prawa do autorstwa poprzez ukrycie pochodzenia splagiatowanego utworu. Może być nim obraz, grafika, fotografia, piosenka, wiersz, praca magisterska, praca doktorska, publikacja naukowa jak również gra komputerowa. W Polsce istnieje rozbudowany czarny rynek prac naukowych pisanych na zamówienie, w tym przez pracowników uczelni

Mała rada ode mnie, jeśli chcecie aby Wasze podanie było ładnie i schludnie opisane - wysilcie się.
Możliwe że uda Wam się napisać to ładniej.

Wszelkie prawa do kopiowania i rozpowszechniania są surowo zabronione. 

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nic, polecam Apexa te cechy które wypisał mogę potwierdzić. ­Ma sporo czasu, który mógłby przeznaczyć na porządku serwera. 

@edit 
Nie polecam, najpierw liże dupe, prosi o napisanie dobrej opinii, a potem obrabia dupsko. ;) 

Opublikowano

nie polecam, gracz okrada innych na serwerach prywatnych, najpierw zyskuje dostep do mysql etc, potem sie bawi i niszczy serwery - nie polecam­

Słucham?, musiałeś mnie z kimś pomylić. Jeszcze nie dostałem nigdzie dostępu do Mysgl. Do tej pory byłem tylko na trzech serwerach z których - na jednym pełniłem funkcję Moderatora, z kolei na dwóch innych rolę Mistrza Gry - niestety niewypały. Nie rozumiem skąd takie oskarżenia kierowane w moją stronę...

Opublikowano

Ładnie opisane, widać że kolega zna się na rzeczy ! POLECAM ! :)

No nic, polecam Apexa te cechy które wypisał mogę potwierdzić. ­Ma sporo czasu, który mógłby przeznaczyć na porządku serwera. 

Polecam - znam Apexa bardzo dobrze. Na pewno poradzi Sobie w roli Mistrza Gry

Polecam. ;)

Dzięki, dzięki 

Ref. 

Pomocnik
Opublikowano

Bardzo polecam. Nic dodać, nic ująć.

Osoba komunikatywna, w każdej kwestii można się dogadać bez problemu.

nWHug0o.png

Opublikowano

Mało estetyczne podanie. Przy tak dużej ilości tekstu powinieneś zadbać o to, aby wszystko było jednolite i przejrzyste, niestety tu tego nie ma.

Opublikowano

­A ja polecam. Znam Ciebie z jednego projektu, i dobrze się na nim spisywałeś. Mam nadzieję, że ktoś będzie chętny do przyjęcia Ciebie ;)

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Mało estetyczne podanie. Przy tak dużej ilości tekstu powinieneś zadbać o to, aby wszystko było jednolite i przejrzyste, niestety tu tego nie ma.

Dziękuję za opinię.

Moim zdaniem podanie jest czytelne, wszystko widać.. nie ma z tym problemu. 

Nie chciałem tego upiększać tysiącem kolorów, bo w takim wypadku było by jeszcze gorzej :)

­A ja polecam. Znam Ciebie z jednego projektu, i dobrze się na nim spisywałeś. Mam nadzieję, że ktoś będzie chętny do przyjęcia Ciebie ;)

Dziękuję za opinię.

Również pamiętam Twój nick, ale nie mogę Sobie przypomnieć skąd. 

Nie wiem cyz pisałam xDD

ale polecam w 100%

Również dziękuję za opinię. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...